Skiset

Alle reviews

Skiset

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Skiset

Skiset 
Soms kan de vakantie nog stilletjes twijfels brengen over hoe er invulling aan te geven. Je wilt gaan sporten, maar je weet nog niet precies wat het wordt. Op winter sport gaan of juist zomer? Wel of nog geen ski accessoires aanschaffen? Waar kan dat het best en waar kan u uw vakantie echt boeken? Wit u ook nog weten hoe andere de diensten en producten van Skiset hebben ervaren? Dan kunt u via Ervaringesite.be de meningen, beoordelingen en review van anderen lezen over het bedrijf Skiset en nog meer andere reisorganisaties die sportvakanties aanbieden. Door het lezen van de reviews kunt en makkelijk en snel vergelijkingen doen over deze categorie bedrijven en de kwaliteit van hun diensten en afwegen waar u uw wintervakantie zou kunnen doorbrengen en hoe!  

 

Over Skiset 
Skiset is een ski- en snowboard verhuurbedrijf met een breed assortiment aan skiuitrustingen. Skiset heeft een groot netwerk van ski shops met meer dan 400 locaties op alle grote ski pistes in Europa waar u een complete ski uitrusting kunt huren. Naast hun filiaal hebben ze ook een webshop waar u allerhande equipment kunt huren. De webshop helpt u gemakkelijk en snel door middel van een 4-stappen plan een winkel in de omgeving van uw vakantie gebied of piste te vinden, zodat u bij aankomst gelijk uw skiën kunt afhalen en kan gaan skiën! 

 

Producten en diensten van Skiset 
Skiset heeft op meer dan 400 locaties in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Andorra, waar u uw ski uitrusting kunt reserveren en huren. Het maakt Skiset niet uit of u nu beginnende skiër of ervaren snowboarder bent, ze hebben voor iedereen een uitrusting, die is aangepast aan uw niveau en uw stijl. Met een ruim assortiment aan tal van modellen ski’s en snowboard heeft Skiset voor iedereen iets. Online uw ski uitrustingen bestelen verloopt via een 4- stappen plan. U geeft het land van bestemming en skigebied aan. Hierna krijgt u een map te zien met alle verkooppunten in uw omgeving. U geeft kiest de shop naar keuze en geeft uw huurdata op en als laatste kiest u uw skimateriaal. U kiest uw ski’s schoenen en snowboard op basis van uw skistijl en uw niveau. Skiset biedt ook verschillende aanbiedingen en kortingen aan voor groepen en voor gezinnen. 

 

Complimenten, klachten en tips voor Skiset 
De webshop is eenmaal 24 uur open. Mocht er toch nog onduidelijkheden zijn of heeft u aan vullende vragen dan kunt u contact op nemen met: resa@skiset.com. Komt u er echt niet uit met Skiset bij eventuele klachten dan kunt u zich ook wenden tot het SGR. Ze zijn ook aangesloten.

Heeft u al eens eerder bij Skiset uw ski uitrusting gehuurd dan kunt u via ErvaringenSite uw ervaring met het bedrijf delen met anderen. Door uw mening achter te laten, komen aankomende klanten meer te weten over Skiset. Welke skigebieden zijn er? Hoe zit het met de kwaliteit van het ski materiaal? Hoe is de klanten service? Kwam u ter plaatse voor extra kosten te staan, waarvan het op de site niet stond vermeld? Of heeft u juist complimenten over Skiset? Deel met andere uw ervaring over het bedrijf Skiset. Ze zullen u dankbaar zijn.

Heeft u nog geen ervaring met Skiset dan bent u op dit platform terecht om de klachtenbeoordeling te lezen, zodat u makkelijker wordt meer te weten over het bedrijf en kunt overwegen of u zaken met hun wilt doen voor uw eerst volgende Skivakantie.