Tiqets

Alle reviews

Tiqets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Aqualibi merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aqualibi

1 reviews

Zin in een verfrissende plons in het water of wil je gewoon van de wildwaterbanen afsuizen? Aqualibi is dé plaats voor iedere waterrat! Ben ...

Walibi merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Walibi

1 reviews

Walibi doet bij iedereen een belletje rinkelen en staat gelijk aan plezier voor het hele gezin. Vooral tijdens Halloween is Walibi populair al...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

ANWB Wegenwacht

0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Duinrell merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Duinrell

0 reviews

Het leven is zeer stresserend. Soms kan het echt eens nodig zijn om er even tussen uit te gaan, misschien voor een dag of voor enkele dagen. Veel m...

Tiqets

Ben jij het ook zat om al je tickets voor uitjes steeds weer te moeten printen? Raak jij ze steeds weer kwijt? Dan is Tiqets de oplossing. Je kunt bij hen tickets kopen voor de leukste uitjes en je hoeft ze nooit meer te printen. Je hebt ze namelijk altijd bij je in de App. Wat vinden hun klanten echter van de uitjes? Hebben ze de leukste musea en attracties? Heeft de App vaak storingen? Je ontdekt op ErvaringenSite alles over de ervaringen van klanten. Lees de reviews en beoordelingen en je weet meteen of Tiqets dé oplossing is en jij je tickets nooit meer kwijtraakt.

Over Tiqets
In december 2013 werkten vier ondernemers samen om culturele attracties beter toegankelijk te maken. Geen lange wachtrijen en geprinte tickets, maar juist plezier en gemak. Het is dan ook de missie van Tiqets om cultuur toegankelijker te maken. Niet alleen in België, maar in heel Europa. Ze willen dit doen door hun klanten te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het aanbod richt zich geheel op leuke culturele uitjes voor iedereen die meer wil leren over kunst en geschiedenis. Ze noemen zichzelf dan ook een marktplaats voor toegangstickets. 

 

Waarom kiezen voor Tiqets?
Directe levering: Je hoeft bij Tiqets niet lang te wachten op kaartjes die per post verstuurd moeten worden. Je krijgt ze meteen binnen via de mail of het ticket wordt meteen toegevoegd aan de App.
Slimme entree: Je hoeft tickets niet langer meer te printen. Dit scheelt veel tijd. Je bent niet continu aan het checken of je de kaartjes nog hebt, want je weet dat je je telefoon bij je hebt en je telefoon is het kaartje.
In je eigen taal: Tiqets heeft een investering van 17 miljoen euro ontvangen om ook de internationale markt te kunnen veroveren. De dienst is in steeds meer landen beschikbaar en op dit moment is Tiqets al in zeven talen te gebruiken.

Klachten Tiqets
Blijft de App steeds vastlopen? Of waren er problemen met je ticket? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. De website heeft een uitgebreide contactpagina met alle gegevens om de klantenservice te bereiken. Er is een mogelijkheid om via WhatsApp je bericht te sturen. Je krijgt meestal binnen 10 minuten een antwoord. Mocht je na 20 minuten nog altijd geen reactie hebben gehad, dan kun je het beste mailen. Meestal krijg je dan binnen een uur een mail terug. Voor dringende zaken kun je gebruikmaken van het telefoonnummer

Schrijf een review over Tiqets!
Maak jij altijd gebruik van de App als je op vakantie gaat om de leukste uitjes te boeken? Of bezoek jij in België alle musea met Tiqets? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Tigets. Zijn de tickets namelijk duur? Werkt de App altijd? En word je bij klachten vriendelijk geholpen door de klantenservice? Vertel anderen alles over jouw ervaringen met Tiqets en laat ze weten of jij de App aanraadt.

Je hebt je toegangskaart altijd bij je met de App van Tiqets, maar wat zijn de ervaringen van klanten? Zijn de uitjes goedkoop? Lees hier de reviews.