14% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Simon
Ik heb al enkele accommodaties geboekt via VRBO en ik moet zeggen dat ik over het algemeen tevreden ben. De communicatie met de verhuurders verliep vlot en de accommodaties waren precies zoals besc...Lees verder
U
Urbain
Jammer genoeg hebben we een erg slechte ervaring gehad met het appartement dat we huurden in Calleta de Fuste. Toen we aankwamen, rook het er afschuwelijk naar riool en verschillende faciliteiten w...Lees verder
F
F. Pierre
Als verhuurder krijg ik ook vaak reacties van huurders die niet helemaal kloppen met de realiteit. Het lijkt erop dat sommige huurders de beschrijving van de accommodatie niet goed lezen voordat ze...Lees verder
M
Mahieu
Ik heb onlangs geprobeerd om mijn vakantieverblijf op de website te plaatsen, maar helaas ben ik geblokkeerd door het platform. Ik begrijp niet waarom mijn account geblokkeerd is en waarom ik geen ...Lees verder
X
X. Verbruggen
Ik heb een reservatie gemaakt voor 3 dagen en 2 nachten in Guatavita, Colombia. Jammer genoeg heeft de eigenaar de reservatie geannuleerd omdat er geen watervoorziening was. VRBO beloofde me een te...Lees verder

Alle reviews (35)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van vakantieverblijven

  Ik heb al enkele accommodaties geboekt via VRBO en ik moet zeggen dat ik over het algemeen tevreden ben. De communicatie met de verhuurders verliep vlot en de accommodaties waren precies zoals beschreven op de website. Zowel in Canada als in Spanje heb ik geboekt en beide keren was de ervaring positief.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte ervaring Calleta de Fuste

  Jammer genoeg hebben we een erg slechte ervaring gehad met het appartement dat we huurden in Calleta de Fuste. Toen we aankwamen, rook het er afschuwelijk naar riool en verschillende faciliteiten werkten niet zoals het hoort. Het contact met de verhuurder verliep erg moeizaam. Nadat we contact hadden opgenomen met VRBO en met verschillende medewerkers hadden gesproken, bleek dat het appartement eigenlijk in een renovatieproject zat, iets wat de verhuurder had bevestigd. Helaas kon VRBO ons geen goede oplossing bieden, ondanks onze medische redenen om niet in een hotel te verblijven. De aangeboden vergoeding van €100 voor ons 33-daagse verblijf vonden we niet genoeg en we kregen geen duidelijkheid over een mogelijke terugbetaling. Dit was voor ons de eerste en laatste keer dat we via VRBO hebben geboekt en we denken erover om verdere stappen te ondernemen om ons recht te halen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring als verhuurder

  Als verhuurder krijg ik ook vaak reacties van huurders die niet helemaal kloppen met de realiteit. Het lijkt erop dat sommige huurders de beschrijving van de accommodatie niet goed lezen voordat ze boeken. Zo zijn er gasten geweest die nadien klaagden over een steile trap, terwijl dit duidelijk vermeld stond als een waarschuwing voor mensen die minder goed te been zijn. Ik probeer altijd zo accuraat mogelijk te zijn in de beschrijving van mijn accommodatie, maar toch lijkt het soms alsof huurders niet de moeite nemen om alles goed door te nemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantieverblijf

  Ik heb onlangs geprobeerd om mijn vakantieverblijf op de website te plaatsen, maar helaas ben ik geblokkeerd door het platform. Ik begrijp niet waarom mijn account geblokkeerd is en waarom ik geen toegang meer heb tot mijn eerdere eigendommen. Het is erg frustrerend om geen antwoorden te krijgen en niet te kunnen inloggen op mijn account.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservatie van 3 dagen en 2 nachten in Guatavita, Colombia

  Ik heb een reservatie gemaakt voor 3 dagen en 2 nachten in Guatavita, Colombia. Jammer genoeg heeft de eigenaar de reservatie geannuleerd omdat er geen watervoorziening was. VRBO beloofde me een terugbetaling, maar na 15 dagen heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Nu vragen ze me om bankafschriften te sturen om te bewijzen dat ik het geld niet heb gekregen. Ik denk dat ze me aan het oplichten zijn!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring met een online vakantieverhuurplatform

  Mijn ervaring met het online vakantieverhuurplatform was echt teleurstellend. Ik kon gewoon geen contact krijgen met de klantenservice, de supportmail werd genegeerd, het telefoonnummer was onbereikbaar en de chat werkte ook niet. Bovendien lukte het me niet om mijn wachtwoord te resetten en werkte de kalendersynchronisatie niet. Uiteindelijk ben ik maar overgestapt naar een ander boekingsplatform, dat veel beter werkte.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Annulatie van vakantieverblijf op laatste moment

  Mijn vakantieverblijf werd last minute geannuleerd, de avond voordat ik zou inchecken. Echt teleurstellend en het heeft mijn hele reisplannen door elkaar gegooid. Het ergste is dat ze nu al mijn persoonlijke gegevens hebben. Echt shady gedoe. Ik ga hier nooit meer boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantiehuis huren

  Wat een gedoe om in te loggen op die website en app, zeg! Ik zit hier al 5 dagen te wachten op een antwoord van de klantendienst nadat ik contact heb opgenomen. En ik ben niet alleen met dit probleem, maar die reacties zijn blijkbaar allemaal weg. Dat geeft me geen goed gevoel voor mijn vakantieplannen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte ervaring

  Ik heb VRBO gebruikt om een vakantiehuis te boeken en eerlijk gezegd kon het echt beter. Tijdens het boekingsproces stonden de prijzen in euro's, maar uiteindelijk werd mijn creditcard belast in ponden. Zowel de eigenaar als VRBO hebben mijn klachten genegeerd en reageerden niet op mijn berichten. Dat is echt teleurstellend!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservering geannuleerd

  Amai, echt vervelend hoor! Heb je net een super tof vakantiehuisje geboekt en dan wordt de boeking geannuleerd net voor je op vakantie vertrekt. Nu is het gedoe om nog een chill plekje te vinden voor normale prijzen, echt super stressvol allemaal! En daarbovenop krijg je geen antwoord op je vorige berichtjes en hang je 24 uur in de lucht. Echt niet chill.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  So holiday booking

  Ik heb via deze website een vakantieverblijf geboekt en heb op voorhand betaald. Maar toen ik aankwam, bleek de woning helemaal niet schoongemaakt te zijn na de vorige huurders. Het leek alsof er een feestje had plaatsgevonden, alles was een vieze boel. Ik belde de verhuurder en die zei dat ze het probleem zouden onderzoeken. Het matras was geel bevlekt en vies, de vloer lag vol stof. Ze hebben meer dan de helft van het geld ingehouden voor slechts 2 nachten en slechts een klein deel terugbetaald. Na meerdere telefoontjes zei VRBO dat ze niet alle woningen fysiek kunnen controleren en vertrouwen op de verhuurders met foto's en locatie. Als gast hebben wij hieronder te lijden. Een totale chaos en de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Ik zal ze nooit meer gebruiken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantiehuisje

  Echt erg, he. Ik had een vakantiehuisje geboekt en toen ik aankwam was het enorm vuil van de vorige mensen die er geweest waren. Het leek wel alsof ze een groot feestje hadden gehouden, een grote vieze boel! De eigenaar beloofde om het de volgende dag schoon te maken, maar dat gebeurde niet. Die eigenaar zei dat ik mijn geld zou terugkrijgen, maar dat is nooit gebeurd. Toen ik VRBO belde, zeiden ze dat het "niet hun probleem was, praat met de eigenaar". Maar die eigenaar reageert niet meer. Zo'n ellende en de slechtste service ooit. Nooit meer!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantieverhuur

  Onlangs heb ik via deze website een vakantieverblijf geboekt. Helaas viel mijn ervaring een beetje tegen. Het boeken zelf verliep vlot en ik heb meteen het volledige bedrag betaald. Maar toen ik aankwam, bleek de accommodatie niet beschikbaar te zijn. Gelukkig kon ik de verhuurder meteen contacteren en hebben we samen een oplossing gevonden. Ik raad aan om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze website en indien mogelijk rechtstreeks contact op te nemen met de host om teleurstelling te voorkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoopaccommodatie Antwerpen

  Nadat we een accommodatie hadden geboekt in Antwerpen, kregen we binnen 1 minuut een bericht van de eigenaar dat het adres eigenlijk in Hoogstraten lag. Ook de bijgevoegde foto's en opmerkingen waren nogal vaag. We hebben meteen onze boeking geannuleerd en hopelijk krijgen we ons geld terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn boeking

  Toen ik daar aankwam, was de airconditioning die ze hadden geadverteerd kapot. De eigenaar beloofde het snel te repareren, maar slaagde daar niet in. Ik belde VRBO en zij zeiden dat ik gedekt was door hun 24-uursgarantie en dat ik moest vertrekken en een hotel moest boeken. Ze beloofden me ook dat ik een volledige terugbetaling zou krijgen van de $2000 die ik had betaald om daar 6 weken te verblijven. Maanden gingen voorbij en ik heb nog steeds geen terugbetaling gekregen. Ik heb geprobeerd een chargeback te doen, maar zij hebben dat aangevochten. Nu ben ik $2000 kwijt omdat ze tegen mij hebben gelogen en tegen mijn creditcardmaatschappij, ondanks het feit dat ik het hele gesprek heb opgenomen met hun incompetente en kwaadaardige klantenservicemedewerker en heb ingediend bij de creditcardmaatschappij (Home Trust). VRBO zijn gewoon smerige oplichters die liegen tegen jou en tegen je creditcardmaatschappij, slechte appartementen aanbieden en er alles aan doen om je geld gretig vast te houden. Kies liever voor een betrouwbare website zoals AirBnb en vermijd de hoofdpijn van deze leugenachtige vuilniswezens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onverwachte annulering

  Ik had een appartement geboekt via de website, maar helaas kreeg ik een bericht van de eigenaar dat het niet beschikbaar was vanwege werkzaamheden. Dit bericht was in het Spaans, dus moest ik zelf op zoek gaan naar de vertaling. Het zou handig zijn als dit soort situaties op voorhand worden gecommuniceerd om verrassingen te voorkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van vakantiehuis in de Verenigde Staten

  Na een lange reis vanuit België naar de Verenigde Staten, kwamen we aan in ons vakantiehuis en zagen we dat de lakens vies waren en er haren onder de kussens lagen. Nadat we dit probleem hadden gemeld bij de eigenaar en VRBO, kregen we 3 dagen lang geen reactie. Ik heb zelf nieuwe lakens gekocht om de bedden op te maken in 3 slaapkamers. Daarna heb ik gevraagd om de tweede reservering voor hetzelfde huis te annuleren. Jammer genoeg verstopte VRBO zich achter het annuleringsbeleid van de eigenaar en hebben ze 50% van de kosten + hun eigen servicekosten ingehouden! Het is duidelijk dat huurders geen bescherming hebben tegen onbetrouwbare eigenaars zolang VRBO ons geld in hun eigen zak steekt. Uiteindelijk heb ik veel geld uitgegeven aan telefoontjes omdat er geen oplossingen waren via berichten, alleen om te zien dat ze uiteindelijk niet wilden helpen. Ik raad deze service absoluut niet aan en heb spijt dat ik ooit van hun bestaan wist. Ze verdienen niet eens 1 ster! Kortom, vermijd ze als de pest!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Villa in Mombasa

  Ongeveer 4 weken geleden hebben we een villa in Mombasa geboekt via VRBO. Jammer genoeg heeft de verhuurder nooit contact met ons opgenomen. We hebben de klantendienst gebeld, maar ze zeiden dat we gewoon moesten afwachten, soms gebeurt dit. We hebben verschillende keren geprobeerd de verhuurder te contacteren, maar kregen geen reactie. Ook de klantendienst heeft het geprobeerd, zonder succes. De afgelopen 14 dagen hebben we herhaaldelijk geprobeerd het probleem op te lossen via VRBO / fewo-direkt, maar ze zeggen alleen dat het geëscaleerd is en dat we automatisch bericht zouden ontvangen. Na 4 dagen hebben we gevraagd of de escalatie wel gebeurd is, maar nee, dat was niet het geval. De persoon in de chat vertelde ons dat we dringend de klantendienst moesten bellen, maar grappig genoeg is het telefoonnummer al 2 dagen buiten werking! Over 5 dagen komen we aan in Mombasa en hebben we waarschijnlijk nog steeds geen accommodatie!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terrible booking experience

  Verdorie! Vroeger ging het allemaal vlotjes, maar nu hebben ze precies een nieuw systeem uitgevonden... het is echt een ramp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afschuwelijke annulering

  Ik was helemaal klaar om op reis te gaan en twee weken voor mijn vertrek heeft de host mijn boeking geannuleerd die ik 9 maanden eerder had gemaakt. En alsof dat nog niet erg genoeg was, kwam ik erachter dat ze de accommodatie daarna op een andere site hadden gezet. Het was echt een nachtmerrie en ik zal nooit meer via die site boeken.


Anderen bekeken ook