ErvaringenSite

  Ervaringen Baja Bikes

  Ben je een enthousiaste fietsliefhebber en vind je het leuk om de steden al fietsend te verkennen? Of wil je ontdekken wat een 'escape tour' juist inhoudt? Dan kan het aanbod van Baja Bikes misschien iets voor jou zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al gebruik hebt gemaakt van de diensten van deze onderneming. Indien dit het geval is, zou je dan eventueel bereid zijn om enkele minuten de tijd te nemen om een bondige review over Baja Bikes te schrijven? Het maakt hierbij niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want je review wordt hoe dan ook op deze website gepubliceerd. Dankzij jouw kostbare informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk beslissen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en voorkeuren.

  Over Baja Bikes

  Baja Bikes is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat in 2005 begon met Nederlandstalige fietstours in Barcelona. Omdat deze formule al snel een succes bleek te zijn, breidde het aanbod geleidelijk aan verder uit. Hoewel dit in eerste instantie alleen andere Spaanse steden betrof, breidde Baja Bikes later ook verder uit binnen en buiten Europa. Intussen biedt deze onderneming meer dan 175 bestemmingen aan en wonnen ze verschillende awards die de filosofie van Baja Bikes onderschrijven. De focus van dit bedrijf ligt volgens hen op leuke tours,goede routes en ervaren, sympathieke gidsen. Baja Bikes heeft twee kantoren; één in Barcelona en één in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

  MEGA LANGE VAKANTIE VLOG #68 || NINA WARINK

  Producten en diensten van Baja Bikes

  In meer dan 15 jaar tijd is het aanbod van Baja Bikes enorm gegroeid. Op de website kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals 'steden', 'fietstours', 'fietsverhuur', 'mountainbike tours' en 'escape tours'. In elke categorie krijg je een overzicht van de beschikbare producten, inclusief een gedetailleerde beschrijving en een kalender met de beschikbaarheid. Daarnaast biedt Baja Bikes ook enkele wandeltours en tickets voor bijvoorbeeld musea en attracties aan. Volgens Baja Bikes kun je bij hen rekenen op Nederlandse gidsen, betaal je geen boekingskosten, boek je online, betaal je veilig ter plaatse en kun je veel zien in weinig tijd. Als je contact wilt opnemen met Baja Bikes, kan dit via de chatbot Charlie, whatsapp, e-mail, Twitter en Facebook.

  Complimenten, klachten en tips voor Baja Bikes

  Heb je al gebruikgemaakt van de diensten van Baja Bikes en wil je je ervaringen met ons en onze bezoekers delen? Dan kun je op deze pagina een eerlijke review over dit bedrijf schrijven. Klopt het dat je geen boekingskosten betaalt, je kunt rekenen op de diensten van een vriendelijke, Nederlandstalige gids, je veilig ter plaatse kunt betalen en de klantendienst snel en makkelijk via een van de voorgestelde kanalen kunt bereiken? Wij kijken alvast uit naar het verslag van je persoonlijke ervaring met Baja Bikes. Hou je niet alleen van fietsen, maar ook van golfen? Dan ben je misschien wel benieuwd naar wat onze bezoekers vinden van een bedrijf dat golfvakanties aanbiedt. Neem snel een kijkje op deze pagina, want wie weet past het aanbod van Golfreizen.nu nog beter bij jouw wensen, voorkeuren en behoeften!

  Baja Bikes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Baja Bikes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Baja Bikes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Baja Bikes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Baja Bikes actief?

  Baja Bikes is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Baja Bikes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.