ErvaringenSite

  Ervaringen Klook

  Staat u op het punt om op vakantie te gaan? De vlucht en hotels zijn geboekt, maar u weet nog niet precies wat u aldaar wilt gaan ondernemen? Dan is het wellicht de moeite waard om de app van Klook te downloaden. Per bestemming claimen ze voor u ervaringen handmatig geselecteerd te hebben die uw reislust zullen bevredigen en dat ook nog eens tegen de goedkoopste prijzen. Dat klinkt natuurlijk erg interessant, maar voordat een bedrijf invloed heeft op uw vakantie, dan is het wel zo fijn als u zeker weet of ze te vertrouwen zijn in hetgeen ze online beweren. Hier op Ervaringen.be leest u reviews over Klook, dit u helpen een betrouwbaar beeld te krijgen van het bedrijf. Consument die u voor zijn gegaan schrijven over hun ervaringen en geven hun mening over Klook. Op basis hiervan kunt u zelf achterhalen of het een goed idee is of Klook een bijdrage mag leveren aan uw aanstaande vakantie.

  Over Klook

  Het bedrijf Klook is in 2014 opgericht in Hong Kong. Het biedt een online platform voor reizigers om activiteiten, attracties en diensten te boeken. Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft meer dan tweehonderdvijftig duizend aanbiedingen op meer dan vijfhonderd bestemmingen. Klook stelt als het ware reizigers instaat ervaringen te kopen. Dit kan door middel van boekingen via de website of via de in eigen beheer ontwikkelde app. Zo kunt u als klant papierloos uw ervaringen reserveren waar u ook bent, door middel van zogeheten E-vouchers. Deze zijn op locatie in te wisselen voor de ervaring die u geboekt heeft. Klanten worden zo door Klook in staat gesteld om zich uit te leven met betrekking tot hun spontaniteit en reislust. Het bedrijf garandeert de beste prijs voor uw ervaringen. Mocht dit niet blijken te zijn dan zullen ze als nog het verschil terug betalen. Het platform van Klook is zowel interessant voor de reiziger als voor de aanbieder van de ervaring. Beide werelden worden als het ware bij elkaar gebracht door middel van de technologie die het bedrijf biedt.

  VAKANTIE VLOG KRETA 1 #217 || KIYA

  Producten en diensten Klook

  Op de website van Klook kun je aangeven waar je van plan bent om heen te gaan. Per bestemming wordt er dan weergegeven welke activiteiten, attracties of services er aldaar aangeboden worden. De aangeboden ervaringen kun je vervolgens sorteren op beschikbaarheid, prijs, waardering en of je direct een bevestiging krijgt van de aanbieder. Kijken naar de verschillende ervaringen dan verdeeld Klook die in Attractie, Buitenactiviteit, Relaxen, Tours, Hotels, Staycation en Reisbenodigdheden. Naast ervaringen biedt Klook ook nog andere services aan zoals; autoverhuur, luchthaven transfers, transport en accommodaties. Ook biedt het de mogelijkheid om simkaarten vooraf te bestellen voor de locatie waar je heen gaat.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, Klook

  Heeft u in het verleden een attractie bezocht die u via Klook geboekt had? Ben u misschien wel eens een stadstoer gaan doen met behulp van Klook? Of wellicht gaat u iedere vakantie op pad met de app van Klook en boekt u meerdere ervaringen achter elkaar? In alle gevallen dat u bekend bent met het bedrijf en haar diensten dan horen wij graag van u. Wilt u alstublieft hier op onze site een review achterlaten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot Klook. Hiermee helpt u andere mensen een realistisch beeld te krijgen van het bedrijf, daarvoor op voorhand dank!

  Klook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Klook

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Klook een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Klook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klook actief?

  Klook is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.