ErvaringenSite

  Ervaringen Hotwire

  Lekker ontspannen op vakantie begint natuurlijk al op het moment dat je een reis of verblijf reserveert. Je kunt natuurlijk kiezen voor een online aanbieder in Nederland of België die aan de normen van de SGR en het ANVR voldoet maar je kunt ook kiezen voor een organisatie uit een ander land. Consumenten die daar al ervaring mee hebben delen wat zij hebben meegemaakt in reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier willen we het je makkelijk maken om meer te weten te komen over de kwaliteit van de aanbieders, de aangeboden accommodaties en hoe klachten en problemen tijdens je reis verholpen worden. Door de reviews te lezen krijg je een beter overzicht en kun je gemakkelijker besluiten of dit soort internationale reisorganisaties ook voor jou zijn weggelegd.

  Over Hotwire

  Hotwire is een Amerikaanse online aanbieder van reizen en verblijven. Het bedrijf achter de site is gevestigd in Californië maar staat geregistreerd in de staat Delaware. Deze staat huisvest meerdere grote ondernemingen die profiteren van het daar geldende bedrijfsklimaat en belastingsysteem. Hotwire biedt als vakantieaanbieder onder andere hotelovernachtingen, autoverhuur en vluchten. Sinds de oprichting meer dan 8 jaar geleden heeft het bedrijf al meerdere awards gewonnen waaronder de Mobiel Web Awards in 2013 en de Travel Weekly Magellan Awards in 2014. Op de site staat een uitgebreide rubriek met veelgestelde vragen en via de live chat kun je contact opnemen met de Engels sprekende medewerkers van de klantenservice.

  WIJ GAAN MET ZIJN ALLE OP VAKANTIE!☀️

  De producten van Hotwire

  Bij Hotwire kun je terecht als je een vakantie naar de Verenigde Staten wit boeken. Er zijn op de homepagina onder andere veel aanbiedingen te zien van 4 sterren hotels voor de prijs van 2 sterren overnachtingen. Om het klanten makkelijk te maken beschikt deze website ook over een eigen app zodat je vanaf je mobieltje gebruik kut maken van de site. Je kunt door jouw wensen in te vullen op zoek naar hotelovernachtingen, vliegtickets, huurauto's en combinatiepakketten. Zodra je een bestemming hebt opgegeven krijg je alle mogelijke keuzes met een uitgebreide beschrijvingen te zien. Je kunt reserveren en betalen door gebruik te maken van je creditcard. Het te betalen bedrag wordt direct belast en alle boekingen zijn definitief.

  Reviews over Hotwire

  Interessante bestemmingen en aantrekkelijke prijzen zijn natuurlijk voor veel vakantiegangers de belangrijkste reden om een reisorganisatie te gebruiken. Maar wat kunnen zij verwachten van een bedrijf dat in de Verenigde Staten gevestigd is en zich moet houden aan de daar geldende wetten? Heb jij als klant ervaring met de website, de accommodaties en diensten die Hotwire aanbiedt? Schrijf dan een review en plaats deze op onze website. Door dat te doen zul je ongetwijfeld vragen beantwoorden van consumenten die deze reisorganisatie nog niet kennen. Met jouw beoordeling kun je ingaan op de voor- of nadelen die er zijn en mensen waarschuwen waar ze op moeten letten. Alleen als consumenten elkaar op deze manier op de hoogte houden van de gang van zaken zijn wij in staat om een eerlijk en duidelijk beeld van de werkwijze van Hotwire te laten zien.

  Hotwire
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotwire

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotwire een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hotwire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotwire actief?

  Hotwire is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotwire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.