ErvaringenSite

  Ervaringen Musement

  Wat zou het leven zijn zonder vermaak? Niet alleen geeft een uitje je de gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, het draagt ook bij tot de levenskwaliteit en het genot van je bestaan. Er zijn ook zoveel opties: eens een avondje stappen, een citytrip, een museumbezoek, een wijnavond, noem maar op! Bij Musement kun je terecht om tickets te kopen voor al deze zaken en meer. Wil je weten wat andere mensen te zeggen hebben over Musement? Dan ben je bij Ervaringensite op het juiste adres. Hier kun je immers terecht voor beoordelingen van mensen die echte ervaringen hebben opgedaan bij Musement. Zijn de reviews positief of negatief? Daar kun je veel uit leren, dus lees ze zeker goed door.

  Over Musement
  Musement is een van oorsprong Milaans bedrijf dat opgericht werd in 2013 door 4 ondernemers. Sinds die tijd is Musement uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat meer dan 1000 locaties in meer dan 80 landen aandoet. Musement wordt ondersteund door meerdere Europese VC-fondsen, waaronder 360 Capital Partners en P101. Ze hebben lokale experts in 40 steden, 450 steden waarin er iets te doen is, en 50.000 mensen die gebruik maken van deze dienst elke maand. Musement is in feite een online reisbureau en kan gecontacteerd worden per telefoon (elke dag van 08:00 uur tot 22:00 uur), net als via e-mail of chat. Indien gewenst kun je ook op sociale media gaan, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

  Producten en diensten van Musement
  Musement biedt bezoekers van hun site de mogelijkheid aan om online tickets te boeken, dit is vooral voor Musea & Kunst, Tours & Attracties, Optredens, Culinair & Wijn, Actief & Avontuurlijk, Sportevenementen en Nachtleven. Deze zaken zijn meestal beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Bij het klikken op een bepaalde categorie zal je naar een overzicht worden gebracht, waar je via een tegel (1 per evenement) allerlei informatie kan vinden over dat evenement, zoals hoelang het duurt, in welke taal het beschikbaar is, of je gratis kan annuleren, en andere kerninformatie.

  Na het aanschaffen van een ticket ontvang je een e-mail ter bevestiging, samen met een voucher / digitaal ticket. Musement beschikt ook over een app die je kunt downloaden op IOS en op Android, via de App Store of via Google Play. Hiermee kun je tickets kopen wanneer en waar je dan ook wil. Het is mogelijk om iemand een cadeaubon van Musement te geven, zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen uit het aanbod. Bij Musement kun je betalen via creditcard, net als via PayPal.

  Klachten, complimenten en tips voor Musement
  In sommige gevallen is het mogelijk om je geld terug te krijgen bij uitjes die je hebt geboekt bij Musement, maar omdat Musement slechts een tussenpersoon is, zullen zij hier niet verantwoordelijk voor zijn. Heb je zelf al eens een positieve of negatieve ervaring opgedaan bij een uitje dat je hebt geboekt via dit bedrijf? Schrijf dan zeker een review, zo kun je andere mensen op de hoogte stellen van jouw mening. Wil je een klacht geven, of liever een complimentje? Laat het horen!

  MINI VAKANTIE IN EIGEN LAND MET DE FAMILIE! ✈️❤️

  Musement
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Musement

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Musement een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Musement. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Musement actief?

  Musement is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Daguitjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Musement gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.