ErvaringenSite

  Ervaringen Bungalow.net

  Wat is een bungalow nou eigenlijk? en waarom worden bungalows vooral gebruikt als vakantiewoningen? Een bungalow is een verfijnde huisje en meestal mobiel vriendelijk. Dat betekent dat bungalows geen tweede verdiepingen hebben meestal, zo kunnen oudere mensen gemakkelijk bewegen in het huisje.

  Wilt u even lekker weg en de natuur in? Dan is een bungalow of vakantiewoning een goede optie. Maar waar kunt u nou verzekerd zijn van de juiste vakantie? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen van verschillende bedrijven. Zo weet u zeker dat u comfortabel een vakantiewoning kunt boeken.

  In 1869 werd de eerste bungalow officieel erkend in Engeland. Rond de jaren 1900 - 1920 werden de bungalows een trend als vakantie-optie in de verenigde staten. Het is namelijk een goedkope optie en ook nog eens mobiel-vriendelijk voor ouderen.

  Over BungalowNet

  BungalowNet group bestaat sinds 1996 en is een officieel nederlands erkend bedrijf. Zij verzorgen vooral vakanties in West-Europese landen en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bungalow-vakanties.

  Met meer dan 70 medewerkers hebben zij een kantoorpand aan de rand van het mooie Zwolle. Vanaf de ochtend tot middag kunt u vrijblijvend advies vragen of een vakantie boeken met behulp van de medewerkers. Kijk ook hiervoor verschillende reviews over een soortgelijk bedrijf.

  Alle zaken betreft verzekeringen en klantenservice kunt u in Zwolle terecht. Uiteraard hebben zij ook contactgegevens op de website en kunt u ook bellen of mailen. BungalowNet group heeft kantoren in verschillende landen en biedt diensten aan in Europa. Zij hebben een officiële IT team die de website in meerdere talen verzorgd.

  Lil Kleine & Mula B - Ff Nieuwe Sannie Halen (Vakantie Remix) prod. Jack $hirak

  Producten en diensten BungalowNet

  Op de website kunt u op verschillende locaties zoeken met ook nog behoorlijke kortingen. BungalowNet biedt vooral vakantiewoningen aan in West-Europa, zoals in Frankrijk en Nederland. U kunt ook vakanties boeken binnen België, in het mooie natuur.

  Populaire

  locaties zijn onder andere Nederland, Tsjechië, België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Luxemburg en Kroatië. De meeste boekingen zijn inclusief accommodatie, WIFI en recreatiemogelijkheden. Bij elke boeking, vindt u onderin een aantal icoontjes die aanduiden welke faciliteiten aanwezig zijn. De meeste bungalows hebben een flexibele aankomst datum en die kunt u zelf kiezen

  U kunt ook eerst contact opnemen met BungalowNet, om advies op te vragen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste locatie boekt. U kunt dus heerlijk genieten van verschillende vakantiemogelijkheden zonder zorgen!

  Complimenten, klachten of tips voor BungalowNet

  Heeft u toevallig recent een Vakantie geboekt bij BungalowNet? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het boeken van vakanties via BungalowNet.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van BungalowNet, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een vakantie geboekt en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust Zijn vakantie boeken via BungalowNet.

  Bungalow.net
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bungalow.net

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bungalow.net een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bungalow.net. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bungalow.net actief?

  Bungalow.net is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels & Huisjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bungalow.net gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.