Viator

Alle reviews

Viator

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Viator

Wanneer we op vakantie zijn, zijn we natuurlijk van plan om echt even afstand te nemen van de routine en te ontspannen terwijl we genieten van de vakantieplek. Voor sommige mensen is het plannen van een vakantie echter een taak op zich. Daarom zijn er tegenwoordig veel applicaties en websites om te helpen. Ze maken het niet alleen gemakkelijk, maar kunnen ook een goede prijs bieden. Echter, als gevolg van het grote aantal toepassingen en websites moet je eerst de reviews grondig nalezen om de betrouwbaarheid te kennen.

Over Viator
Viator, is een online reisdienstverlener. Zij bieden tours, attracties en activiteiten in verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1995, maar is pas in 1997 gelanceerd vanuit San Francisco, VS. Het doel van deze ondernemen is om toeristen niet alleen leuke, maar ook geweldige reizen te laten maken, ongeacht hun taal, herkomst of bestemming. Viator werd opgericht door Rod Cuthbert, en werd in 2014 overgenomen door Tripadvisor. Momenteel hebben ze dochterondernemingen Viator Limited en LookTours.com, LLC. Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in Californië, VS. Ze hebben echter ook regionale kantoren in Sydney, Londen, Las Vegas, Oxford, Lissabon, Boston, Vietnam, Reykjavík, Ho Chi Minh City en nog veel steden.

Producten van Viator
Kortweg, bij Viator boek je reisactiviteiten en tickets bij meer dan 3.000 partners. Dit zijn tours, attracties, pakketreizen, prive-gidsen, luchtvaartmaatschappijen, hotels, reisbureaus in meer dan 1.500 bestemmingen wereldwijd. Dat allemaal is goed voor meer dan 350.000 ervaringen. Daardoor kun je activiteiten en tickets op je bestemming vooraf bekijken en de financiële planning voorbereiden. Je hoeft alleen maar de vakantiebestemming op te geven, en Viator geeft je een grote verscheidenheid aan activiteiten en ervaringen. Ze zijn onderverdeeld in de categorieën kunst & cultuur, klassen & workshops, eten & drinken, buitenactiviteiten, seizoensgebonden evenementen, entreekaartjes, tours, sightseeing & cruises, reizen & vervoersdiensten, en unieke ervaringen. Je kunt de activiteiten filteren op basis van duur, uren, beoordeling, maar ook speciale omstandigheden zoals kortingen, bestsellers, kindvriendelijk, privé en meer.

Diensten van Viator
Voor de betaling biedt Viator een directe betaling via creditkaart, Klarna en PayPal. Daarnaast kun je reserveren en later betalen. Hiervoor wordt je 2 tot 9 dagen voor de besteldatum gefactureerd, zonder aanbetaling. Zo boek je op tijd, zonder dat je geld opzij hoeft te zetten. En als er je nieuwe reizigers wil toevoegen, data moet wijzigen of andere aanpassingen moet doen, dan doe je dat tot 24 uur voor de activiteit. Lees altijd wel de algemene voorwaarden voor je boekt. Om te annuleren zijn er drie opties. Sommige activiteiten kun je tot 24 uur van tevoren afzeggen terwijl anderen 7 dagen nodig hebben.

Complimenten, klachten en tips over Viator
Als je vragen of problemen hebt, kun je terecht in het Viator hulpcenter. Er zijn diverse artikelen met veelgestelde vragen. Of je kunt het bedrijf bellen, mailen of een bericht sturen. Ze zijn ook actief op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube en TikTok. Hier vind je soms promotionele informatie. Heb je zelf al een geboekt bij Viator? Laat ons weten hoe je ervaring was in een beoordeling zodat je anderen kunt helpen.