ErvaringenSite

  Ervaringen Tiqets

  Ben jij het ook zat om al je tickets voor uitjes steeds weer te moeten printen? Raak jij ze steeds weer kwijt? Dan is Tiqets de oplossing. Je kunt bij hen tickets kopen voor de leukste uitjes en je hoeft ze nooit meer te printen. Je hebt ze namelijk altijd bij je in de App. Wat vinden hun klanten echter van de uitjes? Hebben ze de leukste musea en attracties? Heeft de App vaak storingen? Je ontdekt op ErvaringenSite alles over de ervaringen van klanten. Lees de reviews en beoordelingen en je weet meteen of Tiqets dé oplossing is en jij je tickets nooit meer kwijtraakt.

  Over Tiqets

  In december 2013 werkten vier ondernemers samen om culturele attracties beter toegankelijk te maken. Geen lange wachtrijen en geprinte tickets, maar juist plezier en gemak. Het is dan ook de missie van Tiqets om cultuur toegankelijker te maken. Niet alleen in België, maar in heel Europa. Ze willen dit doen door hun klanten te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het aanbod richt zich geheel op leuke culturele uitjes voor iedereen die meer wil leren over kunst en geschiedenis. Ze noemen zichzelf dan ook een marktplaats voor toegangstickets.

  Skip jij de rij bij Rijksmuseum met Tiqets?

  Waarom kiezen voor Tiqets?

  Directe levering: Je hoeft bij Tiqets niet lang te wachten op kaartjes die per post verstuurd moeten worden. Je krijgt ze meteen binnen via de mail of het ticket wordt meteen toegevoegd aan de App.
  Slimme entree: Je hoeft tickets niet langer meer te printen. Dit scheelt veel tijd. Je bent niet continu aan het checken of je de kaartjes nog hebt, want je weet dat je je telefoon bij je hebt en je telefoon is het kaartje.
  In je eigen taal: Tiqets heeft een investering van 17 miljoen euro ontvangen om ook de internationale markt te kunnen veroveren. De dienst is in steeds meer landen beschikbaar en op dit moment is Tiqets al in zeven talen te gebruiken.

  Klachten Tiqets

  Blijft de App steeds vastlopen? Of waren er problemen met je ticket? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. De website heeft een uitgebreide contactpagina met alle gegevens om de klantenservice te bereiken. Er is een mogelijkheid om via WhatsApp je bericht te sturen. Je krijgt meestal binnen 10 minuten een antwoord. Mocht je na 20 minuten nog altijd geen reactie hebben gehad, dan kun je het beste mailen. Meestal krijg je dan binnen een uur een mail terug. Voor dringende zaken kun je gebruikmaken van het telefoonnummer.

  Schrijf een review over Tiqets!

  Maak jij altijd gebruik van de App als je op vakantie gaat om de leukste uitjes te boeken? Of bezoek jij in België alle musea met Tiqets? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Tigets. Zijn de tickets namelijk duur? Werkt de App altijd? En word je bij klachten vriendelijk geholpen door de klantenservice? Vertel anderen alles over jouw ervaringen met Tiqets en laat ze weten of jij de App aanraadt.

  Je hebt je toegangskaart altijd bij je met de App van Tiqets, maar wat zijn de ervaringen van klanten? Zijn de uitjes goedkoop? Lees hier de reviews.

  Tiqets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tiqets

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tiqets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tiqets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tiqets actief?

  Tiqets is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tiqets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.