The Fashion Store

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor The Fashion Store komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor The Fashion Store gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van The Fashion Store wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle zoekmogelijkheden, aangezien klanten precies kunnen vinden wat ze zoeken. Met een ruime keuze aan kledingstukken wordt de diversiteit ook gewaardeerd. (100%) Vooral degenen die op zoek zijn naar specifieke items zullen gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben. (80%) Echter, sommige klanten kunnen overweldigd raken door het grote aanbod en het moeilijk vinden om een keuze te maken. (60%)

“vond precies wat ik zocht”

“superhandige website en snel vinden wat ik zocht”

“Geweldig veel keuze”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Verheyen - 6 maanden geleden

  • vriendelijk personeel
  • goede kwaliteit
  • vond precies wat ik zocht

Dylan - 7 maanden geleden

  • ruime keuze aan schoenen en jeans van topkwaliteit
  • superhandige website en snel vinden wat ik zocht
  • prijzen waren oké en vaak kortingen en aanbiedingen
  • bestelling snel geleverd en goed verpakt
  • klantendienst vriendelijk en behulpzaam

Monique Van der Voorde - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Geweldig veel keuze