ErvaringenSite

  Ervaringen Bellewaerde

  Zin in een gezellig dagje uit met het hele gezin of gewoon met vrienden? Wat dacht je van Bellewaerde in Ieper? Wat je zoal kan doen in Bellewaerde, welke attracties je zeker moet uitproberen en welke shows je niet mag missen lees je in de reviews op ErvaringenSite! Lees snel verder.

  Over Bellewaerde

  Bellewaerde biedt een ontdekkingsreis voor het hele gezin! In de natuur, tussen de dieren is iedereen relaxt en voelt iedereen zich meteen thuis. De visie van Bellewaerde is dan ook plezier en avontuur aanbieden in een natuurlijke omgeving waar vrienden en familie samen authentieke en onvergetelijke momenten kunnen beleven. Het park opende in 1954 als het "Toeristisch centrum Bellewaerde". Het park bestond toen uit een natuurgebied met uitheemse vogels en kabouterland, een gebied voor kinderen met mechanische poppen. Albert Florizoone richtte het park op en in 1969, toen ook zijn kinderen in het bedrijf stapten, werd Bellewaerde in een nieuw jasje gestoken. Het park werd een wandelsafari, bezoekers konden vrij rondlopen tussen de dieren. Sindsdien is het park blijven groeien tot het dieren- en attractieparkBellewaerde dat we vandaag kennen. Het park heeft momenteel meer dan 300 exotische dieren waaronder leeuwen, tijgers, gieren en nog veel meer.

  Bellewaerde blijft investeren

  Bellewaerde blijft groeien en investeren. In 2017 opende het park de Dawson Duel, een dueling alpine coaster, uniek in Europa omdat het gaat over 2 coasters die gebouwd zijn op een onnatuurlijke helling. In het voorjaar van 2019 zal Bellewaerde het Bellewaerde Aquapark openen, een indoor zwembad met glijbanen.


  Ontdek Bellewaerde!

  Diensten van Bellewaerde

  Bellewaerde heeft een mobiele app. Daar kan je live de wachttijden van alle attracties bekijken, zien wanneer welke shows zijn en het toont zelfs live de wandellafstand van je huidige locatie naar de attracties. Kortom, dit moet je gebruiken om alles uit je bezoek aan Bellewaerde te halen!

  Je kan online ook tickets aankopen met korting of jezelf verwennen met een abonnement.

  Bellewaerde organiseert ook vaak evenementen. Zo is er de jaarlijkse paaseierenzoektocht, Jommekesdag (een dag helemaal in teken van het stripfiguur Jommeke), After School Festival (een festival met dj's doorheen het park om het begin van de zomervakantie te vieren), nocturnes in de zomer om extra lang te genieten van de zomertemperaturen, een Halloween Night in oktober en Halloween nocturnes om extra lang te griezelen in het park!

  Bellewaerde werkt ook samen met hotels zodat je dicht bij het park kan overnachten. Want wat is er nu beter dan je bezoek aan de Westhoek te koppelen aan een dagje Bellewaerde? Je vindt alle info op de site van Bellewaerde.

  Klachten of vragen over Bellewaerde

  Heb je een klacht of vraag voor Bellewaerde? Neem dan contact op met hun klantendienst! Je kan ze bereiken via telefoon of een formulier op de website. Ze zullen graag contact met je opnemen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw dagje was in Bellewaerde? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke bezoekers tip & tricks en een goede indruk van wat ze mogen verwachten in Bellewaerde. Moet je een bepaalde show gezien hebben? Of welke attractie is volgens jou de beste? Laat het weten!

  Ben je een potentiële bezoeker van Bellewaerde? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Bellewaerde
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3

  Service

  3

  Prijs

  3

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waalse service

  Bij het bestellen van een braadworst stonden er 2 waalse jongeren achter de kassa en braadgrill. Beide verstonden amper vlaams, wat in mijn ogen niet kan aangezien het pretpark zich bevindt in West-Vlaanderen. Mijn bestelling is niet door gegaan doordat er gewoon weg geen communicatie mogelijk was met hun. Na het vertrekken, heeft mijn vriend zich omgedraaid en zag dat 1 van de 2 een grof gebaar toonde naar ons achter onze rug.

  Niet enkel deze 2 waren grof van
  service die ik vandaag heb ontvangen. Wat enorm opviel is dat de waalse service enorm verschilt met de vlaamse service. Misschien een mooi aanspreekpunt voor bellewaerde park.

  Door: Gosselin18-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  SLECHT

  Ik was vorig jaar naar het attractie park. Ik kwam uit bij de attractie ‘de boomerang’. Het zag er erg leuk uit, maar toen ik bij de ingang was was het niet zo leuk meer. De vrouw die daar werkte hield geen rekening met ons (wij wilden met een groep in de attractie). De vrouw ging schreeuwen tegen ons en was niet aardig, uiteindelijk zei ze: GA ERIN OF GA WEG! Ik was erna erg boos en ik kom nooit meer terug naar Bellewaerde!

  Door: .........24-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Schrijf zelf een review over Bellewaerde

  Uw beoordeling