Klook

Alle reviews

Klook

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

Klook

Staat u op het punt om op vakantie te gaan? De vlucht en hotels zijn geboekt, maar u weet nog niet precies wat u aldaar wilt gaan ondernemen? Dan is het wellicht de moeite waard om de app van Klook te downloaden. Per bestemming claimen ze voor u ervaringen handmatig geselecteerd te hebben die uw reislust zullen bevredigen en dat ook nog eens tegen de goedkoopste prijzen. Dat klinkt natuurlijk erg interessant, maar voordat een bedrijf invloed heeft op uw vakantie, dan is het wel zo fijn als u zeker weet of ze te vertrouwen zijn in hetgeen ze online beweren. Hier op Ervaringen.be leest u reviews over Klook, dit u helpen een betrouwbaar beeld te krijgen van het bedrijf. Consument die u voor zijn gegaan schrijven over hun ervaringen en geven hun mening over Klook. Op basis hiervan kunt u zelf achterhalen of het een goed idee is of Klook een bijdrage mag leveren aan uw aanstaande vakantie.

Over Klook
Het bedrijf Klook is in 2014 opgericht in Hong Kong. Het biedt een online platform voor reizigers om activiteiten, attracties en diensten te boeken. Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft meer dan tweehonderdvijftig duizend aanbiedingen op meer dan vijfhonderd bestemmingen. Klook stelt als het ware reizigers instaat ervaringen te kopen. Dit kan door middel van boekingen via de website of via de in eigen beheer ontwikkelde app. Zo kunt u als klant papierloos uw ervaringen reserveren waar u ook bent, door middel van zogeheten E-vouchers. Deze zijn op locatie in te wisselen voor de ervaring die u geboekt heeft. Klanten worden zo door Klook in staat gesteld om zich uit te leven met betrekking tot hun spontaniteit en reislust. Het bedrijf garandeert de beste prijs voor uw ervaringen. Mocht dit niet blijken te zijn dan zullen ze als nog het verschil terug betalen. Het platform van Klook is zowel interessant voor de reiziger als voor de aanbieder van de ervaring. Beide werelden worden als het ware bij elkaar gebracht door middel van de technologie die het bedrijf biedt.

Producten en diensten Klook
Op de website van Klook kun je aangeven waar je van plan bent om heen te gaan. Per bestemming wordt er dan weergegeven welke activiteiten, attracties of services er aldaar aangeboden worden. De aangeboden ervaringen kun je vervolgens sorteren op beschikbaarheid, prijs, waardering en of je direct een bevestiging krijgt van de aanbieder. Kijken naar de verschillende ervaringen dan verdeeld Klook die in Attractie, Buitenactiviteit, Relaxen, Tours, Hotels, Staycation en Reisbenodigdheden. Naast ervaringen biedt Klook ook nog andere services aan zoals; autoverhuur, luchthaven transfers, transport en accommodaties. Ook biedt het de mogelijkheid om simkaarten vooraf te bestellen voor de locatie waar je heen gaat.

Ervaringen, mening, tips, klachten, Klook
Heeft u in het verleden een attractie bezocht die u via Klook geboekt had? Ben u misschien wel eens een stadstoer gaan doen met behulp van Klook? Of wellicht gaat u iedere vakantie op pad met de app van Klook en boekt u meerdere ervaringen achter elkaar? In alle gevallen dat u bekend bent met het bedrijf en haar diensten dan horen wij graag van u. Wilt u alstublieft hier op onze site een review achterlaten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot Klook. Hiermee helpt u andere mensen een realistisch beeld te krijgen van het bedrijf, daarvoor op voorhand dank!