Musement

Alle reviews

Musement

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

Musement

Wat zou het leven zijn zonder vermaak? Niet alleen geeft een uitje je de gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, het draagt ook bij tot de levenskwaliteit en het genot van je bestaan. Er zijn ook zoveel opties: eens een avondje stappen, een citytrip, een museumbezoek, een wijnavond, noem maar op! Bij Musement kun je terecht om tickets te kopen voor al deze zaken en meer. Wil je weten wat andere mensen te zeggen hebben over Musement? Dan ben je bij ErvaringenSite op het juiste adres. Hier kun je immers terecht voor beoordelingen van mensen die echte ervaringen hebben opgedaan bij Musement. Zijn de reviews positief of negatief? Daar kun je veel uit leren, dus lees ze zeker goed door.

Over Musement
Musement is een van oorsprong Milaans bedrijf dat opgericht werd in 2013 door 4 ondernemers. Sinds die tijd is Musement uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat meer dan 1000 locaties in meer dan 80 landen aandoet. Musement wordt ondersteund door meerdere Europese VC-fondsen, waaronder 360 Capital Partners en P101. Ze hebben lokale experts in 40 steden, 450 steden waarin er iets te doen is, en 50.000 mensen die gebruik maken van deze dienst elke maand. Musement is in feite een online reisbureau en kan gecontacteerd worden per telefoon (elke dag van 08:00 uur tot 22:00 uur), net als via e-mail of chat. Indien gewenst kun je ook op sociale media gaan, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Producten en diensten van Musement
Musement biedt bezoekers van hun site de mogelijkheid aan om online tickets te boeken, dit is vooral voor Musea & Kunst, Tours & Attracties, Optredens, Culinair & Wijn, Actief & Avontuurlijk, Sportevenementen en Nachtleven. Deze zaken zijn meestal beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Bij het klikken op een bepaalde categorie zal je naar een overzicht worden gebracht, waar je via een tegel (1 per evenement) allerlei informatie kan vinden over dat evenement, zoals hoelang het duurt, in welke taal het beschikbaar is, of je gratis kan annuleren, en andere kerninformatie.

Na het aanschaffen van een ticket ontvang je een e-mail ter bevestiging, samen met een voucher / digitaal ticket. Musement beschikt ook over een app die je kunt downloaden op IOS en op Android, via de App Store of via Google Play. Hiermee kun je tickets kopen wanneer en waar je dan ook wil. Het is mogelijk om iemand een cadeaubon van Musement te geven, zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen uit het aanbod. Bij Musement kun je betalen via creditcard, net als via PayPal.

Klachten, complimenten en tips voor Musement
In sommige gevallen is het mogelijk om je geld terug te krijgen bij uitjes die je hebt geboekt bij Musement, maar omdat Musement slechts een tussenpersoon is, zullen zij hier niet verantwoordelijk voor zijn. Heb je zelf al eens een positieve of negatieve ervaring opgedaan bij een uitje dat je hebt geboekt via dit bedrijf? Schrijf dan zeker een review, zo kun je andere mensen op de hoogte stellen van jouw mening. Wil je een klacht geven, of liever een complimentje? Laat het horen!