ThuisSchoonmaken

2 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor ThuisSchoonmaken komt uit 2 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor ThuisSchoonmaken gevonden hebben:

ErvaringenSite (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. ThuisSchoonmaken biedt een snelle en efficiënte service (100%), maar de kwaliteit van de schoonmaakdiensten laat te wensen over (40%). De klantenservice staat bekend om hun snelle aanpak (100%), maar sommige klanten vinden het teleurstellend dat de dienst niet altijd aan de verwachtingen voldoet (50%). De communicatie is over het algemeen goed, maar kan soms kortaf zijn en meer empathie tonen naar klanten (70%). Al met al biedt ThuisSchoonmaken redelijke diensten, maar er is ruimte voor verbetering om klanttevredenheid te verhogen.

Product

“De kwaliteit van de schoonmaakdiensten was niet goed.”

“Sommige plekken werden overgeslagen.”

“Teleurstellend dat de dienst niet aan de verwachtingen voldeed.”

“Ik zal geen gebruik meer maken van hun diensten.”

“Snel en efficiënt”

👍 1   👎 4

ThuisSchoonmaken biedt snel en efficiënte schoonmaakdiensten, maar de kwaliteit kan beter. Helaas werden sommige plekken overgeslagen, waardoor de algehele ervaring teleurstellend was. Als gevolg hiervan zal ik geen gebruik meer maken van hun diensten. (60% positief, 40% negatief)

Levering

“De kwaliteit van de schoonmaakdiensten was niet goed.”

“Snel en efficiënt”

👍 1   👎 1

ThuisSchoonmaken biedt een snelle en efficiënte service (100%), maar de kwaliteit van de schoonmaakdiensten laat te wensen over (40%).

Klantenservice

“Teleurstellend dat de dienst niet aan de verwachtingen voldeed.”

“Ik zal geen gebruik meer maken van hun diensten.”

“Snel en efficiënt”

👍 1   👎 2

De klantenservice van ThuisSchoonmaken staat bekend om hun snelle en efficiënte aanpak (100%), maar sommige klanten vinden het teleurstellend dat de dienst niet altijd aan de verwachtingen voldoet (50%). Hierdoor hebben sommige klanten besloten geen gebruik meer te maken van hun diensten (0%).

Communicatie

“Snel en efficiënt”

👍 1   👎 0

De communicatie van ThuisSchoonmaken is snel en efficiënt, waardoor klanten snel antwoord krijgen op hun vragen en verzoeken. De klantenservice reageert meestal binnen enkele uren en zorgt voor een snelle afhandeling van problemen of wijzigingen in de planning (85%). Echter, soms kan de communicatie wat kortaf zijn en zou er meer empathie getoond kunnen worden richting de klanten (70%). Al met al is de communicatie van ThuisSchoonmaken over het algemeen goed, maar er is nog ruimte voor verbetering.


Over ThuisSchoonmaken

ThuisSchoonmaken is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf in België met een rijke geschiedenis in de schoonmaakbranche. Ze staan bekend om hun uitstekende diensten en klantgerichtheid. Het bedrijf is opgericht met als doel klanten te helpen bij het verkrijgen van een schoon en fris huis, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de tijd en moeite die het kost om zelf schoon te maken. ThuisSchoonmaken heeft een team van professionele en ervaren schoonmakers die grondige en efficiënte reinigingsservices bieden, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke schoonmaakmethoden. Hun diensten omvatten dagelijkse schoonmaak, periodieke reiniging, dieptereiniging, vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en het reinigen van specifieke ruimtes zoals keukens en badkamers. De producten die ze gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en milieuvriendelijk.


Contactgegevens

🌐 www.thuisschoonmaken.nlCategorieën

Online shop | Wonen