ErvaringenSite

  Ervaringen Connections

  Als je op reis wil gaan wil je graag zo weinig mogelijk romslomp om alles te regelen, daarom bestaan er reisbureau's. Bij Connections kan je ook je vakantie boeken, zowel in een reisbureau als online. Wat vinden klanten van Connections? Werden ze goed geholpen en werden al hun wensen vervuld? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Connections 
  Connections bestaat al meer dan 30 jaar en biedt vluchten aan naar meer dan 500 bestemmingen. Je vindt er reizen op maat en reisklare selfdrive vakanties. Connections werkt samen met meer dan 120 000 hotels over heel de wereld. Connections heeft 32 travel shops waar je je reis kan boeken maar dat kan ook gewoon online. Op de website van Connections vind je hun aanbod. Ze bieden verschillende soorten reizen aan naar honderden bestemmingen. Je kan ook altijd afwijken van een voorgesteld traject, Connections kan elke reis personaliseren. 


  Enkele tips voor tijdens je volgende vakantie!

  Diensten van Connections 
  Connections heeft heel wat travel shops en stores waar je langs kan gaan voor advies en om je vakantie te boeken. Je kan je reis ook altijd online boeken maar als je daar geen zin in hebt kan je gebruik maken van de Mobile Travel Agents. Dat zijn mobiele reisadviseurs die je persoonlijk reisadvies geven waar en wanneer het past voor jou. Zelfs op Brussels Airport is er een travel shop waar je nog laatste wijzigingen kan aanbrengen aan je vakantie, handig als je nog een nachtje wil bijboeken. Je kan bij Connections ook terecht voor groepsreizen. Zin om iemand een leuk cadeautje te schenken? Het kan met de Travel Box van Connections, dit zijn waardebonnen waarmee j eeen reis kan boeken bij Connections.  

  Klachten of vragen voor Connections 
  Heb je vragen of een klacht over Connections? De klantendienst helpt je zeker verder! Je kan ze bereiken per telefoon of e-mail. Je kan ook langsgaan in één van de kantoren van Connections voor meer uitleg bij je boeking. 

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Connections? Heb je je net een avontuurlijke reis achter de rug en wil je vertellen hoe die verlopen is? Laat weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Connections. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten een goed beeld van het bedrijf. 

  Klaar om je volgende reis te boeken bij Connections? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite.be vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite

   

  Connections
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Connections

  Uw beoordeling