Bungalow.net

Alle reviews

Bungalow.net

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Bungalow.net

Wat is een bungalow nou eigenlijk? en waarom worden bungalows vooral gebruikt als vakantiewoningen? Een bungalow is een verfijnde huisje en meestal mobiel vriendelijk. Dat betekent dat bungalows geen tweede verdiepingen hebben meestal, zo kunnen oudere mensen gemakkelijk bewegen in het huisje.

Wilt u even lekker weg en de natuur in? Dan is een bungalow of vakantiewoning een goede optie. Maar waar kunt u nou verzekerd zijn van de juiste vakantie? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen van verschillende bedrijven. Zo weet u zeker dat u comfortabel een vakantiewoning kunt boeken.

In 1869 werd de eerste bungalow officieel erkend in Engeland. Rond de jaren 1900 - 1920 werden de bungalows een trend als vakantie-optie in de verenigde staten. Het is namelijk een goedkope optie en ook nog eens mobiel-vriendelijk voor ouderen.
 
Over BungalowNet
BungalowNet group bestaat sinds 1996 en is een officieel nederlands erkend bedrijf. Zij verzorgen vooral vakanties in West-Europese landen en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bungalow-vakanties.

Met meer dan 70 medewerkers hebben zij een kantoorpand aan de rand van het mooie Zwolle. Vanaf de ochtend tot middag kunt u vrijblijvend advies vragen of een vakantie boeken met behulp van de medewerkers. Kijk ook hier voor verschillende reviews over een soortgelijk bedrijf. 

Alle zaken betreft verzekeringen en klantenservice kunt u in Zwolle terecht. Uiteraard hebben zij ook contactgegevens op de website en kunt u ook bellen of mailen. BungalowNet group heeft kantoren in verschillende landen en biedt diensten aan in Europa. Zij hebben een officiële IT team die de website in meerdere talen verzorgd. 

Producten en diensten BungalowNet
Op de website kunt u op verschillende locaties zoeken met ook nog behoorlijke kortingen. BungalowNet biedt vooral vakantiewoningen aan in West-Europa, zoals in Frankrijk en Nederland. U kunt ook vakanties boeken binnen België, in het mooie natuur.  

Populaire locaties zijn onder andere Nederland, Tsjechië, België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Luxemburg en Kroatië. De meeste boekingen zijn inclusief accommodatie, WIFI en recreatiemogelijkheden. Bij elke boeking, vindt u onderin een aantal icoontjes die aanduiden welke faciliteiten aanwezig zijn. De meeste bungalows hebben een flexibele aankomst datum en die kunt u zelf kiezen     

U kunt ook eerst contact opnemen met BungalowNet, om advies op te vragen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste locatie boekt. U kunt dus heerlijk genieten van verschillende vakantiemogelijkheden zonder zorgen!

Complimenten, klachten of tips voor BungalowNet
Heeft u toevallig recent een Vakantie geboekt bij BungalowNet? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het boeken van vakanties via BungalowNet. 

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van BungalowNet, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een vakantie geboekt en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust Zijn vakantie boeken via BungalowNet.