ErvaringenSite

  Ervaringen VRBO

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar reisbureau om uw volgende vakantieaccommodatie te boeken? Of wilt u diverse vakantiehuizen vergelijking die beschikbaar zijn in Europa? Dan is misschien Vrbo het reisbureau voor u. Op de ErvaringenSite vindt u alle belangrijke informatie over de reisbureaus die beschikbaar zijn in de Benelux, verder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen en kunt u de reviews lezen van onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over Vrbo, een online marktplaats waar u vakantiewoningen kunt huren en verhuren. Als u nog niet bekend bent met Vrbo, maar u bent wel geïnteresseerd in de diensten die ze aanbieden. Dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over Vrbo
  De naam Vrbo, uitgesproken als ‘ver-boh’, staat voor Vacation Rentals by Owner, in het Nederlands zou dit vertaald worden naar “vakantiewoningen door de eigenaar”. In 1995, werd vrbo.com gelanceerd door David Clouse in Aurora, Colorado in de Verenigde Staten. Oorspronkelijk had David de website gecreëerd om zijn vakantieappartement te verhuren. Kort daarna werd de website een platform voor huiseigenaren om hun woning voor een korte termijn te verhuren. 10 jaar later, groeide Vrbo langzaam tot een platform met meer dan 65.000 woningen op haar website. Tegenwoordig maakt Vrbo deel uit van Expedia Group inc, een Amerikaans conglomeraat voor diverse soorten vakantieboekingen (vluchten, accommodatie, auto huren).

  Diensten van Vrbo
  Aangezien Vrbo een online marktplaats is voor het huren en verhuren van vakantiewoningen. Bieden ze uiteraard ook 2 verschillende diensten aan, voor de huiseigenaar en de vakantieganger.

  Huiseigenaar
  Als u huiseigenaar bent van een vakantiewoning, dan kunt u uw woning verhuren via vrbo.com. Op de website kunt u een speciale account maken als huiseigenaar. Vrbo werkt als volgt, ten eerste registreert u uw woning op de website. Hierbij wordt van u verwacht dat u unieke foto’s maakt van uw woning en zelf de regels bepaalt waaraan gehouden moet worden. De huiseigenaar mag hierbij zelf de prijs bepalen, maar Vrbo kunt u assisteren als u dat nodig ziet. Vervolgens zal Vrbo u koppelen met de reizigers die uw woning willen huren. Tenslotte verrekent Vrbo 5% administratiekosten voor alle succesvolle boekingen via vrbo.com.

  Vakantieganger
  Als vakantieganger kunt u terecht bij Vrbo voor het boeken van diverse soorten vakantieaccommodaties zoals complete huizen, studio’s, appartementen, boerderijen, villa’s en boten. Hierbij moet u zich van bewust zijn dat Vrbo niet haar eigen accommodaties verhuurd. Vrbo is een platform, waar huiseigenaren hun woning kunnen verhuren. Om huurders toch te beschermen biedt Vrbo de Vertrouwen-garantie, deze garantie geldt voor alle boekingen die u doet via vrbo.com. Meer informatie over de Vertrouwen-garantie vind u op de website.

  Uw mening over Vrbo
  Heeft u recent een accommodatie geboekt via vrbo.com? Of heeft u weleens gebruik gemaakt van de Vertrouwen-garantie van Vrbo? Dan willen we u hierbij graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite willen we er alles aan doen om onze bezoekers altijd goed te informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Met uw review kunt u onze bezoekers helpen met wat ze kunnen verwachten bij deze online marktplaats.

  Portugal vakantie VLOG deel 1| Boottocht & met de DRONE vliegen // Anne Verbij

  VRBO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  opgelicht

  OPLICHTERS, NIET BIJ VBRO BOEKEN!
  We hadden een appartement geboekt via Vrbo, en ons werd verteld om een nummer te bellen een uur voor aankomst. Dit deden we maar hij ging elke keer naar voicemail, hierna meerdere berichten ingesproken en smsjes verstuurd maar geen reactie. Uiteindelijk een ander (extreem duur) hotel moeten boeken omdat we niks anders konden, met onze koffers in de bloedhete zon. We hadden Vrbo gebeld, eerst werd er opgehangen terwijl ik doorverbonden zou worden, dus nog een keer geprobeerd, toen werden we gelukkig wel geholpen en het klonk hoopvol, alsof we ons geld terug zouden krijgen. Eenmaal thuis alles uitgelegd via de mail (zoals afgesproken aan de telefoon) maar we kregen ons geld niet terug, omdat onze contactpersoon ons zogenaamd gebeld zou hebben. Tevens zijn we het gebouw in geweest omdat de voordeur open stond, en het was een grote teringzooi (blaffende honden, sigaretten walm en veel herrie), dit was zeker niet het appartement dat wij op de website zagen. Kortom: nooit hier boeken!

  Door: Liz18-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verschrikkelijk! Nooit meer!

  Verschrikkelijk! Ik had een huis geboekt in Italië maar moest annuleren wegens operatie. Ik had al een heel groot voorschot betaald en kon voor 17 mei annuleren zonder kosten, wat ik dan ook gedaan heb. Na vele mails en berichten en 2 lange telefoons (want ze lieten mij gewoon een half uur wachten) hebben ze mijn geld nog altijd niet teruggestort. We zijn bijna 2 maand later. Ik zou mijn geld graag terug hebben!!!

  Door: Liesbet Vermeir02-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huurhuis in Frankrijk zomer 2022

  100% waardeloos ,onbetrouwbaar en ook nog onmogelijk om contact te krijgen met wie dan ook ,ik bedoel echt telefonisch of email contact ...altijd verstopt achter apps en chats ...wij zijn al 2 keer bedonderd door vrbo ...

  Door: Dopper29-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over VRBO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VRBO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over VRBO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VRBO actief?

  VRBO is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VRBO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.