Is Tripper betrouwbaar? Lees de review en kom erachter!

Is Tripper betrouwbaar? Lees de review en kom erachter!
Vakantie

Het is online heel makkelijk om een lange lijst met bedrijven te vinden die dagtipjes en uitjes aanbieden. Zodra je al die aanbieders ziet staan weet je helaas nog steeds niet wat je te wachten staat. Daarom kun je op ErvaringenSite terecht om een organisatie te vinden die door consumenten betrouwbaar gevonden wordt. Zo weten wij uit eigen ervaring dat veel klanten Tripper reviews en ervaringen publiceren om zo andere gebruikers van die site te helpen. Als jij wilt weten of Tripper betrouwbaar gevonden wordt dan raden we je aan dit artikel aandachtig te lezen.

Wat is Tripper?

Tripper biedt klanten de mogelijkheid om tegen scherpe prijzen zogenaamde reisdeals te kopen. In tegenstelling tot lange vakanties naar zonnige bestemmingen kun je met deze bijzondere reisorganisatie een dagje weg in eigen land naar een pretpark, museum of dierentuin. Je kunt onder andere met de kinderen naar Plopsaland of Walibi of je partner verrassen met een romantisch diner voor twee.

Hoe werkt Tripper?

De aanbiedingen die op Tripper be of Tripper.nl te zien zijn worden door het bedrijf zelf deals genoemd. De meest populaire aanbiedingen bij jou in de buurt, zoals een wellness arrangement of een foodtour, staan duidelijk zichtbaar op de site. Je kiest een van vele deals en kunt vervolgens inloggen met Facebook of Google om je bestelling te betalen. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van een aantal veilige methodes. Na je betaling ontvang je per e-mail de door jou bestelde entreekaarten of je tripper voucher.

Is Tripper betrouwbaar?

Tripper lijkt op een betrouwbaar bedrijf. Hieronder bespreken we waarom.

Er worden erkende betaalmethoden gebruikt

De veilige methodes waarmee je bij Tripper kunt betalen, denk daarbij aan bijvoorbeeld AfterPay, creditcard en Bancontact zijn slechts een van de redenen waarom Tripper betrouwbaar is. Het bedrijf heeft er nog een aantal waarmee de betrouwbaarheid vergroot wordt, namelijk:

De site is beveiligd met een SSL-certificaat

Hiermee worden de gegevens die op de site verzameld worden beschermd. Zo ben je er dus zeker van dat jouw persoonlijke gegevens en betaalinfo bij Tripper veilig zijn. Deze beveiliging is zichtbaar in de menubalk van je browser.

Transparantie

Tripper zorgt met goed zichtbare links naar de klantendienst en veelgestelde vragen voor duidelijkheid als het gaat om het verstrekken van informatie over bestellingen, betalingen en retourzendingen.

Algemene voorwaarden en privacy

Deze belangrijke voorwaarden en de spelregels die Tripper gebruikt voor het privacy en cookie beleid zijn eenvoudig terug te vinden op de site. Ze zijn duidelijk te lezen en je vindt er alle belangrijke gegevens met betrekking tot het bedrijf.

Deze korte, maar belangrijke uitleg laat overduidelijk zien dat Tripper hoog scoort wat betrouwbaarheid betreft en dat is een rode draad die je terug zult vinden in de Tripper reviews en beoordelingen over het bedrijf.

Hoe kun je de klantenservice van Tripper bereiken?

De medewerkers van de Tripper klantendienst zitten op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om klanten te woord te staan. In het weekeinde is deze afdeling geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Je kunt onder andere gebruik maken van de livechat functie op de site of een gesprek starten via Facebook. Bellen en e-mailen kan natuurlijk ook.
Tripper telefoonnummer: +31 85 401 05 89
Tripper e-mail: support@tripper.nl

Tripper alternatieven

Zijn er andere bedrijven die soortgelijke deals en aanbiedingen verkopen? Op ErvaringenSite vind je onder andere reviews waarin besproken wordt of Vakantieveilingen betrouwbaar is. Als je een ander soort bestemming zoekt dan kom je als snel terecht bij een organisatie zoals Eliza was Here die vakanties naar verre oorden aanbiedt. In hun recensies laten klanten weten of zij Eliza was Here betrouwbaar genoeg vinden voor een aanbeveling. En dan zijn er ook nog klanten die zelf hun eigen reis samenstellen. Zij gebruiken daarvoor onder andere de luchtvaartmaatschappij ervaringen van consumenten die al eerder gevlogen hebben.

Wie zit er achter Tripper?

Tripper BV gevestigd in de Nederlandse plaats Leiderdorp is de drijvende kracht achter deze site. Na de formule met succes in Nederland op de markt te hebben gebracht werd enkele jaren geleden besloten om ook Belgische consumenten kennis te laten maken met het aanbod aan deals en tripjes. Uit de vele positieve ervaringen die klanten over het bedrijf hebben blijkt wel dat zij enorm tevreden zijn met het aanbod. Door een aantal van de Tripper reviews op ErvaringenSite te lezen zul jij ook snel overtuigd worden van het plezier dat dit bedrijf je kan bieden.

Meer Vakantie