Expedia

Alle reviews

Expedia

28% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fam. De Vriendt
Vandaag, met spijt in het hart, onze reis naar de USA geannuleerd. Niettegenstaande alle negatieve verhalen en reviews over Expedia werd ik op een supervriendelijke manier geholpen door Joyce. Het ...Lees verder
D
De Jong
Altijd leuk om watertandend dealtjes te zoeken hier Wij hebben nu een weekje Canarische Eilanden geboekt, lekker naar de zon. Ging soepel en we hebben besteprijsgarantieLees verder
V
vanacker lorenzo
boeking in maart gedaan via expedia voor wagen in buffalo. 1749usd voorschot betaald. moesten nog een goeie 500usd ter plaatse betalen. bij de afrekening nog 1579usd moeten betalen???? bij de b...Lees verder
N
Noa Doa
Grootste oplichters die ik ooit heb gekend. Ze zijn zelfs 1 ster niet waardig. In augustus geboekt, omdat de foto's op expedia er top uitzagen. Wij kregen een kamer op de 4de etage. Bij aankomst bl...Lees verder
L
Lapidaire
We booked with this fraudulous company a Hotel in Nepal in march 2020. The first time we got into a time out, just when we filled in our credit card details. After a while we could nt find a tracer...Lees verder

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reis naar USA

  Vandaag, met spijt in het hart, onze reis naar de USA geannuleerd. Niettegenstaande alle negatieve verhalen en reviews over Expedia werd ik op een supervriendelijke manier geholpen door Joyce. Het is mij onmogelijk enig negatief item te vermelden. Mij hoeft je niet meer te overtuigen, mijn volgende reis boek ik sowieso opnieuw via Expedia.
  Het is makkelijker om iets negatief te verspreiden en daarom hoop ik ook dat mensen met een positieve ervaring dit ook melden.

  als je belt moet je meer dan 10x porberen en hang je half uur aan de lijn...om te horen is in behandeling en hoofd depot is in amerika. dus hadden we dat geweten :-(

  na 8 maanden en tiental telefoons nog steeds geen voucher gekregen . schandalige klantenservice

  NOOIT meer! Afzetter! Ze annuleren de reis maar betalen niets terug en verwijzen mij naar de luchtvaartmaatschappij. Ik had geboekt bij Expedia niet rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij. U bent gewaarschuwd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veel keus in goede dealtjes

  Altijd leuk om watertandend dealtjes te zoeken hier
  Wij hebben nu een weekje Canarische Eilanden geboekt, lekker naar de zon.
  Ging soepel en we hebben besteprijsgarantie


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  huren wagen

  boeking in maart gedaan via expedia voor wagen in buffalo.
  1749usd voorschot betaald. moesten nog een goeie 500usd ter plaatse betalen.
  bij de afrekening nog 1579usd moeten betalen???? bij de boeking van expedia staat vermeld alle tax en fee inbegrepen. bij de afrekening nog + 800usd tax en fee moeten betalen. car rental zegt dat de fout bij expedia ligt, expedia zegt dat de fout bij de car rental ligt. gevolg in totaal meer dan 3200usd betaald.... hulp expedia 0.0 conclusie echte oplichters... boek nooit maar ook nooit via expedia..


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  OPLICHTERS!!

  Grootste oplichters die ik ooit heb gekend. Ze zijn zelfs 1 ster niet waardig. In augustus geboekt, omdat de foto's op expedia er top uitzagen. Wij kregen een kamer op de 4de etage. Bij aankomst blijkt dat er geen lift aanwezig was( dit werd niet aangegeven door expedia). Voor iemand die chronisch ziek is, is dit natuurlijk een hell. Aangegeven of het inverband met mijn ziekte mogelijk is om een kamer te krijgen op de begane grond of 1ste etage ( de hotel stond voor 80% leeg, dus genoeg kamers) . Meneer zegt doodleuk dat ik 75,- per dag extra moet betalen. De kamer stonk vreselijk. Meubels waren oud en kapot. De douche zat onder de schimmel. Onder de bedden lagen grote dode kakkerlaken. Als dit al niet erg genoeg was hebben we ook nog eens de schurft opgelopen. De eigenaar wilde ons geld niet terug geven en expedia ook niet...nou daar zit je dan twee weken met de schurft, hele vakantie verpest. Overdag slapen en in de nacht geen oog dicht kunnen doen door de schurft. Blijkt dat de hotel 7 jaar gesloten was en bij openingen is er niks ververst. Ik heb expedia zoveel bewijzen gestuurd, dat je zou denken dat de oplossing er snel aankomt, NIET DUS! 2 maanden bijna dagelijks gebeld en nog steeds vertikken ze het om mijn 3000,- terug te betalen. Ze zijn ook prof in het liegen. Medewerker bied mij aan om een Groupon te geven voor de lange wachtijd (dus niet als oplossing). Krijg ik later doodleuk van de Nederlandse afdeling te horen dat de zaak is gesloten, omdat ik akkoord ben gegaan met een Groupon van 300,-, die ik note benen alleen bij hun kan uitgeven. Een Groupon van 300,- voor een bedrag van 3000,-, die denken echt dat ik dom ben. Ik ga een advocaat nemen en ik hoop dat velen hetzelfde zouden doen. Zo lang wij geen actie ondernemen kunnen deze oplichters verder met hun oplicht praktijken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotels in Nepal

  We booked with this fraudulous company a Hotel in Nepal in march 2020. The first time we got into a time out, just when we filled in our credit card details. After a while we could nt find a tracer on the expedia website. We tryes again. Again a time out when we filled in the credit card details. Again no trace on the expeda webite. However our banc account was robbed twice by these fraudsters. I contacted the hotel directly, The hotel told us that they received no bookings from Epxedia. A complaint with Mastercard and KBC bank didn't even resulted in a reaction. Who is going to sue these crooks aut of busines and impsison the resposible bastards?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar Athene Expedia

  Door Corona werd de reis naar Athene op 21 mei 2019 geannuleerd. De terugvlucht vanuit Athene werd door Aegean zelf geannuleerd. Het hotel en de heenvlucht door Expedia. Na tientallen telefoontjes werd het hotel na 7 maanden eindelijk terugbetaald. Voor de vluchten kregen we een tegoed. Dit kon tot 2 jaar na uitgifte gebruikt worden. Na 3 maanden achten stond de tegoeden nog steeds niet in het Klanten account. Terug enkele gebeld en het was in orde. Maar de dame aan de telefoon stelde voor om terug te betalen. Op 8 april 2020 krijgen we een mail om contact op te nemen ivm met de uitbetaling van de tegoeden. Een zeer onvriendelijke heer aan de telefoon vertelt gewoon weg dat ik daar geen recht op heb. Ondanks de mail, maar dat zou een mail zijn om contact op te nemen en te horen te krijgen dat ze niet uitbetalen. Bizar, ik vraag hoelang mijn voucher geldig is, 2 jaar na uitgifte datum is het antwoord. Echter heb je geen enkele datum in je account en ook geen vervaldag. Bij de vraag om dit even op mail te zetten, krijg ik enkel een diepe zucht en legt men de telefoon in. Je raad het al, geen mail gezien.
  Gisteren 23 augustus 2020 bel ik om mijn tegoed op te gebruiken voor een nieuwe reis naar Athene. Na enkele minuten vraagt men of ze terug mogen bellen want ze moeten het opzoeken in mijn dossier. Na 1 uur belt men terug met als antwoord dat de voucher maar 1 jaar geldig was vanaf 21 mei 2019. Maar ik heb die pas in oktober 2019 gekregen. Dus wees gewaarschuwd Expedia liegt constant jouw iets voor. Je krijgt niks op papier.
  Grote oplichters.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotelovernachting

  Schandalig....je annuleert een boeking met gratis annuleren. Na een maand nog niets teruggestort. Ze leggen het probleem bij jou neer en je moet bewijzen dat er niets gestort is.
  Houd zelf een goede administratie bij en ga in de leer bij booking.com daar weten ze hoe ze dit moeten afhandelen....meestal binnen 24 uur


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht naar Praag

  Expedia is totaal onbetrouwbaar. We hebben nog steeds geen terugbetaling gekregen van een vlucht naar Praag die in maart 2020 geannuleerd werd omwille van corona. Al ontelbare keren afgescheept door de klantendienst, vandaag presteerden ze het zelfs om de telefoon gewoon af te leggen, ongelofelijk onbeschoft. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om nooit met deze afzetters in zee te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Edinburgh april (geannuleerd)

  Ik kan mij volledig aansluiten bij de slechte reviews die dit "bedrijf" op deze site krijgt. Reis naar Edinburgh geboekt in april. Uiteraard niet doorgegaan wegens Corona. Hotel netjes terugbetaald, maar op de kosten voor de vlucht (800 EUR) wachten we nog steeds. Eerst: sorry, enkel voucher. In juni klinkt het dan: u wordt terugbetaald binnen 2 maand, maar gelieve ons voordien zeker niet te contacteren, wij hebben zoveel werk! Omdat ik na al die tijd nog altijd geen geld gezien heb, heb ik opnieuw contact genomen. Blijkt dat er "vergeten" was een aanvraag bij Brussels Airlines in te dienen. Gevolg: opnieuw geduldig afwachten, deze keer... 3 maand. Bovendien: je gaat een "geschat" bedrag terugkrijgen (lees: je krijgt minder dan je effectief betaald hebt).
  Je boekt dus een "reispakket" bij Expedia, maar alle verantwoordelijkheid voor wat nadien misgaat, wordt vlotjes doorgeschoven, in dit geval naar Brussels Airlines. Nooit opnieuw...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Adres Expedia België

  Iemand het adres van Expedia België. Nooit gehoor via geen enkel kanaal op mijn vraag om terugbetalingen van tal van geannuleerde reizen. Ga via aangetekende brief proberen en vervolgens travelcure onder de arm nemen.


Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Vakantieveluwe.com merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Vakantieveluwe.com

5 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...