ErvaringenSite

  Ervaringen Hotels.nl

  Hotels boeken doe je via Hotels.nl

  Hotels, wij zijn er dol op. Maar we komen niet graag voor verrassingen te staan. Voor je een hotel boekt, wil je toch graag weten of het hotel aan je wensen voldoet. En of het de geschepte verwachtingen ook waar kan maken. Op ErvaringenSite lees je de beoordelingen van andere vakantiegangers en leer je van hun ervaringen. Hoe meer mensen hun ervaring op ErvaringenSite delen, hoe waardevoller de informatie wordt. En het mooie is, dat je op deze manier onafhankelijke informatie krijgt over misschien wel de bestemming van jouw volgende vakantie.

  Over Hotels.nl

  Wat ons opvalt als we de site bekijken is het enthousiasme waarmee over het ontstaan van de site wordt verteld. Hierdoor krijgen wij gelijk een soort gevoel van sympathie en dat wekt vertrouwen. Hotels.nl is in 2001 opgericht door twee personen en in die tijd werkten zij met slechts twee hotels. Inmiddels zijn er dertig mensen werkzaam op het kantoor in Groningen en deze dertig mensen werken samen aan een zo scherp mogelijk aanbod van hotels in Nederland en België. Het aanbod bestaat uit maar liefst ruim 1900 hotels, variërend van kleine familiehotels tot de bekende ketens aks NH hotels en Van der Valk. Hotels.nl wil het boeken van een hotel voor iedereen zo simpel, voordelig en duidelijk mogelijk maken.

  Diensten

  De voornaamste dienst die hotels.nl je biedt, is natuurlijk de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk een hotelkamer te boeken. De site gaat hierin best ver. Wanneer je op een andere site, op dezelfde datum en onder dezelfde voorwaarden een aanbieding vindt die goedkoper is dan die je op hotels.nl hebt geboekt, betalen zij je het verschil terug. Er zijn uiteraard een aantal voorwaarden waaraan dan voldaan moeten worden. Deze spreken echter voor zich en worden op de site duidelijk aangegeven. Hotels.nl heeft nauwe contacten met vele hotel aanbieders. Dagelijks controleren zij de prijzen van hotelkamers bij andere aanbieders en vergelijken deze met hun eigen prijzen. Waar nodig worden de prijzen aangepast, zodat ze jou die goedkope vakantie kunnen bieden. Ook voor last-minute vakanties kun je hier terecht, hoewel veel aanbiedingen slechts over één of twee nachten gaan. Uiteraard wisselen deze aanbiedingen vrijwel dagelijks, dus het is niet verkeerd om de site in de gaten te houden. Ook kun je zoeken in verschillende categorieën. Voordeel hiervan is dat je dan direct bij de juiste hotels terecht komt. Handig bijvoorbeeld als je een romantisch verblijf wilt boeken. Dan kom je liever niet terecht in een zakenhotel.

  Actie van de dag

  Om een grote groep potentiële klanten te bereiken biedt hotels.nl sinds 2013 ook hotels aan via Actie van de dag. Via Facebook of email worden gebruikers op de hoogte gebracht van de beste aanbiedingen. En voor een habbekrats slaap je zomaar een nacht in een luxe hotel. Meld je dus snel aan als je geen aanbieding wilt missen. Ook via reisveiling worden weleens hotelkamers aangeboden.

  Klachten

  Over klachten vinden we op de site niet zoveel terug. Er is een uitgebreide pagina met diverse aanspreekpunten voor diverse partijen. Wellicht heeft hotels.nl weinig klachten en schenken ze hier daarom op hun site ook eigenlijk geen aandacht aan. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met deze website. In 2012 kwam hotels.nl als beste uit de bus in een onafhankelijk onderzoek onder hotelboekingswebsites. Dit is echter alweer even geleden en wij zijn heel benieuwd hoe jij over hotels.nl denkt. Laat je review achter op ErvaringenSite. Zo help je een ander weer op weg.

  Lees recensies over hotels.nl - bekijk wat anderen vinden van de service, de prijzen en hoe ze de hotels beleven. Acties en kortingen? Lees het hier!

  1 van de vele hotels die Hotels.nl aanbiedt; Carlton beach hotel in Scheveningen!

  Hotels.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tot op heden goedkoper

  Ik bestel hier altijd voor mijn zakenreisjes. Heb een account en kan zo de elke dag plannen Dat is handig. Ik ben tot op heden altijd goedkoper uitgeweest dan bij het hotel zelf. Als ik de bordjes check bij de receptie staan daar hogere prijzen dan wat ik ervoor betaald heb. Voor mij een aanrader.

  Door: Stefan I.31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed aanbod

  Wat goed is dat ze een enorm aanbod hebben van bijna alle hotels in de wereld dus je hebt een goed overzicht van het hele aanbod van een stad. Wat minder is, is dat als je ze 1x gebruikt je dan zo beetje elke dag gestalkt wordt door e-mails van ze. Dat is wel heel irritant.

  Door: Maja L.07-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  1x bestellen krijg je daarna veel voordeel

  Als je 1x besteld bij ze krijg je daarna mailtjes met goede deals!

  Door: R. Haakman21-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Hotels.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotels.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Hotels.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotels.nl actief?

  Hotels.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotels.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.