ThuisSchoonmaken

2 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor ThuisSchoonmaken komt uit 2 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor ThuisSchoonmaken gevonden hebben:

ErvaringenSite (2)

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De klantenservice van ThuisSchoonmaken staat bekend om hun snelle en efficiënte aanpak (100%), maar sommige klanten vinden het teleurstellend dat de dienst niet altijd aan de verwachtingen voldoet (50%). Hierdoor hebben sommige klanten besloten geen gebruik meer te maken van hun diensten (0%).

“Teleurstellend dat de dienst niet aan de verwachtingen voldeed.”

“Ik zal geen gebruik meer maken van hun diensten.”

“Snel en efficiënt”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Xander De Coster - 5 maanden geleden

  • De kwaliteit van de schoonmaakdiensten was niet goed.
  • Sommige plekken werden overgeslagen.
  • Teleurstellend dat de dienst niet aan de verwachtingen voldeed.
  • Ik zal geen gebruik meer maken van hun diensten.

jade - 7 maanden geleden

  • Snel en efficiënt