100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Aerts
Heel blij met de Go City pas! Het is echt super om zoveel leuke uitstapjes te kunnen doen voor zo'n scherpe prijs. Als je goed plant en op tijd reserveert, kan je echt veel geld besparen. Wij ...Lees verder
C
Clara
Oké, dus ik heb zo'n super coole pas gekocht om van alles te doen, zoals musea bezoeken en attracties bekijken. Maar hey, we beseften niet dat we gewoon een reservering hadden en geen directe ...Lees verder
C
C. Vandamme
Ik vond het echt super om zoveel keuzes te hebben qua activiteiten en dan ook nog eens korting te krijgen. Het was leuk en handig om mijn dag zo te kunnen invullen. Maar eerlijk gezegd was ik wel t...Lees verder
L
lisa
Wat een geweldige ervaring! Wij hebben gekozen voor een 3 dagen pas (zonder de meeste musea) en hebben echt dingen kunnen doen die we normaal nooit zouden doen. Het eten in de restaurants was fanta...Lees verder
L
L. Van Hecke
De kaart leek interessant, maar het was echt een domper dat er geen openbaar vervoer beschikbaar was. Gelukkig bevatte de app veel handige info en activiteiten, waardoor het plannen van ons bezoek ...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Go City pas

  Heel blij met de Go City pas! Het is echt super om zoveel leuke uitstapjes te kunnen doen voor zo'n scherpe prijs. Als je goed plant en op tijd reserveert, kan je echt veel geld besparen. Wij hebben de 3-daagse pas genomen en maar liefst 2000 dollar bespaard. Het is wel slim om op voorhand te checken hoe ver de activiteiten van elkaar liggen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de dag zelf en het geen race tegen de klok wordt. Over het algemeen zijn we echt tevreden dat we de Go City pas hebben gekozen en zouden het zeker opnieuw doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn coole pas

  Oké, dus ik heb zo'n super coole pas gekocht om van alles te doen, zoals musea bezoeken en attracties bekijken. Maar hey, we beseften niet dat we gewoon een reservering hadden en geen directe toegang tot sommige plaatsen, zoals de Triomfboog en het Louvre. We dachten dat we gewoon binnen konden gaan met onze pas, maar dat was niet het geval, we moesten elders in de stad nog tickets halen. Omdat dat zo ver was, hebben we ter plaatse gewoon tickets gekocht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende activiteiten met korting

  Ik vond het echt super om zoveel keuzes te hebben qua activiteiten en dan ook nog eens korting te krijgen. Het was leuk en handig om mijn dag zo te kunnen invullen. Maar eerlijk gezegd was ik wel teleurgesteld dat de beloofde voordelen, zoals het overslaan van wachtrijen en het niet hoeven reserveren voor bepaalde tours, niet werden nagekomen. Dat zorgde voor wat ongemak en teleurstelling tijdens mijn bezoek.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 dagen pas

  Wat een geweldige ervaring! Wij hebben gekozen voor een 3 dagen pas (zonder de meeste musea) en hebben echt dingen kunnen doen die we normaal nooit zouden doen. Het eten in de restaurants was fantastisch. We hebben genoten van de diverse en leuke activiteiten, die ook geschikt waren voor kinderen. Uiteindelijk hebben we ook flink kunnen besparen op de entree. Echt een topervaring met deze pas.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een stadskaart

  De kaart leek interessant, maar het was echt een domper dat er geen openbaar vervoer beschikbaar was. Gelukkig bevatte de app veel handige info en activiteiten, waardoor het plannen van ons bezoek aan de stad een stuk gemakkelijker werd. Maar toch, zonder openbaar vervoer was het echt een gedoe om door de stad te reizen. We moesten gebruik maken van hop on bussen, maar dat was best verwarrend omdat er zoveel aanbieders waren die een gelijkaardige service boden. Het zou handig zijn geweest moesten de bushaltes op de kaart staan om alles wat makkelijker te plannen. En jammer genoeg lukte het ook niet om de 'skyview' te boeken, dat was echt teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onze aankoop in slechts vijf attracties in een grote stad

  Wie heeft er nu tijd om een lange recensie te schrijven als het allemaal zo gemakkelijk is? Gewoon kopen, gebruiken en besparen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voordelig dagje uitpakken

  Ik vond het echt super om voor weinig geld zoveel plezier te hebben. Mijn daguitstapjes waren veel waardevoller dan ik had verwacht, gewoon fantastisch! De pas was heel gemakkelijk in gebruik en we zijn echt tevreden met onze ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handige pas

  Super handige pas! Je kan 'm overal meteen gebruiken en ook handig om attracties te reserveren. Er zijn veel opties op korte termijn. Ik zou zeker opnieuw voor deze pas kiezen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met besparingspas

  Het was een slecht idee om de besparingspas te kopen. De prijzen op de website van de attracties klopten niet en daardoor hebben we eigenlijk minder bespaard dan verwacht. Bovendien waren sommige attracties goedkoper geweest als we ze gewoon ter plaatse hadden betaald.


Anderen bekeken ook