ErvaringenSite

  Ervaringen Skiset

  Skiset
  Soms kan de vakantie nog stilletjes twijfels brengen over hoe er invulling aan te geven. Je wilt gaan sporten, maar je weet nog niet precies wat het wordt. Op winter sport gaan of juist zomer? Wel of nog geen ski accessoires aanschaffen? Waar kan dat het best en waar kan u uw vakantie echt boeken? Wit u ook nog weten hoe andere de diensten en producten van Skiset hebben ervaren? Dan kunt u via Ervaringesite.be de meningen, beoordelingen en review van anderen lezen over het bedrijf Skiset en nog meer andere reisorganisaties die sportvakanties aanbieden. Door het lezen van de reviews kunt en makkelijk en snel vergelijkingen doen over deze categorie bedrijven en de kwaliteit van hun diensten en afwegen waar u uw wintervakantie zou kunnen doorbrengen en hoe!

  Over Skiset
  Skiset is een ski- en snowboard verhuurbedrijf met een breed assortiment aan skiuitrustingen. Skiset heeft een groot netwerk van ski shops met meer dan 400 locaties op alle grote ski pistes in Europa waar u een complete ski uitrusting kunt huren. Naast hun filiaal hebben ze ook een webshop waar u allerhande equipment kunt huren. De webshop helpt u gemakkelijk en snel door middel van een 4-stappen plan een winkel in de omgeving van uw vakantie gebied of piste te vinden, zodat u bij aankomst gelijk uw skiën kunt afhalen en kan gaan skiën!

  Producten en diensten van Skiset
  Skiset heeft op meer dan 400 locaties in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Andorra, waar u uw ski uitrusting kunt reserveren en huren. Het maakt Skiset niet uit of u nu beginnende skiër of ervaren snowboarder bent, ze hebben voor iedereen een uitrusting, die is aangepast aan uw niveau en uw stijl. Met een ruim assortiment aan tal van modellen ski’s en snowboard heeft Skiset voor iedereen iets. Online uw ski uitrustingen bestelen verloopt via een 4- stappen plan. U geeft het land van bestemming en skigebied aan. Hierna krijgt u een map te zien met alle verkooppunten in uw omgeving. U geeft kiest de shop naar keuze en geeft uw huurdata op en als laatste kiest u uw skimateriaal. U kiest uw ski’s schoenen en snowboard op basis van uw skistijl en uw niveau. Skiset biedt ook verschillende aanbiedingen en kortingen aan voor groepen en voor gezinnen.

  Complimenten, klachten en tips voor Skiset
  De webshop is eenmaal 24 uur open. Mocht er toch nog onduidelijkheden zijn of heeft u aan vullende vragen dan kunt u contact op nemen met: resa@skiset.com. Komt u er echt niet uit met Skiset bij eventuele klachten dan kunt u zich ook wenden tot het SGR. Ze zijn ook aangesloten.

  Heeft u al eens eerder bij Skiset uw ski uitrusting gehuurd dan kunt u via ErvaringenSite uw ervaring met het bedrijf delen met anderen. Door uw mening achter te laten, komen aankomende klanten meer te weten over Skiset. Welke skigebieden zijn er? Hoe zit het met de kwaliteit van het ski materiaal? Hoe is de klanten service? Kwam u ter plaatse voor extra kosten te staan, waarvan het op de site niet stond vermeld? Of heeft u juist complimenten over Skiset? Deel met andere uw ervaring over het bedrijf Skiset. Ze zullen u dankbaar zijn.

  Heeft u nog geen ervaring met Skiset dan bent u op dit platform terecht om de klachtenbeoordeling te lezen, zodat u makkelijker wordt meer te weten over het bedrijf en kunt overwegen of u zaken met hun wilt doen voor uw eerst volgende Skivakantie.

  Op Vakantie Met Milan Knol...

  Skiset
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skiset

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Skiset een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Skiset. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skiset actief?

  Skiset is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skiset gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.