Belvilla Reviews

: 43
13% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-03-28
Vakantiehuis in Cesseras
Het vakantiehuis in Cesseras is echt helemaal top. Het zwembad is gewoon zalig om te chillen en t...Lees verder
L. François

Relevantste negatieve review

  2024-03-15
Mislukte kortingsbon
Ik ben echt niet tevreden over hoe ze beloofd hebben kortingsbonnen te geven, maar dan zeggen dat...Lees verder
E. Thomas

Review met meeste stemmen

  2015-06-25
Toch nog goed gekomen
Ik had met een paar vrienden een huisje gehuurd in Italie. Hartstikke leuk huisje en we waren er ...Lees verder
Luuk Snapen

Reviews (43)

  (10)

 (8)

  (7)

  (7)

  (11)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Toch nog goed gekomen

    Ik had met een paar vrienden een huisje gehuurd in Italie. Hartstikke leuk huisje en we waren er erg blij mee. Top vakantie gehad en veel zon dus niets over te klagen. Wat we wel vreemd vonden was dat er geen voorinspectie was van alle gebreken. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat we niet veel hebben kunnen ontdekken. Een domper op de vakantie was dat bij de eindinspectie deze mevrouw vond dat we krassen hadden gemaakt in de tafel. Daardoor is een deel van onze borg ingehouden. Dat vonden wij uiterst vreemd want hoe kon deze mevrouw nu weten of de (gerbuiks)krassen er wel of niet inzaten? Wij voelden ons echt belazerd. We hebben onder protest betaald (ja, kan het geld niet uit haar handen grissen) en het daar bij gelaten in Italie. Teruggekomen in België hebben we het verhaal uitgelegd aan belvilla en hoe belachelijk we het vonden dat borg zomaar, zonder opgave van rede, ingehouden kon worden. Afgezien het feit dat belvilla niet verantwoordelijk was voor de afhandeling van borg (dit is namelijk tussen de verhuurder en de eigenaar) hebben we toch 50% uit coulance teruggekregen van belvilla zelf. Daar zijn we erg blij om en willen daarom belvilla aanraden bij iedereen!

    bestemming: België / Hotton, reisperiode: juli 2020
    Hadden een reis geboekt in een bungalow met 3 slaapkamers twv plusminus 550 euro. Ter plaatse bleken die helemaal niet te bestaan en kregen we een aftandse bungalow met 1 slaapkamer voor 4 personen en 2 grote honden. Gebeld naar de sos centrale van belvilla en daar kregen we als antwoord dat we onze plan moesten trekken. Genoodzaakt omdat de bungalow te klein was zijn we terug naar huis gereden. We hadden een all risk verzekering maar men heeft ons al laten weten dat men niks terugbetaald. We werken in een bedrijf met 25000 werknemers en daar is het beter georganiseerder dan belvilla. Belvilla mag er zeker van zijn dat er in elk van onze bedrijfsafdelingen een waarschuwing hangt dat er via hun een groot risico is dat je je geld verliest.

    bestemming: België / Hotton, reisperiode: juli 2020
    Hadden een reis geboekt in een bungalow met 3 slaapkamers twv plusminus 550 euro. Ter plaatse bleken die helemaal niet te bestaan en kregen we een aftandse bungalow met 1 slaapkamer voor 4 personen en 2 grote honden. Gebeld naar de sos centrale van belvilla en daar kregen we als antwoord dat we onze plan moesten trekken. Genoodzaakt omdat de bungalow te klein was zijn we terug naar huis gereden. We hadden een all risk verzekering maar men heeft ons al laten weten dat men niks terugbetaald. We werken in een bedrijf met 25000 werknemers en daar is het beter georganiseerder dan belvilla. Belvilla mag er zeker van zijn dat er in elk van onze bedrijfsafdelingen een waarschuwing hangt dat er via hun een groot risico is dat je je geld verliest.

    Wij hadden een huis geboekt bij Belvilla in Bruinisse Nederland voor de periode van 11 tot en met 18 juli 2020 voor 9 personen (grootouders, ouders en volwassen kinderen). De prijs (2.700 EUR + kosten, zijnde samen 3.200 EUR werd volledig betaald vooraf betaald).
    In de week voorafgaand 11 juli 2020 was er een grotere verspreiding van het Coronavirus. Er werd afgeraden om met grootouders en zeker in groep op vakantie te gaan.
    Ik wenste de reservatie te verplaatsen naar een latere tijdstip maar dit was enkel mogelijk mits betaling van meer dan 75% van de reeds betaalde prijs.
    Meermaals heb ik mails verzonden, waarop niet werd geantwoord alsook getracht telefonisch contact te hebben, zonder succes. Ik kreeg enkel personen aan de lijn die mij beloofde dat ik zou worden teruggebeld, hetgeen niet gebeurde!!!
    De klantvriendelijkheid, organisatie, bereikbaarheid is eer ramp. Het enige dat Belvilla kan, is geld innen. Dit is puur bedrog.
    Eén goede raad: BOEK NIET BIJ BELVILLA,!!!

    Hi all! This is a good site.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    marbella mei 2020 //1L VT V6 UZ

    ik ben naar de hel en terug geweest met Belvilla, mijn ervaringen lieten mij ervan overtuigd dat ik met gangsters te maken had.
    MIRAKELS gebeuren nog.
    Tegen al mijn verwachtigen in , " IK BEN TERUG BETAALD TOT DE LAATSTE CENT".
    Mijn conclusie was dus niet alleen voorbarig maar ook FOUT.
    Belvilla is wellicht door een zeer moeilijke periode gegaan met covid, hebben door hun acties wellicht een hoop mensen aan het twijfelen gebracht en de wenkbrauwen doen fronsen ,
    maar
    met Covid nog op volle toeren , rechten zij hun rug en doen het eerbare, tegenwoordig meestal een uitzondering, Belvilla deed een VOLLEDIGE refund.
    Daarom zeg ik hier zonder schroom BEVILLA THANK YOU en wens hen al het beste.

    nouw seg dat is wel heel aardig blij dat dit kan doei mensen


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Verblijf in landelijk huisje

    Wat een fantastische tijd hebben we gehad in dit gezellige huisje op het platteland! Peggy en Frans waren zo gastvrij en hebben goed voor ons gezorgd tijdens ons hele verblijf. Ze dachten aan alles, van het veilig opbergen van onze (elektrische) fietsen tot het uitstippelen van mooie wandel- en fietsroutes voor ons. Elke dag werden we verrast met lekkere traktaties, zoals verse eitjes, huisgemaakte jam en zelfs gehaktballen bij ons vertrek. Bovendien bood Peggy aan om een wasje voor ons te doen en gaf ze ons tips voor leuke activiteiten in de omgeving. Het huisje zelf was van alle gemakken voorzien en de tuin was een waar paradijs. Kortom, we hebben genoten van een heerlijk verblijf in een rustige omgeving waar we volop hebben gefietst en gewandeld.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Vakantiehuisje, opknapbeurt, vriendelijke ontvangst, honden welkom, netjes, mooie wandelomgeving.

    De vakantiewoning die we geboekt hadden, had een prachtige opknapbeurt gekregen, zowel van binnen als van buiten. We werden vriendelijk ontvangen door de nieuwe eigenaars en voelden ons meteen welkom. Het domein was perfect afgesloten zodat onze honden vrij konden rondlopen en zich konden vermaken. Het was fijn om te zien dat ook onze viervoeters hier erg welkom waren. De bedden waren van uitstekende kwaliteit en alles was bij aankomst schoon en netjes. De omgeving was ideaal voor mooie wandelingen en de natuur was prachtig. Kortom, we vonden het echt super en hebben zelfs al opnieuw geboekt voor de Paasvakantie.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Vakantiehuis in Cesseras

    Het vakantiehuis in Cesseras is echt helemaal top. Het zwembad is gewoon zalig om te chillen en te relaxen. Ideaal om eindelijk dat boek te lezen waar je al zo lang naar uitkijkt. In het dorp is er een winkel waar je heerlijk vers brood en andere spulletjes kan kopen. Het nabijgelegen Minerve is echt de moeite waard. Daar kan je lekker eten en door de mooie straatjes wandelen. Vergeet zeker niet de kloof beneden te verkennen. Een kleine tip is om wat planten rond het zwembad te snoeien voor een nog mooier uitzicht.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Problem with booking dates

    Ik had moeite om mijn gewenste datum te reserveren, maar ik kreeg hulp via de chat. Er waren problemen met reserveringen op dat moment, dus moest ik het de volgende dag opnieuw proberen. Uiteindelijk kon ik boeken voor de tweede week van juli in plaats van de eerste. Ik kreeg ook andere opties via e-mail, wat erg fijn was.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Verblijf geboekt via Booking.com

    Mijn verblijf was kort na volledige betaling door Booking.com onterecht geannuleerd. Gelukkig heeft een vriendelijke dame van de klantendienst van het verblijf na 2 dagen alles weer netjes herboekt, waardoor we alsnog konden genieten van ons oorspronkelijk geplande verblijf. De communicatie verliep vlot en professioneel, waardoor de situatie snel werd opgelost. Ik ben uiterst tevreden over de klantenservice van het verblijf en zal zeker overwegen om in de toekomst opnieuw bij hen te boeken.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Chalet Anna Bramberg Wenns

    Wij hebben genoten van een heerlijke winterse week in het rustieke chalet van Ronald en Heidi. De eigenaren zijn erg vriendelijk en zorgzaam en doen er alles voor om je verblijf te optimaliseren. Elke dag werd de houtkachel voor ons aangestoken en handdoeken wissel was geen enkel probleem.
    De keuken is goed uitgerust, de slaapkamers zijn ruim, met fijne bedden en vanaf het balkon kijk je op de mooie witte pistes van Bramberg.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Eerste keer online geboekt

    Ik heb voor de eerste keer online geboekt en het is super vlot verlopen. De chat op de website was echt handig en de persoon die mij geholpen heeft, was supervriendelijk en duidelijk. Alles is mooi geregeld en mijn vragen werden snel beantwoord. Ik ben aangenaam verrast door de service en hoop dat de vakantiewoning ook een aangename verrassing zal zijn.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Mijn verblijf in een hutje

    Jeezes, dat hutje was echt ongelooflijk netjes! Er ontbrak werkelijk niets, en de tuin en het bos waren gewoonweg prachtig. Het uitzicht was adembenemend en zo rustgevend daar. De eigenaar was ook super vriendelijk en gastvrij, en dat flesje wijn dat we kregen bij aankomst was echt een attente touch. Ik vond het verblijf gewoon geweldig!


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Mislukte kortingsbon

    Ik ben echt niet tevreden over hoe ze beloofd hebben kortingsbonnen te geven, maar dan zeggen dat ze niet geldig zijn in bepaalde huizen en de datum al verstreken is. Bovendien is er vaak maar weinig kamers beschikbaar voor mij en mijn partner, dat is niet handig als we met vrienden willen gaan.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Vakantiehuis

    Ik raad iedereen aan om twee keer na te denken alvorens hier een boeking te maken.

    De situatie:
    We boekten op 5 januari 2023 een vakantiehuis voor 17 personen voor tijdens oudjaar 2024. Dit was een boeking die maar 48u gratis te annuleren viel.
    De boeking werd 100% vooraf betaald via Mastercard en de boekingsbevestiging inclusief vouchers zijn ook op 5 januari bij mij geraakt via email. We zagen dus al uit naar het leuke samenzijn.

    Tot plots uit het niets: een mail van Belvilla dat mijn boeking geannuleerd was "wegens operationele reden".
    Deze mail is pas binnengekomen op 8/1/23 en dus meer dan 48u later hebben zij EENZIJDIG geannuleerd zonder enige verdere uitleg. Als "commerciële" tegemoetkomen kwamen ze dan af met 10% korting op een huis dat dubbel zo duur was.

    Los van het feit dat dit absoluut niet oke is, begint het eigenlijke verhaal nu pas.

    Dus de betaling was 100% vooraf gevraagd en betaald via Mastercard. Dit was ook reeds zichtbaar op mijn bankapp. Na hun eenzijdige annulatie vroeg ik om het geld dezelfde week nog terug over te schrijven aangezien we dan nog snel op zoek konden naar een ander vakantiehuis.

    10 jan: Belvilla meldt mij dat ze het geld nog niet hebben ontvangen via Mastercard
    TER INFO: ik heb nadien direct gebeld met Worldline. Zij bevestigden dat het geld op 5 januari om 18u reeds van mijn rekening werd gehaald door Belvilla.
    Ik kon het dus helaas niet meer tegenhouden.

    12 jan: ze hebben het bedrag ontvangen en het is "geëscaleerd naar de betrokken diensten om snel alles terug te betalen".

    16jan: Als ik vraag om het dan ineens naar mijn IBAN over te schrijven, kan dit niet want de transfer is reeds geïnitieerd richting mijn Mastercard.

    26 jan: de terugbetaling via Mastercard lijkt ineens niet meer te kunnen. HOE DAN?
    Ze vragen naar mijn IBAN om het zo over te schrijven

    5/2: We zijn ondertussen exact 1 maand na de betaling en ik heb nog steeds geen euro teruggezien van hen.

    Helaas ben ik niet de enigste die dit heeft meegemaakt, maar ik wil wel iedereen waarschuwen. BOEK HIER NOOOOOOIIIITTT!
    Ze leven wellicht op de rentes van de ontvangen gelden.
    Degoutante bende oplichters en ik overweeg zelf om een advocaat in te schakelen om een serieuze schadevergoeding te eisen.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    huisje huren

    ik vond het een slecht huisje, niet gezellig en geen uitzicht.

    episch jonge

    Dit is zeer ongepast in de les.

    somaliland on top

    Stop is met mopperen kameraad

    Als mevrouw dit ziet moet Elias een dansje doen.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Return to the same house every year

    De tuin, het zwembad, het terras, de kamers, de decoratie, de omgeving... hier kan je echt relaxen. Hier wil je altijd terugkomen!


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Vakantiehuis regio Durbuy

    Na klachten over een lek in het dak boven de zithoek van ons gehuurde huis voor 11 personen gelooft Belvilla liever de huiseigenaar die beweert ons een andere accomodatie gegeven te hebben en een compensatie van 81€, wat pertinent onwaar is. De zithoek stond vol kookpotten onder de lekken en was onbruikbaar. Schimmel in de douches.Herhaaldelijk over en weer mailen haalt niets uit... Belvilla gaat er van uit dat wij de leugenaars zijn en laat ons in de kou. Nooit meer bij Belvilla!


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Boeking onnodig ingewikkeld

    Ik heb dus een boeking gemaakt en al wat aanbetalingen gedaan, maar krijg nog steeds verwarrende mails die zeggen dat er nog meer betalingen moeten gebeuren. Het is super verwarrend en frusterend voor mij als klant.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Boeking weekend

    Als je moet overschrijven en alleen maar met de gewone bankkaart kan betalen, kan dat echt vervelend zijn! Na drie dagen niet betaald te hebben, hebben ze onze reservatie geannuleerd. Na een half uur aan de telefoon en doorgeschakeld te zijn naar de boekhouding, moesten we alles opnieuw boeken.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Verblijf

    Ik vind dit een tof verblijf alleen wel jammer van de customer service.

    je stinkt naar leugens

    dag jan
    Dit is onrespectvol en alles wat jij zegt ben je zelf.
    Zwarte piet mag jou meenemen!

    u bolle moeder

    alles wat jij zegt ben je zelf kutkind

    dag kindjes, juf barbara vind dit gedrag niet meer oke hou hier onmiddeliik mee op andERS ZEG IK HET TEGEN DE SINT VUILE KUTKINDERS ALLEMAAL KAKKINDEREN
    DUS STOP


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Vakantiehuis in Stavelot

    Zodra we een vakantiehuis geboekt hadden moesten we al 120€ extra betalen. Kosten waarvan niets was terug te vinden bij boeking.
    De dag van aankomst beweerde de eigenaar de betalingen niet te hebben ontvangen.
    Nadat de bewijzen zijn voorgelegd geweest, moesten we 500€ cash waarborg betalen. Dit stond zo vermeld in het contract van Belvilla.
    Deze waarborg krijgen we maar niet teruggestort.
    BOEK NIETS BIJ DIT BEDRIJF! Bedrieglijke praktijken.


Anderen bekeken ook