ErvaringenSite

  Ervaringen priceline

  Priceline is een online reisbureau voor het vinden van voordelige tarieven voor reis gerelateerde aankopen, zoals bijvoorbeeld vliegtickets en hotel verblijven. Het bedrijf faciliteert de levering van reisdiensten van zijn leveranciers aan hun klanten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Priceline lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Priceline

  Priceline werd oorspronkelijk opgericht in het jaar 1997 door Jay S. Walker. Hij verliet in 2000 het bedrijf, toen Richard S. Braddock aan boord was gekomen als chief executive. Hij verliet het bedrijf weer in 2004 nadat hij eerst had geholpen het bedrijf naar de beurs te brengen. Het bedrijf is online te vinden vanaf 1998 en heeft haar hoofdkantoor in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Het bedrijf is op dit moment volledig eigendom van Booking Holdings, deze organisatie is ook eigenaar van andere bekende reis websites zoals Kayak.com, Booking.com en diverse andere sites.

  WIJ GAAN OP VAKANTIE NAAR MALLORCA! #2849

  Producten en diensten van Priceline

  Priceline werd voor het eerst bekend om zijn Name Your Own Price-systeem, waarbij reizigers hun prijs konden noemen voor vliegtickets, hotelkamers, autoverhuur en vakantie pakketten. Terwijl de koper een algemene locatie, serviceniveau en prijs kan selecteren. De verkopen zijn voor ondoorzichtige reisvoorraad: details worden namelijk pas bekendgemaakt nadat de transactie is voltooid zonder mogelijkheid tot annulering. Het bedrijf heeft ook een meer traditioneel model toegevoegd, Express Deals. Bij dit model presenteren reizigers prijzen en een geografische perimeter waarbinnen het hotel zal worden gevestigd, de naam van het onderkomen wordt echter niet verteld.

  Priceline biedt een speciale tool met de naam Pricebreakers voor hotelboekingen. Het beweert dat de prijzen van de hotels tot vijftig procent korting zijn op de detailhandel. De tool is een klein beetje vergelijkbaar met de Express Deals, maar in plaats van de geografische locatie binnen een perimeter weer te geven, worden de namen van drie hotels weergegeven en wordt uiteindelijk een van de hotels toegewezen pas nadat de betaling is gedaan. Priceline verkoopt naast hotel vakanties ook cruises met korting, evenals rondleidingen en attracties. U kunt bij Priceline dus voor veel vakanties terecht, mocht een van hun concepten u aanspreken.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Priceline

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Priceline? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Priceline op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Priceline vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Priceline of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Priceline nu achter.

  priceline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over priceline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is priceline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over priceline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is priceline actief?

  priceline is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van priceline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.