BungalowS Reviews

: 12
83% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
A. Lauwers
Voor de derde keer geboekt en alles is vlot verlopen! De klantenservice was vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ik wil graag een opmerking maken over de negatieve reviews! Als een accommodatie ui...Lees verder
V
Van de Velde
Ik heb al een paar keer geboekt via deze website en over het algemeen ben ik tevreden. De site is makkelijk te begrijpen en overzichtelijk. Maar ik vond het irritant dat tijdens het boeken steeds d...Lees verder
M
M. De Smet
Ik heb een bungalow gekozen en kreeg meteen een mail dat mijn bestelling werd verwerkt. Niet veel later ontving ik de bevestigingsmail. Het was ook handig dat er stond dat het geld van mijn waardeb...Lees verder
L
L. Vermeulen
Ik heb al een paar keer geboekt via de website en het is altijd vlot verlopen. De site is duidelijk en makkelijk te gebruiken. De prijzen zijn altijd goed en soms zijn er leuke verrassingen, zoals ...Lees verder
M
maxime
Ik ben al jaren blij met mijn vakantieboekingen bij jullie. Maar ik wil graag iets zeggen over de bonnen voor een weekendje weg die we vaak gebruiken. Soms is het moeilijk om de kleine lettertjes e...Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantieboeking zonder problemen

  Voor de derde keer geboekt en alles is vlot verlopen! De klantenservice was vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ik wil graag een opmerking maken over de negatieve reviews! Als een accommodatie uiteindelijk niet beschikbaar blijkt te zijn, is het beter om dit meteen te horen bij de boeking dan wanneer je ter plaatse bij de receptie staat. Ik vind dit net een teken van goede service dat dit extra gecontroleerd wordt. Ik stoor mij ook aan mensen die de website niet begrijpen, ZIJN JULLIE BLIND? Alles wat standaard is, zoals het bijboeken van een huisdier, staat duidelijk vermeld. Mijn advies aan hen is


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking via website

  Ik heb al een paar keer geboekt via deze website en over het algemeen ben ik tevreden. De site is makkelijk te begrijpen en overzichtelijk. Maar ik vond het irritant dat tijdens het boeken steeds dezelfde pop-up verscheen met 'superkortingen en speciale aanbiedingen'. Dat zorgde voor wat ergernis. Gelukkig werd alles na het invullen netjes bevestigd, zoals we gewend zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bungalow uitgezocht

  Ik heb een bungalow gekozen en kreeg meteen een mail dat mijn bestelling werd verwerkt. Niet veel later ontving ik de bevestigingsmail. Het was ook handig dat er stond dat het geld van mijn waardebon op mijn rekening zou worden gestort, en dat gebeurde ook echt. Ik ben blij met hoe snel het allemaal geregeld was en met de vele opties om mijn eigen wensen op de site aan te geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boekingen via website

  Ik heb al een paar keer geboekt via de website en het is altijd vlot verlopen. De site is duidelijk en makkelijk te gebruiken. De prijzen zijn altijd goed en soms zijn er leuke verrassingen, zoals de mysterieuze parken van CenterParcs. De locaties waar we zijn geweest, zoals Roompot 't Wolfsven en Weerterberg, waren altijd top en het verblijf was betaalbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantieboekingen

  Ik ben al jaren blij met mijn vakantieboekingen bij jullie. Maar ik wil graag iets zeggen over de bonnen voor een weekendje weg die we vaak gebruiken. Soms is het moeilijk om de kleine lettertjes en cijfers op de kaartjes te lezen en ook de code te krassen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking bungalows

  Geen gedoe, gewoon makkelijk kiezen en filteren om de ideale accommodatie te vinden. De prijsvergelijking is handig en door te sorteren op verschillende criteria wordt het makkelijk kiezen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een chalet geboekt

  Toen we erachter kwamen dat ons chalet geen combimagnetron of vaatwasser had en het babybedje niet in een slaapkamer paste, hebben we contact opgenomen met het bedrijf. Gelukkig konden ze ons snel helpen en konden we overschakelen naar een ruimere bungalow. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aantrekkelijke aanbieding

  Pff, wat een gedoe! Ik had een superdeal gevonden bij jullie, maar toen ik wou boeken was de aanbieding plots verdwenen! Moest alle cookies verwijderen om het terug te vinden en uiteindelijk toch kunnen boeken. Dit is al de zoveelste keer dat dit gebeurt, lijkt alsof jullie eerst iedereen lokken met leuke deals en dan iets anders proberen te slijten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gift cards redemption process

  Het kostte me echt wel moeite om uit te vogelen hoe ik die cadeaukaarten kon gebruiken op de website van Bungalows.nl. Na veel gedoe heb ik ze uiteindelijk kunnen invoeren tijdens het boekingsproces. Maar ik moest wel het volledige bedrag van de factuur aan het vakantiepark betalen op basis van een voorlopige reservering. Nu is het afwachten tot het bedrag van de cadeaukaarten op mijn rekening wordt gestort.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanbieding met verborgen kosten

  De website was wel handig in gebruik, maar ik schrok toch van de extra kosten die ik moest betalen. 't Is wel belangrijk dat alle verplichte kosten meteen duidelijk zijn, zo vermijd je verassingen. En 't was ook niet meteen duidelijk hoe ik kon aangeven dat ik mijn hond wou meenemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle boeking tegen redelijke prijs

  De boeking ging vlot en de prijs was redelijk, maar het was niet helemaal duidelijk of we nu geboekt hadden via de website of het park zelf. Ook vonden we het vervelend dat de informatie over annuleren pas op het einde van het boekingsproces werd gegeven. We hadden graag eerder op de hoogte geweest van die voorwaarden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  cadeaukaart toevoegen

  Het bestellen van de boeken was echt simpel, geen enkel probleem om de cadeaukaart toe te voegen. Maar het was wel jammer dat ik eerst moest mailen omdat ik de datum niet kon doorgeven, gelukkig is het vandaag wel weer gelukt. Jammer genoeg heb ik geen antwoord ontvangen op mijn mail.


Anderen bekeken ook