ErvaringenSite

  Ervaringen Chalet.nl

  Chalet.be is een zelfstandige aanbieder van chalets en appartementen voor 2 tot wel 50 personen! De chalets zijn te huur in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het ruime aanbod aan chalets en appartementen zorgt ervoor dat u de juiste plek kunt vinden voor uw wintersportvakantie.

  Diensten van Chalet.be

  De chalets, appartementen en vakantiehuisjes die aangeboden worden door Chalet.be hebben een totaal van 2402 accomodaties. Met 1368 accomodaties in Frankrijk, 682 accomodaties in Oostenrijk, 210 accomodaties in Zwitserland en 142 accomodaties in Italië zit er voor iedereen wat tussen. Met de online Zoek-en-Boekpagina kunt u direct een chalet, appartement of vakantiehuisje wat u heeft gevonden boeken. Chalet.be heeft de Zoover Award voor zowel de beste aanbieder als populairste aanbieder van wintersportvakanties gewonnen, wat betekent dat u hoe dan ook waar voor u geld krijgt en een leuke wintersportvakantie tegemoet gaat.

  chalet.nl wintersport

  Wintersport aanbiedingen

  Dankzij het grote aanbod aan appartementen, chalets en vakantiehuisjes kunt u op de aanbiedingenpagina zoeken naar een leuke wintersportvakantie, die ook nog eens goed is voor u portemonnee. U hoeft alleen maar in te toetsen waar u naar op zoek bent en u vindt de scherpste aanbiedingen.
  Last-minute vakanties
  Heeft u op het laatste moment toch nog besloten dat u graag in een wit landschap wilt zijn? Dan is er de mogelijkheid tot last-minute vakanties in een vakantiehuisje in een skigebied naar keuze.
  Weet u niet helemaal wat u wilt, maar wilt u wel op wintersport?
  Als u er nog niet uit bent hoe u graag op wintersport zou willen gaan, maar u wilt wel graag de sneeuw opzoeken, kunt u bij Chalet.be goed terecht. Via de website kunt u uw wensen invullen.

  U vult het volgende in:
  - Bestemming;
  - Verblijfsduur;
  - Met hoeveel personen u wilt gaan (u kunt met z’n tweeën, maar ook met een hele groep van 50 man);
  - Het aantal slaapkamers dat u beschikbaar zou willen hebben;
  - Budgetindicatie en;
  - Overige wensen.

  Wanneer u dit heeft ingevuld, ontvangt u van maandag tot zaterdag binnen 24 uur een aantal passende adviezen van Chalet.be. Is de chalet helaas volgeboekt, dan worden u een aantal mogelijke alternatieven aangeboden. Zijn er daarvoor wijzigingen of extra informatie nodig, dan wordt dit kosteloos door Chalet.be verzorgd.

  Als u vragen of klachten heeft

  Kwaliteit vindt Chalet.be erg belangrijk. Ze proberen een zo goed mogelijk advies uit te brengen. Heeft u dan toch nog vragen of zelfs klachten? Dan kunt u terecht bij de contactpagina waar een contactformulier te vinden is. Op deze manier wordt u er contact met u opgenomen. U kunt ook een email sturen.

  Daarnaast is er de mogelijkheid om een chat te starten. Hiermee kunt u digitaal terecht met al uw vragen en krijgt u snel antwoord. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Als dit niet uitkomt in verband met een drukke baan of studie, kunt u op zaterdag terecht van 10:00 tot 17:30 uur.

  Ervaring met Chalet.be?

  Heeft u ervaring met Chalet.be en heeft u een goede wintersportvakantie gevonden? Laat het anderen weten! Geef aan wat u ervan vond zodat andere mensen ook een goede wintersportvakantie, last-minutevakantie of vakantiehuisje in een skigebied kunnen vinden.

  Is chalet.be betrouwbaar? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij chalet.be en weet dat u op reis gaat naar goede huisjes!

  Chalet.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wintersportvakantie geboekt

  Veel keuze en mooie wintersportlocaties


  Online geboekt en ging prima allemaal

  Het is een nette website en de klantenservice was goed.

  Door: Karin29-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goedkoop

  Leuke huisjes EN goedkoop. Beter dan een complete reis boeken bij een touroperator als je gewoon met de auto erheen rijdt. Stuk goedkoper en goed verzorgd zo!

  Door: Hayet18-01-2016
  Martine Guns25-03-2016

  Beste Gerard, Dank u wel voor uw reactie. De reden dat u wordt doorgestuurd naar een ander bedrijf is dat wij een reisbureau zijn. Via ons wordt u doorgestuurd naar de Touroperator. De Touroperator zoals Neckermann, Arke, Holland International, Alltours etc zijn de bedrijven die uw reis van A tot Z regelen. Onze website geeft de meest voordelige mogelijkheden weer. U boekt via ons reisburo bij de desbetreffende Touroperator. Heel fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns, eigenaar alle reizen op 1 site

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Chalet.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chalet.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Chalet.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chalet.nl actief?

  Chalet.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chalet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.