ErvaringenSite

  Ervaringen Connections

  Als je op reis wil gaan wil je graag zo weinig mogelijk romslomp om alles te regelen, daarom bestaan er reisbureau's. Bij Connections kan je ook je vakantie boeken, zowel in een reisbureau als online. Wat vinden klanten van Connections? Werden ze goed geholpen en werden al hun wensen vervuld? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Connections

  Connections bestaat al meer dan 30 jaar en biedt vluchten aan naar meer dan 500 bestemmingen. Je vindt er reizen op maat en reisklare selfdrive vakanties. Connections werkt samen met meer dan 120 000 hotels over heel de wereld. Connections heeft 32 travel shops waar je je reis kan boeken maar dat kan ook gewoon online. Op de website van Connections vind je hun aanbod. Ze bieden verschillende soorten reizen aan naar honderden bestemmingen. Je kan ook altijd afwijken van een voorgesteld traject, Connections kan elke reis personaliseren.


  Enkele tips voor tijdens je volgende vakantie!

  Diensten van Connections

  Connections heeft heel wat travel shops en stores waar je langs kan gaan voor advies en om je vakantie te boeken. Je kan je reis ook altijd online boeken maar als je daar geen zin in hebt kan je gebruik maken van de Mobile Travel Agents. Dat zijn mobiele reisadviseurs die je persoonlijk reisadvies geven waar en wanneer het past voor jou. Zelfs op Brussels Airport is er een travel shop waar je nog laatste wijzigingen kan aanbrengen aan je vakantie, handig als je nog een nachtje wil bijboeken. Je kan bij Connections ook terecht voor groepsreizen. Zin om iemand een leuk cadeautje te schenken? Het kan met de Travel Box van Connections, dit zijn waardebonnen waarmee j eeen reis kan boeken bij Connections.

  Klachten of vragen voor Connections

  Heb je vragen of een klacht over Connections? De klantendienst helpt je zeker verder! Je kan ze bereiken per telefoon of e-mail. Je kan ook langsgaan in één van de kantoren van Connections voor meer uitleg bij je boeking.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Connections? Heb je je net een avontuurlijke reis achter de rug en wil je vertellen hoe die verlopen is? Laat weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Connections. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten een goed beeld van het bedrijf.

  Klaar om je volgende reis te boeken bij Connections? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite.be vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Connections
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2,2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vlucht lees dit goed door!

  Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vluchten gelieve dan zeker niet met deze maatschap te boeken. Wij hadden voor drie maanden spuiten mee voor een buitenlandse stage. Je krijgt dan netjes een mail dat alle vluchten op de hoogte zijn dat je een diepvriesvak en frigo nodig hebt voor je spuiten (verplicht zo te vervoeren) maar dat blijken ze zeer lichtzinnig op te nemen. De laatste twee vliegtuigen voldeden niet en de laatste vlucht had helemaal niets, geen frigo en geen diepvriesvakje. Speciaal met connections geboekt voor die zekerheid! Na verschillende mails werd er geen enkele moeite gedaan dit recht te zetten! Onaanvaarbaar vooral omdat we bewijzen hebben dat ze een belofte gedaan hebben dat alle vliegtuigen in orde zouden zijn! Connections Gent is dus niet te vertrouwen in wat ze zeggen en beloven en brengen mensen op die manier in gevaar!

  Door: Anno niem 10-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Misleidende reclame

  Bij deze meld ik u volgende klacht : ik krijg geregeld e-mails van jullie met daarin aanbiedingen voor de Big Deals. Aangezien ik net 2 vliegtuigtickets gekocht heb om via jullie begin volgend jaar naar Los Angeles te vliegen wou ik hier op intekenen via jullie kantoor in Brugge. Groot bleek mijn verwondering toen ik daar te horen kreeg dat deze actie niet geldt op Sunny Cars autoverhuur. Nochtans als ik in jullie mail click op Big deals zie ik autoverhuur staan bij de deals.
  Click ik verder op Big deals autoverhuur kan ik reservatie ingeven en wordt mij automatisch een auto voorgesteld via Sunny Cars.
  Vandaar dat ik dan ook deze prijs wens vermindert met de 10% korting van de Big Deals (ik ging ook nog twee andere producten boeken).
  Indien dit niet kan is dit flagrant bedrieglijke reclame.
  Dit was mijn bericht 11 november. Ondertussen heb ik al paar maal gemaild met klantendienst en telkens krijg ik zelfde antwoord dat Sunny Cars niet meetelt. Als ik vandaag click op Big Deals - Autoverhuur word ik nog steeds doorverwezen naar Sunny Cars. Ik vraag iets heel simpel : verkoop mij wat jullie aanbieden... Ben jullie antwoorden stilaan beu = bedrieglijke reclame.

  Door: Wim 21-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Connections

  Uw beoordeling