ErvaringenSite

    Ervaringen Vakantieveilingen.be

    Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.be hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.be betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.be. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. ErvaringenSite is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.be, voor u hier aan begint.

    Over Vakantieveilingen.be
    Vakantieveilingen.be, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

    Diensten
    Vakantieveilingen.be zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.be

    Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.be!

    Klachten
    Vakantieveilingen.be is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van ErvaringenSite verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.be?  Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met België, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.be!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
    - Nieuw logo vakantieveilingen
     

    Vakantieveilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

    Vakantieveilingen.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    6,2
    53% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    4,6

    Prijs

    7,4

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fotoshoot

    Monique19-09-2018

    Fotograven komen hun afsprakenniet na . Newborn fotoshoot op laatste moment tot 2 maal toe afgezegd. Newborn shoot verpest kan niet meer gebeuren baby is dan te groot .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Verzakingsrecht

    Baziel20-08-2018

    Na het winnen van een veiliging wat opgezocht over vakantieveilingen, hun policy en de wetgeving hier in België. Zo kwam ik er toe dat velen niet tevreden zijn, ze het verzakingsrecht aan hun laars lappen en een betalingsverplichting hebben, iets wat volgens wetgeving wel legaal is maar zo heb ik in een mail gezet dat ik het wou annuleren omdat beide partijen erbij zouden winnen omdat ik anders tijd verlies met het ophalen en retourneren en zij me toch alles zouden moeten terug betalen (inclusief leveringskosten en taksen). Ik kreeg reactie dat het was geannuleerd en ik dus ben vrijgesteld van de betaalverplichting. Binnen enkele dagen is het dus voor mij opgelost door op de hoogte te zijn hoe alles in elkaar zit. Informeer dus vooraleer je een site gebruikt, iets wat ik hier vergeten was. En informeer ook de wetgeving in je land.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Weekendje Duitsland

    Kris Peeters13-08-2018

    Uiteindelijke prijs (alle verplichte kosten incl.) lag maar net onder het bedrag als je normaal besteld.
    Bij afreis nog geen vouchers. Onbereikbare "helpdesk".

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Veiling gewonnen-VV annuleert wegens fout - terugbetaling niet binnen afgsproken termijn

    christel04-07-2018

    Veiling gewonnen voor Spa Tribute Heroes.
    Kon waardebon niet valideren. 10 werkdagen na melding hiervan meldt VV me dat ze de veiling moeten annuleren wegens fout in hun systeem en me terugbetalen binnen 2 weken. We zijn nu 2 weken verder en guess what?
    Klantendienst stuurt eerst standaard e-mail maar antwoordt pas na 10 werkdagen, niet na de beloofde 3.
    Telefonisch bereikbaar? Geprobeerd. Lijn steeds bezet.
    Had ik de veiling voor 9 euro te goedkoop gewonnen?
    Vv adverteert ook op 2de hands.be; helaas laat deze site niet toe een waardering te geven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

    Aga24-01-2018

    YES!

    net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

    Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

    werkt goed!

    Pashadow18-05-2018

    viagra discret|canadian generic viagra pills|venden viagra sin recet|cvs pharmacy price viagra|comment ou acheter du viagra|buy cheap viagra tesco online|wow look it viagra for her|cialisprobe viagra|compare cialis and viagra|look there viagra overnight|top verkaufen viagra150mg|400 mg viagra|viagra generic free|viagra cream sale|we recommend cheap viagra soft|buy cheap viagra coupon now|cerco viagra cialis levitr|click now how to get viagra|getting viagra no prescription|sex drug viagra australia|ranbaxy viagra price in india|viagra einnahme wann|yahoo buy place viagra to best|jersey viagra|order generic ca viagra|preise schweiz viagra|viagra online order guide|precios de viagra uk|buy 5 mg viagra online|compro viagra foro|muestras libres oof viagra|viagra canada en ligne|viagra con envio|miglior viagra online|prescription charge for viagra|can buy viagra vietnam|viagrande zero assoluto|pfizer viagra samples in usa|generic viagra in stores|where buy generic viagra|viagra levitra generique|la farmacia del canada viagra|good choice cialis or viagra|viagra amico del cuore|get viagra free trial|viagra cost 6 pills 100mg|fast buy generic viagra|prescriptions for viagra|viagra 50 achat|prescripcin viagra|good choice wwwviagracom|genrico en viagra britnico|viagra sus efecto|viagra 100mg cialis|viagra broadway services|preiswertes viagra kaufen|marke viagra ohne verordnung|viagra singapore price|generic viagra with paypal|achat viagra online|ohio viagra bill|viagra generique achat|sm generic viagra|viagra for sale mastercard|costo viagra|usefull link pfizer viagra|viagra for women free samples|viagra tablets side effects|discount viagra or cialis|just try dose viagra|free viagra to sex offenders|look there viagra discount|viagra soft buy uk|pfizer best viagra quality|how often one can use viagra|viagra pills 3000g|viagra welche wirkung|how good is 100mg viagra|generic viagra for sale online|viagra online sito sicuro|free trial of viagra coupon|online viagra preisvergleich|cheap viagra uk buy|cost of viagra for dogs|best price viagra in australia|buy pfizer viagra australia|get prescribed viagra online|hard viagra online|lowest prices for viagra plus|viagra online in contrassegno|usa viagra descuento|viagra dosis diaria|prescrizione viagra libero uk|cheapest price on 100mg viagra|generic viagra india quality|only today viagra on women|viagra al mattino|buy viagra las vegas|viagra bereber|viagra for sale ireland|viagra price at costco 2011|look here viagra in spain|viagra wirkstoffmenge|viagra nebenwirkungen symptome|where to get cheapest viagra|only here viagra online order|diabetes and viagra|canada viagra cialis on line|viagra jus de pamplemousse|cost of 1 viagra tablet|cheap viagra search generic|viagra online in nederland|viagra les effets secondaire|viagra kaufen ohne|viagra st maarten|viagra altitude sickness|viagra sale boots|is viagra safe to use|viagra pills generic|achat viagra site fiable|acheter viagra en tunisie|generico do viagra suvvia|viagra for men price bangalore|nz viagra|viagra herstellungskosten|viagra paypal bestellen|cheapest viagra in the uk|achat viagra generique france|i recommend viagra samples|cheapest buy viagra soft|precio viagra marbella|where to get cheap viagra|viagra generic uk|viagra blue california|viagra bologna|viagra generico reveiw|look here ordering viagra|patent date viagra expire|viagra venta en lnea|viagra 100mg 4 st preis|viagra how much cost|preis viagra rezeptfre|enter site buy viagra no rx|acheter du vrai viagra|uk cheapest viagra 100mg|crush viagra tablets|viagra 50mg france|dove comprare viagra a napoli|canadian drugs online viagra|donde comprar viagra foro|viagra im internet|efectos viagra cuerpo humano|viagra sildenafil tabletas|pump with viagra i can use a|where to get safe viagra pills|only today viagra for sale|order levitra free viagra|viagra uk consegna|cheap viagra by postal order|viagra sale in pakistan|canada super viagra|viagra barata espa241a|viagra une heure|we recommend viagra price usa|brand viagra buy online uk|viagra online uk paypal|which levitra or better viagra|when to take 100mg viagra|viagra online sale uk|viagra quanto dur|cheap viagra 120mg|i recommend pfizer viagra|buy to best viagra echeck|viagra onset of action|viagra used to wonder for me|wow buy generic viagra cheap|generic viagra chewable|viagra for sale in nz|achat viagra cialis levitra|viagra espagne sans ordonnanc|viagra rrp australia|johannesburg viagra|viagra et derivs|generic viagra german remedies|viagra pharmacy prices cvs|viagra in boots|try it cheaper viagra|rx suisse viagra|follow link viagra overnight|viagra dosage duration|viagra generico vendita online|buy viagra t shirt|viagra generique biogara|cheap online viagra sales|viagra super active italiano|commande viagra pfizer|real viagra online canada|where to buy viagra in greece|viagra medicamento generico|best sites buy generic viagra|donde comprar viagra generico|can i buy viagra in korea|ab wann kann man viagra kaufen|cheap drugs viagra|follow link buy viagra china|viagra ohne rezept nachnahme|viagra grati|viagra best non|pldora barata de viagra|viagra paypal buy|washington post female viagra|visit web site viagra uk|prices buy viagra cialas|viagra cialis trial pack|wow look it online viagra soft|viagra med alkohol|how to order viagra|25 mg viagra recreational|buy viagra in seattle|cost viagra philippines|male enhancement viagra|viagra prices comparison|costo di viagra|viagra ciali|viagra wirkung levitra|viagra lasts how long|viagra kopior|50mg generic viagra|look here buy viagra for women|tried viagra casual use|testosterone test and viagra|how to get free viagra pills|can you buy viagra at pharmacy|viagra e succo di pompelm|viagra tablets 100mg price|buy viagra uk online paypal|prezzo viagra in italia|nebenwirkungen viagra|achete viagra|dog viagra|cheapest shop to buy viagra|just try drug generic viagra|viagra 100mg or cialis 20mg|viagra services|buy viagra from us pharmacy|viagra in holland|prezzo ufficiale viagra|viagra is what just as good|atlantic viagra|can buy viagra malaysia [url=http://viagraiusd.com/]buy viagra[/url] <a href="http://viagraiusd.com/">viagra online</a> viagra discret|canadian generic viagra pills|venden viagra sin recet|cvs pharmacy price viagra|comment ou acheter du viagra|buy cheap viagra tesco online|wow look it viagra for her|cialisprobe viagra|compare cialis and viagra|look there viagra overnight|top verkaufen viagra150mg|400 mg viagra|viagra generic free|viagra cream sale|we recommend cheap viagra soft|buy cheap viagra coupon now|cerco viagra cialis levitr|click now how to get viagra|getting viagra no prescription|sex drug viagra australia|ranbaxy viagra price in india|viagra einnahme wann|yahoo buy place viagra to best|jersey viagra|order generic ca viagra|preise schweiz viagra|viagra online order guide|precios de viagra uk|buy 5 mg viagra online|compro viagra foro|muestras libres oof viagra|viagra canada en ligne|viagra con envio|miglior viagra online|prescription charge for viagra|can buy viagra vietnam|viagrande zero assoluto|pfizer viagra samples in usa|generic viagra in stores|where buy generic viagra|viagra levitra generique|la farmacia del canada viagra|good choice cialis or viagra|viagra amico del cuore|get viagra free trial|viagra cost 6 pills 100mg|fast buy generic viagra|prescriptions for viagra|viagra 50 achat|prescripcin viagra|good choice wwwviagracom|genrico en viagra britnico|viagra sus efecto|viagra 100mg cialis|viagra broadway services|preiswertes viagra kaufen|marke viagra ohne verordnung|viagra singapore price|generic viagra with paypal|achat viagra online|ohio viagra bill|viagra generique achat|sm generic viagra|viagra for sale mastercard|costo viagra|usefull link pfizer viagra|viagra for women free samples|viagra tablets side effects|discount viagra or cialis|just try dose viagra|free viagra to sex offenders|look there viagra discount|viagra soft buy uk|pfizer best viagra quality|how often one can use viagra|viagra pills 3000g|viagra welche wirkung|how good is 100mg viagra|generic viagra for sale online|viagra online sito sicuro|free trial of viagra coupon|online viagra preisvergleich|cheap viagra uk buy|cost of viagra for dogs|best price viagra in australia|buy pfizer viagra australia|get prescribed viagra online|hard viagra online|lowest prices for viagra plus|viagra online in contrassegno|usa viagra descuento|viagra dosis diaria|prescrizione viagra libero uk|cheapest price on 100mg viagra|generic viagra india quality|only today viagra on women|viagra al mattino|buy viagra las vegas|viagra bereber|viagra for sale ireland|viagra price at costco 2011|look here viagra in spain|viagra wirkstoffmenge|viagra nebenwirkungen symptome|where to get cheapest viagra|only here viagra online order|diabetes and viagra|canada viagra cialis on line|viagra jus de pamplemousse|cost of 1 viagra tablet|cheap viagra search generic|viagra online in nederland|viagra les effets secondaire|viagra kaufen ohne|viagra st maarten|viagra altitude sickness|viagra sale boots|is viagra safe to use|viagra pills generic|achat viagra site fiable|acheter viagra en tunisie|generico do viagra suvvia|viagra for men price bangalore|nz viagra|viagra herstellungskosten|viagra paypal bestellen|cheapest viagra in the uk|achat viagra generique france|i recommend viagra samples|cheapest buy viagra soft|precio viagra marbella|where to get cheap viagra|viagra generic uk|viagra blue california|viagra bologna|viagra generico reveiw|look here ordering viagra|patent date viagra expire|viagra venta en lnea|viagra 100mg 4 st preis|viagra how much cost|preis viagra rezeptfre|enter site buy viagra no rx|acheter du vrai viagra|uk cheapest viagra 100mg|crush viagra tablets|viagra 50mg france|dove comprare viagra a napoli|canadian drugs online viagra|donde comprar viagra foro|viagra im internet|efectos viagra cuerpo humano|viagra sildenafil tabletas|pump with viagra i can use a|where to get safe viagra pills|only today viagra for sale|order levitra free viagra|viagra uk consegna|cheap viagra by postal order|viagra sale in pakistan|canada super viagra|viagra barata espa241a|viagra une heure|we recommend viagra price usa|brand viagra buy online uk|viagra online uk paypal|which levitra or better viagra|when to take 100mg viagra|viagra online sale uk|viagra quanto dur|cheap viagra 120mg|i recommend pfizer viagra|buy to best viagra echeck|viagra onset of action|viagra used to wonder for me|wow buy generic viagra cheap|generic viagra chewable|viagra for sale in nz|achat viagra cialis levitra|viagra espagne sans ordonnanc|viagra rrp australia|johannesburg viagra|viagra et derivs|generic viagra german remedies|viagra pharmacy prices cvs|viagra in boots|try it cheaper viagra|rx suisse viagra|follow link viagra overnight|viagra dosage duration|viagra generico vendita online|buy viagra t shirt|viagra generique biogara|cheap online viagra sales|viagra super active italiano|commande viagra pfizer|real viagra online canada|where to buy viagra in greece|viagra medicamento generico|best sites buy generic viagra|donde comprar viagra generico|can i buy viagra in korea|ab wann kann man viagra kaufen|cheap drugs viagra|follow link buy viagra china|viagra ohne rezept nachnahme|viagra grati|viagra best non|pldora barata de viagra|viagra paypal buy|washington post female viagra|visit web site viagra uk|prices buy viagra cialas|viagra cialis trial pack|wow look it online viagra soft|viagra med alkohol|how to order viagra|25 mg viagra recreational|buy viagra in seattle|cost viagra philippines|male enhancement viagra|viagra prices comparison|costo di viagra|viagra ciali|viagra wirkung levitra|viagra lasts how long|viagra kopior|50mg generic viagra|look here buy viagra for women|tried viagra casual use|testosterone test and viagra|how to get free viagra pills|can you buy viagra at pharmacy|viagra e succo di pompelm|viagra tablets 100mg price|buy viagra uk online paypal|prezzo viagra in italia|nebenwirkungen viagra|achete viagra|dog viagra|cheapest shop to buy viagra|just try drug generic viagra|viagra 100mg or cialis 20mg|viagra services|buy viagra from us pharmacy|viagra in holland|prezzo ufficiale viagra|viagra is what just as good|atlantic viagra|can buy viagra malaysia

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heliwens nl is een pure geldklopperij - NIET DOEN !!!!

    Marco30-09-2017

    heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.

    Frank19-12-2017

    Na twee aankopen kon ik plots de derde en vierde per visa niet meer betalen, men zou mij na vier mislukte pogingen een manuele overschrijvng sturen, mijn wokpan die ik goedkoop kon kopen is geannuleerd, een restaurant cheque staat momenteel als te innen via incasso, ik ontving nochtans om de twee dagen mail dat ze snel zullen antwoorden maar krijg binnen de voorgestelde termijn enkel mail dat het te druk is en ze weer met twee dagen uitstel verlengen. Prutsers zijn het

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    heliwens nl pure geldklopperij

    brauwers28-08-2017

    Heb 2 vouchers gekocht voor een helivlucht met heliwens.nl op vakantieveilingen.
    Heliwens is een pure geldklopperij. Na aankoop van de vouchers krijg je een waslijst met wat je allemaal mag bijbetalen: aan venster zitten, op een bepaalde dag vliegen, uur, foto...
    Nooit genoeg want kort voor de vlucht (nadat wij al bijbetaald hadden om op een bepaalde dag en uur te kunnen vliegen, kreeg ik nog telefoon dat als ik met mijn vrouw in dezelfde vlucht wilde zitten , ik nog eens 15 euro mocht bijbetalen - zoniet zouden zeker niet niet samen zitten en zeker niet aan het venster (pure chantage)
    Toppun(t is dan nog dat de vlucht zeoals aangekondigd en verkocht boven Gent gewoon verplaatst werd naar Hoevenen terwijl op facebook zij nog altijd vluchten boven Gent op die datum verkochten. Oplichterij?
    Vakantieveilingen gaat in de fout door gewoon de vlucht te verkopen zonder melding te maken van alle bijkomende kosten
    Lesje : Heliwens te mijden, vakantieveilingen : opletten voor bijkomende voorwxaarden

    Marco30-09-2017

    heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Heliwens idd geldklopperij

    Jent20-08-2017

    Wij hadden hetzelfde twee vouchers 1 x 25 +5 administratie kosten 1 x 27 + 5 = 62 euro.
    Eerst gebeld of er genoeg plek was op een vrijdag, was geen probleem ik moest gewoon even een mailtje sturen.
    Dus ik een mail gestuurd om te reserveren, met de vraag of ze ons bij voorkeur in de ochtend willen inplannen.
    Krijg ik een mail terug of ik binnen 7'dagen 35 euro extra wil betalen: 10 euro voorkeurstoeslag en 25 euro combinatietoeslag.
    In totaal dus al 97 euro kwijt.
    Als we dan in het weekend willen komt er nog 20 euro pp bij dus reken uit je voordeel? ????
    Kortom dit is idd geldklopperij. K

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    heliwens : NOOIT DOEN PURE GELDKLOPPERIJ

    johan18-08-2017

    Ik had 2 veilingen gekocht voor heliwens nl. 25 euro en 35 euro + kosten
    Na ontvangstbevestiging begon het geldafzettingsspel van HELIWENS
    Voor 6 MINUTEN VLUCHT (stijgen en dalen is waarschijnlijk al 6 minuten) moet je bijbetalen voor:
    een vaste dag en uren waartussen de vlucht kan plaats hebben (10 euro per man), een foto, een video, een langere vlucht, aan het venster zitten.....
    Toppunt van de geldafzetterij: wij hebben dus betaald voor een vrijdag in Gent tss 15 en 17h, ik krijg telefoon waarbij gesteld wordt dat als ik en mijn vrouw dezelfde vlucht willen (wat wij uitdrukkelijk gevraagd hebben), wij 15 euro moeten bij betalen en als wij dat niet doen wij ZEKER NIET dezelfde vlucht zullen hebben en ZEKER NIET aan het venster zullen zitten (ruikt naar pure chantage)
    Dus voor 6 MINUTEN VLUCHT hebben wij betaald 80 euro en moeten nog eens 15 euro bijbetalen dus 95 euro en dan nog niet aan het venster
    pure afzetterij, geldklopperij

    Wie een helivlucht wil maken vind talrijke aanbiedingen op het net waarbij je voor een kleiner bedrag een veel interessantere (en vooral langere) vlucht kan maken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    tickets moviepark

    Patrick30-06-2017

    Tijdje geleden heb ik geboden op 4 tickets voor Moviepark Duitsland. Eigenlijk ben ik zelf wat dom geweest door te snel te reageren. De prijs die ik betaal was eigenlijk het zelfde als op de site van Moviepark. Dus het is opletten,want het is soms misleidend.
    Maar nu . Ik kreeg via mail dadelijk een bevestiging dat de betaling in orde was , in bijlage een factuur maar geen tickets!!
    Na een paar dagen wachten nog steeds geen tickets , terwijl er duidelijk vermeld stond dat ik ze dadelijk kon uitprinten na betaling.
    Dus stuur ik een mail naar de klantenservice met de vraag "worden deze tickets met de post of via mail verstuurd". Daarna kreeg ik een mail terug met het antwoord " binnen de twee dagen zal een mail terug ontvangen". En juist, na twee dagen kreeg ik deze mail terug.

    " Beste heer/mevrouw,

    Onze excuses dat je nog geen antwoord van ons hebt ontvangen op je vraag, maar we zijn je niet vergeten! Het is helaas wat drukker dan normaal.
    Wij doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Is je vraag dringend? Bel ons dan op telefoonnummer: 020 - 760 50 70. Bel je vanuit België? Dan kunt je ons bereiken op telefoonnummer 02 808 49 93.

    Met vriendelijke groet,

    Klantenservice VakantieVeilingen

    Ondertussen zijn er weer een paar dagen voorbij zonder resultaat. Geen tickets nog een mail.
    Bedankt zou ik zeggen , en tot nooit meer.

    Natascha07-08-2017

    Wij hebben vorige maand ook op deze veiling geboden, en we zijn dit weekend naar duitsland gegaan. Ik doe alles via mijn gsm. De tickets stonden klaar na betaling en we hebben een super weekend gehad. Ik vind het erg jammer voor jullie maar ik denk dat jullie gewoon pech hebben gehad... :(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    nooit doen!!

    stijn16-06-2017

    eens een etentje gewonnen in gent... als je belt om te reserveren is alles ok, tot je vermeld dat het met een bon is via vakantieveilingen... dan is er plots geen plaats meer, we bellen je terug wnr het kan, als ze dan eens plekje over hebben over de middag bv wnr iedereen moet werken bv... zo is mijn bon verlopen gegaan contact opgenomen werd met een maand verlengd maar opnieuw het zelfde probleem nooit geen plek... byebye centjes....
    verrassing trip naar Europese stad, eerst moet je boeken je weet nog niet naar waar spannend... bij het boeken moet je eventueel bijbetalen voor ontbijt, steden uitsluiten, extra bagage, voor naast elkaar op het vliegtuig te zitten tegen veel te hoge prijzen.... 55 euro extra voor ons voor de optie naast elkaar op vliegtuig en ontbijt.
    de stad kregen we dan te horen was venetie super blij waren we... tot we aankwamen een vuil en krot van hotelkamer in afgelegen gebied, moeten een auto huren bussen reden er niet meer en een auto huren kwam voordeliger uit dan een taxi... onze kamer was vol kalk schimmel, kapotte douche bak, je moest een kabouter zijn om te douchen en een reus voor opt wc te zitten vol stof vlekken op lakens en het licht moest aan om stroom te hebben dus snachts je gsm laden zat er niet in tenzij je de lampen uitdraaide...
    ontbijt ws erg duur voor wat ik maar kreeg en ook daar spetter van koffie op de muur en ranzig... blij dak weg was... dan geklaagd en ze zeiden u moest het direct laten weten wnr je aankwam..... voor de mensen die geboekt hebben hou je maar al vast..... ik had overal fotos getrokken, maarja kreeg geen gehoor meer... beter goed informeren voor je ergens op bied...

    Laura04-07-2017

    Hey Stijn! Heb onlangs ook geboden op zo'n Europees verassingstripje. Ben wel benieuwd hoe het eruit zag want we vertrouwen ook niet helemaal? Kan je even de foto's doorsturen naar mijn e-mail? Lauravanemelen7@gmail.com Alvast dank, Laura Van Emelen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Saunabezoek

    Lieke10-05-2017

    Leuk saunabezoekje geboekt met Vakantieveilingen, op deze manier veel goedkoper dan aan de deur.

    Je moet wel even je moment afwachten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Met veel korting naar Spanje op reis

    Lemke09-04-2017

    Met veel korting een reisje naar Spanje geboekt
    ik moest even geduld hebben en heb veel moeten bieden, maar daarmee heb ik nu echt veel bespaard dus het was het waard!!!

    We gaan in juni!

    stijn16-06-2017

    hopelijk heb je een beter hotel dan ons in italie... zag er goed uit maar was een vuil stoffig krot vol mankementen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    De volhouder wint de veiling

    Schoutteet01-10-2016

    ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
    Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

    Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

    De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.be

    Boudewijn Gerts26-08-2016

    Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

    We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

    Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.be hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

    Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

    Mensen in België: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

    Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

    Bij voorbaat dank

    Boudewijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    afzetters

    roxane26-09-2016

    We wonnen de veiling 'Bowling Antwerp'.
    We bellen dus om te reserveren - waarna de persoon aan de telefoon zei: 'we zijn volgeboekt voor het hele seizoen'.
    Onze bon was geldig tot augustus. We leggen dus uit dat we deze zo snel mogelijk moeten gebruiken. 'Deze bon zal verlengd worden, u krijgt een mailtje van vakantieveilingen'.

    De mail nooit gezien.. Dus bellen we naar vakantieveilingen - zij willen onze bon NIET verlegen! Dus zijn wij ons geld KWIJT! Ik vind dit abnormaal, ik heb 27 euro voor 2 bonnen betaald en ik ben dat geld KWIJT!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

    Joachim_Karels21-06-2016

    Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

    MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

    Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goedkope dagjes weg

    Mathilde van de Wetering15-06-2016

    Leuk voor goedkope dagjes weg

    Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    bonnen verlopen! weggegooid geld

    Laura18-05-2016

    echt heel erg oneerlijk dat die bonnen aflopen!

    je hebt toch betaald!!

    dan is het toch niet eerlijk dat je er geen gebruik meer van kan maken!!

    Mag dat wel?

    Wjj hadden een uitje geboekt naar de sauna via vakantieveilingen, maar hadden dus niet gezien dat dat maar heel erg kort geldig was.
    En nu is het dus verlopen!

    Veertig euro weggegooid geld ik vind het belachelijk ik heb toch betaald?!

    roxane26-09-2016

    Wij hebben hetzelfde voor!! We wonnen de veiling 'Bowling Antwerp'. We bellen dus om te reserveren - waarna de persoon aan de telefoon zei: 'we zijn volgeboekt voor het hele seizoen'. Onze bon was geldig tot augustus. We leggen dus uit dat we deze zo snel mogelijk moeten gebruiken. 'Deze bon zal verlengd worden, u krijgt een mailtje van vakantieveilingen'. De mail nooit gezien.. Dus bellen we naar vakantieveilingen - zij willen onze bon NIET verlegen! Dus zijn wij ons geld KWIJT! Ik vind dit abnormaal, ik heb 27 euro voor 2 bonnen betaald en ik ben dat geld KWIJT! En ik wou in augustus reserveren maar de bowling was volgeboekt!

    stijn16-06-2017

    ook bij de restaurants zo, je belt voor te reserveren alles goed en wel tot je zegt dat het met bon van vakantieveilingen is, plots geen plek meer enkel wnr zij zeggen op onmogelijke data bv over de middag

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bied-tip

    Horst30-01-2016

    Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zoek geen contact!

    O.vanL.08-10-2015

    Als je een goede deal hebt dan is het leuk, maar als er ook maar iets misgaat en je moet ze bellen, reken dan op zeer onvriendelijk personeel aan de telefoon en geen enkele vorm van medewerking. Een datum verschuiven? Daar gaan ze heeel moeilijk over doen. Dus prima als je geen contact met ze hoeft, anders zwaar &%^&

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Service kansloos

    nee01-10-2015

    De service is kansloos. Maar wat wil je met die prijzen. Ze hebben ook helemaal geen binding met de producten die ze verkopen dus als er klachten zijn, dan los je het zelf maar op.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    steeds te hoog

    hier29-09-2015

    'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

    Nandje03-09-2016

    Dat zijn de regels van "bieden" ...

    Nandje03-09-2016

    Dat zijn de regels van "bieden" ...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    tja

    Robbert28-09-2015

    Als je voor noppes op vakantie wil dan kun je dat via vakantieveilingen doen. maar je moet niet gaan zitten miepen dat het dan tegenviel, want natúúrlijk is de service en alles dan flop. ik wist wat ik kon verwachten en werd dus ook niet teleurgesteld, maar was wel lekker spotgoedkoop een weekje naar frankrkijk geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    in de bus met allemaal mensen die meer hadden betaald

    Jacqueline08-08-2015

    Voor een busreisje naar Parijs betaalden we via Vakantieveilingen maar een paar tientjes voor twee personen, geen geld. Maar het leukste was nog eigenlijk toen we erachter kwamen hoeveel onze medereizigers voor precies dezelfde reis hadden betaald, VEEL MEER. Soms gewoon méér dan het dubbele. Hahahaha. Dat was dan meestal via andere aanbieders, maar soms ook gewoon via vakantieveilingen.be. Je moet gewoon slim bieden daar. Hadden wij wel gedaan. :PP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Al you can eat tapas voor een prikkie!

    M. Teunisse21-07-2015

    All you can eat griekse tapas geboden en voor 16 euro meegenomen! Superspannend trouwens of je het wel/niet krijgt uiteindelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    relaxed idee

    Levi van den Gronde04-07-2015

    Ik heb via vakantieveilingen nu al meerdere dingen gekocht of 'gewonnen'. superrelaxed om iets voor zo weinig mogelijk te krijgen. en spannend natuurlijk of je gaat winnen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Ideaal voor een laag budget

    Maxime 26-06-2015

    Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niet veel verwachten

    Gast25-06-2015

    Je hoeft er niet heel veel van te verwachten. Zowel van de prijzen, want die gaan vaak aan je voorbij (omdat ik het dan te duur vond worden) en ook niet van de aanbiedingen. Maar goed alles bij elkaar, de prijs is er naar dus was prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Weekendje weg = 3 euro!

    Maurice Taken25-06-2015

    Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Vakantieveilingen.be

    Uw beoordeling