ErvaringenSite

    Ervaringen Expedia

    Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van expedia.be. Het is verrassend hoeveel mensen een vakantie, hotel of auto boeken via expedia.be. Het gaat om goedkope vakantie, zon vakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport vakanties, all-inclusive vakantie, last-minute vakanties, hotel aanbieders, vliegticket aanbieders, vakantiehuis / bungalow verhuur, cruises, golf reizen, bus reizen, autoverhuur, autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur buitenland en tal van andere verwante zaken en diensten. Het is goed om te weten dat expedia.be volop te bieden heeft en een uitgebreid aanbod van diensten kent.

    Misschien bent u ook bekend met expedia.be? Dan zou het fijn zijn als u op Expedia.be uw reactie achterlaat. U kunt hier namelijk andere mensen mee helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook is het natuurlijk fijn als u nog niet bekend bent met Expedia.be, dat u beoordelingen en reviews van anderen over dit bedrijf kunt lezen.

    Over expedia.be

    Expedia.be is een grote website waar u vliegtickets, hotels, vakantiereizen en verwante zaken kunt regelen. Ook kunt u er stedentrips, lastminutes en uw huurauto bespreken. Het is heerlijk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is op deze site en hoe gemakkelijk u uw boeking kunt plaatsen.
    Expedia.be is deel van Expedia inc. Ze bieden zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger volop informatie en handige tools om op een gemakkelijke manier een vakantie te plannen, te boeken en goed voor te bereiden. Voor Belgische reizigers zijn er tal van vluchten, hotels, huurauto’s, pakketreizen en lastminute aanbiedingen waar men gebruik van kan maken. Het is erg gemakkelijk om te zoeken op de site en de juiste vakantie te boeken. Er zijn ook tal van pagina’s waar u meer informatie vindt over populaire steden.

    Wat doet expedia zoal? Nou, bijvoorbeeld een vakantie naar ijsland, bekijk het filmpje over ijsland hier!

    Over Expedia Inc

    Het moederbedrijf van Expedia is Expedia inc. Het is het grootste online reisbureau van de wereld en het is een marktleider op het gebied van zakenreizen en reizen voor particulieren. Er zijn verschillende merken van expedia.com. Denk hierbij aan hotels.com, hotwire, tripadvisor, expedia local expert en ook eLong om er een paar te noemen. Expedia is actief in veertig landen en heeft vestigingen op ieder continent, behalve in Afrika. Sinds 2005 is Expedia inc genoteerd aan de Nasdaq beurs.



    Diensten van expedia.be

    Expedia.be biedt verschillende diensten aan. Ze zijn onder te brengen in de volgende hoofdgroepen:
    - Hotel
    - Vliegtickets
    - Vlucht + Hotel
    - Zonvakanties
    - Vakantiehuizen
    - Autoverhuur
    - Aanbiedingen
    - Stedentrips
    - Lastminute
    - Dichtbij

    Het is natuurlijk heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op Expedia.be. Het is de ideale plek om uw volgende vakantie op te gaan boeken. Ook is het heerlijk om te zien hoe betaalbaar alles is op deze website.
    Klachten, tips en complimenten over en voor expedia.be
    Het is goed om een klacht direct kenbaar te maken aan expedia.be. Expedia.be heeft klantenservice en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Een klacht wordt daarom altijd serieus genomen en goed opgepakt. Natuurlijk kunt u ook een tip of compliment achterlaten voor expedia.be.

    Uw mening over expedia.be

    Heeft u al een keer een boeking gemaakt op expedia.be voor een stedentrip, een hotel, een weekendje weg of om een auto te huren? Dan lezen we graag uw beoordeling, mening en ervaring terug op ErvaringenSite. Het is goed om uw ervaring te delen met anderen, zodat ook zij een goed beeld krijgen van Expedia.be.
    Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening.

    Zijn de reizen van Expedia betrouwbaar? Hoe goed zijn ze? Lees ervaringen van vakantiegangers die al geboekt hebben bij Expedia.

    Expedia
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    4.2
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    reis naar USA

    Vandaag, met spijt in het hart, onze reis naar de USA geannuleerd. Niettegenstaande alle negatieve verhalen en reviews over Expedia werd ik op een supervriendelijke manier geholpen door Joyce. Het is mij onmogelijk enig negatief item te vermelden. Mij hoeft je niet meer te overtuigen, mijn volgende reis boek ik sowieso opnieuw via Expedia.
    Het is makkelijker om iets negatief te verspreiden en daarom hoop ik ook dat mensen met een positieve ervaring dit ook melden.

    Door: Fam. De Vriendt08-07-2020
    NOOIT MEER!!! nog steeds na 5 maanden geen info of terugbetaling reis marbeilla,25-08-2020

    als je belt moet je meer dan 10x porberen en hang je half uur aan de lijn...om te horen is in behandeling en hoofd depot is in amerika. dus hadden we dat geweten :-(

    dany.sap@skynet.be12-11-2020

    na 8 maanden en tiental telefoons nog steeds geen voucher gekregen . schandalige klantenservice

    ZR11-01-2021

    NOOIT meer! Afzetter! Ze annuleren de reis maar betalen niets terug en verwijzen mij naar de luchtvaartmaatschappij. Ik had geboekt bij Expedia niet rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij. U bent gewaarschuwd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Veel keus in goede dealtjes

    Altijd leuk om watertandend dealtjes te zoeken hier
    Wij hebben nu een weekje Canarische Eilanden geboekt, lekker naar de zon.
    Ging soepel en we hebben besteprijsgarantie

    Door: De Jong27-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hotels in Nepal

    We booked with this fraudulous company a Hotel in Nepal in march 2020. The first time we got into a time out, just when we filled in our credit card details. After a while we could nt find a tracer on the expedia website. We tryes again. Again a time out when we filled in the credit card details. Again no trace on the expeda webite. However our banc account was robbed twice by these fraudsters. I contacted the hotel directly, The hotel told us that they received no bookings from Epxedia. A complaint with Mastercard and KBC bank didn't even resulted in a reaction. Who is going to sue these crooks aut of busines and impsison the resposible bastards?

    Door: Lapidaire15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reis naar Athene Expedia

    Door Corona werd de reis naar Athene op 21 mei 2019 geannuleerd. De terugvlucht vanuit Athene werd door Aegean zelf geannuleerd. Het hotel en de heenvlucht door Expedia. Na tientallen telefoontjes werd het hotel na 7 maanden eindelijk terugbetaald. Voor de vluchten kregen we een tegoed. Dit kon tot 2 jaar na uitgifte gebruikt worden. Na 3 maanden achten stond de tegoeden nog steeds niet in het Klanten account. Terug enkele gebeld en het was in orde. Maar de dame aan de telefoon stelde voor om terug te betalen. Op 8 april 2020 krijgen we een mail om contact op te nemen ivm met de uitbetaling van de tegoeden. Een zeer onvriendelijke heer aan de telefoon vertelt gewoon weg dat ik daar geen recht op heb. Ondanks de mail, maar dat zou een mail zijn om contact op te nemen en te horen te krijgen dat ze niet uitbetalen. Bizar, ik vraag hoelang mijn voucher geldig is, 2 jaar na uitgifte datum is het antwoord. Echter heb je geen enkele datum in je account en ook geen vervaldag. Bij de vraag om dit even op mail te zetten, krijg ik enkel een diepe zucht en legt men de telefoon in. Je raad het al, geen mail gezien.
    Gisteren 23 augustus 2020 bel ik om mijn tegoed op te gebruiken voor een nieuwe reis naar Athene. Na enkele minuten vraagt men of ze terug mogen bellen want ze moeten het opzoeken in mijn dossier. Na 1 uur belt men terug met als antwoord dat de voucher maar 1 jaar geldig was vanaf 21 mei 2019. Maar ik heb die pas in oktober 2019 gekregen. Dus wees gewaarschuwd Expedia liegt constant jouw iets voor. Je krijgt niks op papier.
    Grote oplichters.

    Door: Nathalie Barbier 24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hotelovernachting

    Schandalig....je annuleert een boeking met gratis annuleren. Na een maand nog niets teruggestort. Ze leggen het probleem bij jou neer en je moet bewijzen dat er niets gestort is.
    Houd zelf een goede administratie bij en ga in de leer bij booking.com daar weten ze hoe ze dit moeten afhandelen....meestal binnen 24 uur

    Door: Dekkers07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vlucht naar Praag

    Expedia is totaal onbetrouwbaar. We hebben nog steeds geen terugbetaling gekregen van een vlucht naar Praag die in maart 2020 geannuleerd werd omwille van corona. Al ontelbare keren afgescheept door de klantendienst, vandaag presteerden ze het zelfs om de telefoon gewoon af te leggen, ongelofelijk onbeschoft. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om nooit met deze afzetters in zee te gaan.

    Door: Helga28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reis Edinburgh april (geannuleerd)

    Ik kan mij volledig aansluiten bij de slechte reviews die dit "bedrijf" op deze site krijgt. Reis naar Edinburgh geboekt in april. Uiteraard niet doorgegaan wegens Corona. Hotel netjes terugbetaald, maar op de kosten voor de vlucht (800 EUR) wachten we nog steeds. Eerst: sorry, enkel voucher. In juni klinkt het dan: u wordt terugbetaald binnen 2 maand, maar gelieve ons voordien zeker niet te contacteren, wij hebben zoveel werk! Omdat ik na al die tijd nog altijd geen geld gezien heb, heb ik opnieuw contact genomen. Blijkt dat er "vergeten" was een aanvraag bij Brussels Airlines in te dienen. Gevolg: opnieuw geduldig afwachten, deze keer... 3 maand. Bovendien: je gaat een "geschat" bedrag terugkrijgen (lees: je krijgt minder dan je effectief betaald hebt).
    Je boekt dus een "reispakket" bij Expedia, maar alle verantwoordelijkheid voor wat nadien misgaat, wordt vlotjes doorgeschoven, in dit geval naar Brussels Airlines. Nooit opnieuw...

    Door: Gunter Peeters02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Adres Expedia België

    Iemand het adres van Expedia België. Nooit gehoor via geen enkel kanaal op mijn vraag om terugbetalingen van tal van geannuleerde reizen. Ga via aangetekende brief proberen en vervolgens travelcure onder de arm nemen.

    Door: Patrick De Backer30-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    1 nacht Amsterdam

    2 kamers geboekt, voor concert in Amsterdam.
    Door het corona virus afgelast, wou graag informeren of het mogelijk was om de kamers te annuleren. Geen gehoor via telefoon, halve dag proberen te bellen. Niets !!!! Is geen service he

    Door: Mirella Devos13-03-2020
    Robrecht29-03-2020

    En al iets vernomen van hen !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    vlucht

    Ik heb enkel de vlucht geboekt bij expedia. Zonder overleg werd ik in een andere, lagere klasse ingeboekt (initieel zelfs zonder restitutie) en vervolgens werd ik, zonder enige vorm van overleg, op een latere vlucht ingepland waardoor 6 uur extra reistijd. Klantendienst Expedia stelt niets voor. Bijzonder bedroevende dienstverlening !

    Door: Jesse Marrannes13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Flight tickets

    All good deals, but absolutely no assistance or proper explanation of what you need. As expat in EU I paid 900€ for my ticket flying via London and no warning was given that I had to apply for a airport transit visa. Telephonically they also didn't assist by giving me instructions on what I need and how I need to get it. Same with British Airways. I was just given a website and had to figure it out myself. Nowhere can you find any phone number or email for assistance. I will much rather pay 400€ more for my next ticket and buy from a company that know what they are doing. I am now spending already 300€ for an emergency visa appointment and application.

    Door: Lelanie21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Huur geen auto via Expedia

    Ik had in maart '19 in Daytona Beach een auto gehuurd bij Budget voor 7 dagen. Toen ik de auto ging ophalen in Daytona was er duidelijk iets mis . De persoon die me moest helpen melde me dat hij mijn reservering kwijt was op de site. Hij had nog wel een reveringsnummer op een stukje papier. Na twee zenuwachtige uren proberen en verschillende telefoons verder zei hij me dat het gelukt was . Hij wist me ook te verzekeren dat ik zeker niet dubbel zou aangerekend zou worden, hij had gelijk ik werd driedubbel aangerekend . Toen ik terug thuis kwam en erachter kwam heb ik een klacht neergelegd bij Expedia . Expedia melde me dat de klacht was doorgezet en binnen de 35 dagen iets ging horen. Toen ik na 35 dagen mailde hoe het met mijn klacht was vielen ze uit de lucht en vroegen ze wat mijn klacht was en dat terwijl ik de dossiernummer had meegestuurd . Na een paar mails om te vragen hoe het nu verder moest hoor ik helemaal niets meer. Ik zal dus nooit meer bij Expedia Boeken.

    Door: Mario 02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schending Privacy!

    Zeer slecht! Mijn man krijgt een bevestigingsms binnen op naam van Bernard Dambrine voor een boeking van 12 januari 2019 op 13 januari 2019. Hij heet echter niet zo, en zegt de boeking niet gedaan te hebben. Ook zijn de 4 laatste cijfers van de VISAkaart anders. De klantendienst kan niet bevestigen dat zij een ernstige fout hebben gemaakt en kan niet aangeven dat mijn man hier niets mee te maken heeft. Zij geven ook niet aan maatregelen te nemen om dergelijke fouten in de toekomst te vermijden. Ik kan dus momenteel de reservatie van deze persoon annuleren of volledig wijzigen!

    Door: An12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Expedia

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Expedia een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Expedia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Expedia actief?

    Expedia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Expedia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.