priceline Reviews

: 10
0% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
S. Goethals
Wat een vreselijke ervaring met Price Line voor autoverhuur op Aruba. We hadden een auto gereserveerd en betaald, maar toen we op het eiland aankwamen was er niemand om de auto te overhandigen. We ...Lees verder
L
Lukas
Oh nee, wat een drama! Mijn vlucht is geannuleerd en opnieuw geboekt, waardoor ik mijn aansluiting heb gemist en nu vastzit met een tussenstop van 65 uur. Ik kan geen enkele vorm van communicatie v...Lees verder
A
A. De Smet
Ik was echt woedend op die kredietkaart. Priceline heeft zomaar geld van mijn visa gehaald zonder dat ik ervan wist. En ze waren ook niet bepaald vriendelijk toen ik vroeg om al mijn gegevens te ve...Lees verder
J
Julia
Ik probeerde een BnB te boeken via Priceline, maar man, wat een gedoe! De info was helemaal niet up-to-date en ik zou bijna geboekt hebben terwijl de BnB al vol was. Op mijn 12e vond ik het best sp...Lees verder
G
gilles
Voor de eerste keer heb ik een boeking gemaakt op Priceline en er werd een bedrag gereserveerd op mijn debetkaart. Jammer genoeg heb ik geen bevestiging ontvangen. Toen ik contact opnam via de onli...Lees verder

Reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverhuur Aruba

  Wat een vreselijke ervaring met Price Line voor autoverhuur op Aruba. We hadden een auto gereserveerd en betaald, maar toen we op het eiland aankwamen was er niemand om de auto te overhandigen. We konden niemand bereiken en kregen al onze e-mails teruggestuurd. Uiteindelijk moesten we ergens anders een auto huren en zijn we ons geld gewoon kwijt. Price Line bood geen enkele oplossing. Wat een verspilling van tijd en geld!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vluchtboeking

  Oh nee, wat een drama! Mijn vlucht is geannuleerd en opnieuw geboekt, waardoor ik mijn aansluiting heb gemist en nu vastzit met een tussenstop van 65 uur. Ik kan geen enkele vorm van communicatie vinden, behalve telefoneren, maar dat is geen optie als je in het buitenland bent. Zelfs chatten en e-mails brengen me geen oplossing. Het lijkt alsof de verschillende afdelingen van het bedrijf niet met elkaar praten en ik vastzit met een vlucht die ik niet kan aanpassen. Zelfs mijn familie inschakelen heeft niets opgeleverd, want zij kregen enkel dezelfde vlucht per e-mail doorgestuurd zonder oplossing. Na 3 weken zit ik nog steeds vast met deze rampzalige vlucht. Wat een vreselijke klantenservice!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afschrijven creditcard

  Ik was echt woedend op die kredietkaart. Priceline heeft zomaar geld van mijn visa gehaald zonder dat ik ervan wist. En ze waren ook niet bepaald vriendelijk toen ik vroeg om al mijn gegevens te verwijderen. Ik ga daar nooit meer iets bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BnB reservering

  Ik probeerde een BnB te boeken via Priceline, maar man, wat een gedoe! De info was helemaal niet up-to-date en ik zou bijna geboekt hebben terwijl de BnB al vol was. Op mijn 12e vond ik het best spannend om mijn betaalgegevens achter te laten, dus uiteindelijk heb ik het maar laten varen. Het is waarschijnlijk beter om gewoon rechtstreeks te boeken of via bekende boekingssites.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking op Priceline

  Voor de eerste keer heb ik een boeking gemaakt op Priceline en er werd een bedrag gereserveerd op mijn debetkaart. Jammer genoeg heb ik geen bevestiging ontvangen. Toen ik contact opnam via de online chat, kreeg ik te horen dat mijn reservering eigenlijk bij Agoda was gemaakt en daarna werd de chat plotseling beëindigd. Uit voorzorg heb ik mijn debetkaart laten blokkeren. Het valt me op dat alle positieve reviews uit de VS komen en beginnen met de naam van een man die hen zeer goed heeft geholpen. Een beetje vreemd, nietwaar?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur reservering

  Ik ben echt teleurgesteld in mijn ervaring met deze autoverhuurwebsite. Ik wilde gewoon weten of alle kosten, zoals verzekering en belastingen, al inbegrepen waren in de huurprijs. Maar na een half uur met een medewerker te hebben gechat, hebben ze me verteld dat deze kosten nog bovenop de huurprijs kwamen, wat nergens stond aangegeven. Echt jammer en misleidend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte customerservice

  Zo saai en onbeleefd, serieus! Ik bel naar het nummer dat ze geven en dan krijg ik gewoon een stomme computertelefoon die me doorverwijst naar een klantenservice die niet eens voor priceline werkt. Echt belachelijk! Ik ga hier NOOIT MEER gebruik van maken, serieus!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mislukte hotelreservering

  Wat een rommelig bedrijf, echt slechte klantenservice, hotels die overboekt zijn en gedoe om mijn geld terug te krijgen. Priceline blijft maar boekingen aannemen zonder rekening te houden met hoeveel kamers de hotels nog beschikbaar hebben. De klantenservice is zo traag en niet behulpzaam, met altijd dezelfde standaard antwoorden en eindeloos 'onderzoek' naar mijn situatie. Het is gewoon belachelijk dat je alleen via email of chat contact kan opnemen met het Nederlandse team en dat het telefoonnummer niet bereikbaar is. Gelukkig werkt het Belgische nummer wel, maar alles is in het Engels wat voor sommige mensen een struikelblok kan zijn. Ik heb er niet veel vertrouwen in dat ik mijn geld ooit nog zal terugkrijgen, en dit hele gedoe heeft mij al zoveel tijd en moeite gekost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur in het buitenland

  De website is echt een rommeltje, met al die verborgen kosten en geen optie om een auto te annuleren, en geen idee wie er nog allemaal mag rijden. En als je contact opneemt met de klantendienst, word je gewoon doorverwezen naar het verhuurbedrijf. Echt teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn vreselijke ervaring

  Mijn ervaring was echt slecht! Ik probeerde contact op te nemen met de klantendienst in Nederland, maar die lijken gewoon niet te bestaan. En de klantendienst in de VS had wachttijden van 3 uur! Uiteindelijk kon ik mijn reis naar New York niet annuleren vanwege Corona. Nooit meer een boeking via deze website voor mij!


Anderen bekeken ook