ErvaringenSite

    Ervaringen Vakantieveilingen.be

    Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.be hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.be betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.be. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. ErvaringenSite is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.be, voor u hier aan begint.

    Over Vakantieveilingen.be

    Vakantieveilingen.be, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

    Diensten

    Vakantieveilingen.be zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.be

    Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.be!

    Klachten

    Vakantieveilingen.be is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van ErvaringenSite verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.be? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met België, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.be!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
    - Nieuw logo vakantieveilingen

    Vakantieveilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

    Vakantieveilingen.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    6,2
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,4
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Stoomstrijkijzer

    Hou nooit rekening met advies prijs op website.
    Stoomstrijkijzer geveild via vakantieveilingen.
    Wat blijkt nu bij bol.com kan je zelfde strijkijzer kopen aan de helft van advies prijs !!!!!

    Door: Himeleers 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    aankoopbon van Sunparcs ter waarde van 250 of 150 euro

    We hebben 2 waardebons gekocht voor een verblijf in Sunparcs, geldig tot juni.
    Ik moest de boeking doen via een link van vakantieveiling.
    Na een check op Sunparcs zelf kwam ik tot de conclusie dat er geen korting is. Boeken via Sunparc, met vroegboekkorting is dezelfde prijs als via vakantieveiling.
    telf. contact gehad, ik ging een mail krijgen. nooit ontvangen. Zelf een mail gestuurd, na verschillende dagen: wat jammer , we willen u de kosten van de aankoop terugbetalen. Dus opletten.

    Door: Terweduwe Ria. 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schande reageren op géén elke wijze terug hoe dan ook!!!

    Geachte,

    Ik heb nu de 4de lamp gewonnen en op komst,
    aanzicht ben ik zeer tevreden óver de lampen van Hyundai máár er één punt en wel alle lampen leveren niet het gewenste resultaat namelijk de sensor blijft ver buiten het in de advertentie beschreven resultaat het handeld zich echter óver één straalrijkwijt van +- 1 meter de ander 3 meter en mijn 3de 2 meter dat is verre onder het nivo wat in de advertentie is beschreven ik de dag en nachtstand juist ingesteld en de timer hoelang i moet branden óók máár ik las óók in de advertentie gelezen te hebben gehad dat ik de sensor moet kunnen afstellen in reikwijdte? Is dat zo zag dat namelijk niet op de doos nog in de beschrijving terug
    Zag óók niet iets aan de lamp dat ik zag van o dáár stel ik um af dus al met al véél info maar t goéd
    Ik hoop dat u één gepast antwoord vóór mij terug hebt.
    Hopende u te hebben geïnformeerd.
    R.Spiga

    PS: dit bericht heb ik vrijdag al geplaatst op dáár waar men kan reageren en ook al telefonische máár verder op geen enkele wijze reactie terug gehad;????

    En nog heb ik er 2 gewonnen en al betaald máár des worden dees week verstuurd

    Door: Spiga 16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    goede service

    Ik heb tot op heden 2 produkten gekocht. Na drie dagen werd het eerste reeds geleverd en het tweede na 4 dagen. Goede prijs en super levering. Ik zal er zeker nog kopen.

    Door: DORINE DEWAELE 09-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Fotoshoot

    Fotograven komen hun afsprakenniet na . Newborn fotoshoot op laatste moment tot 2 maal toe afgezegd. Newborn shoot verpest kan niet meer gebeuren baby is dan te groot .

    Door: Monique 19-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Verzakingsrecht

    Na het winnen van een veiliging wat opgezocht over vakantieveilingen, hun policy en de wetgeving hier in België. Zo kwam ik er toe dat velen niet tevreden zijn, ze het verzakingsrecht aan hun laars lappen en een betalingsverplichting hebben, iets wat volgens wetgeving wel legaal is maar zo heb ik in een mail gezet dat ik het wou annuleren omdat beide partijen erbij zouden winnen omdat ik anders tijd verlies met het ophalen en retourneren en zij me toch alles zouden moeten terug betalen (inclusief leveringskosten en taksen). Ik kreeg reactie dat het was geannuleerd en ik dus ben vrijgesteld van de betaalverplichting. Binnen enkele dagen is het dus voor mij opgelost door op de hoogte te zijn hoe alles in elkaar zit. Informeer dus vooraleer je een site gebruikt, iets wat ik hier vergeten was. En informeer ook de wetgeving in je land.

    Door: Baziel 20-08-2018
    IT 05-11-2019

    Beste baziel, ik heb juist hetzelfde gedaan als u en weet niet of het allemaal betrouwbaar is. hoe bent u hier me omgegaan, en hoe heb je het kunnen annuleren? IT

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Weekendje Duitsland

    Uiteindelijke prijs (alle verplichte kosten incl.) lag maar net onder het bedrag als je normaal besteld.
    Bij afreis nog geen vouchers. Onbereikbare "helpdesk".

    Door: Kris Peeters 13-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Veiling gewonnen-VV annuleert wegens fout - terugbetaling niet binnen afgsproken termijn

    Veiling gewonnen voor Spa Tribute Heroes.
    Kon waardebon niet valideren. 10 werkdagen na melding hiervan meldt VV me dat ze de veiling moeten annuleren wegens fout in hun systeem en me terugbetalen binnen 2 weken. We zijn nu 2 weken verder en guess what?
    Klantendienst stuurt eerst standaard e-mail maar antwoordt pas na 10 werkdagen, niet na de beloofde 3.
    Telefonisch bereikbaar? Geprobeerd. Lijn steeds bezet.
    Had ik de veiling voor 9 euro te goedkoop gewonnen?
    Vv adverteert ook op 2de hands.be; helaas laat deze site niet toe een waardering te geven.

    Door: christel 04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

    YES!

    net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

    Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

    werkt goed!

    Door: Aga 24-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Heliwens nl is een pure geldklopperij - NIET DOEN !!!!

    heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.

    Door: Marco 30-09-2017
    Frank 19-12-2017

    Na twee aankopen kon ik plots de derde en vierde per visa niet meer betalen, men zou mij na vier mislukte pogingen een manuele overschrijvng sturen, mijn wokpan die ik goedkoop kon kopen is geannuleerd, een restaurant cheque staat momenteel als te innen via incasso, ik ontving nochtans om de twee dagen mail dat ze snel zullen antwoorden maar krijg binnen de voorgestelde termijn enkel mail dat het te druk is en ze weer met twee dagen uitstel verlengen. Prutsers zijn het

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    heliwens nl pure geldklopperij

    Heb 2 vouchers gekocht voor een helivlucht met heliwens.nl op vakantieveilingen.
    Heliwens is een pure geldklopperij. Na aankoop van de vouchers krijg je een waslijst met wat je allemaal mag bijbetalen: aan venster zitten, op een bepaalde dag vliegen, uur, foto...
    Nooit genoeg want kort voor de vlucht (nadat wij al bijbetaald hadden om op een bepaalde dag en uur te kunnen vliegen, kreeg ik nog telefoon dat als ik met mijn vrouw in dezelfde vlucht wilde zitten , ik nog eens 15 euro mocht bijbetalen - zoniet zouden zeker niet niet samen zitten en zeker niet aan het venster (pure chantage)
    Toppun(t is dan nog dat de vlucht zeoals aangekondigd en verkocht boven Gent gewoon verplaatst werd naar Hoevenen terwijl op facebook zij nog altijd vluchten boven Gent op die datum verkochten. Oplichterij?
    Vakantieveilingen gaat in de fout door gewoon de vlucht te verkopen zonder melding te maken van alle bijkomende kosten
    Lesje : Heliwens te mijden, vakantieveilingen : opletten voor bijkomende voorwxaarden

    Door: brauwers 28-08-2017
    Marco 30-09-2017

    heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Heliwens idd geldklopperij

    Wij hadden hetzelfde twee vouchers 1 x 25 +5 administratie kosten 1 x 27 + 5 = 62 euro.
    Eerst gebeld of er genoeg plek was op een vrijdag, was geen probleem ik moest gewoon even een mailtje sturen.
    Dus ik een mail gestuurd om te reserveren, met de vraag of ze ons bij voorkeur in de ochtend willen inplannen.
    Krijg ik een mail terug of ik binnen 7'dagen 35 euro extra wil betalen: 10 euro voorkeurstoeslag en 25 euro combinatietoeslag.
    In totaal dus al 97 euro kwijt.
    Als we dan in het weekend willen komt er nog 20 euro pp bij dus reken uit je voordeel? ????
    Kortom dit is idd geldklopperij. K

    Door: Jent 20-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    heliwens : NOOIT DOEN PURE GELDKLOPPERIJ

    Ik had 2 veilingen gekocht voor heliwens nl. 25 euro en 35 euro + kosten
    Na ontvangstbevestiging begon het geldafzettingsspel van HELIWENS
    Voor 6 MINUTEN VLUCHT (stijgen en dalen is waarschijnlijk al 6 minuten) moet je bijbetalen voor:
    een vaste dag en uren waartussen de vlucht kan plaats hebben (10 euro per man), een foto, een video, een langere vlucht, aan het venster zitten.....
    Toppunt van de geldafzetterij: wij hebben dus betaald voor een vrijdag in Gent tss 15 en 17h, ik krijg telefoon waarbij gesteld wordt dat als ik en mijn vrouw dezelfde vlucht willen (wat wij uitdrukkelijk gevraagd hebben), wij 15 euro moeten bij betalen en als wij dat niet doen wij ZEKER NIET dezelfde vlucht zullen hebben en ZEKER NIET aan het venster zullen zitten (ruikt naar pure chantage)
    Dus voor 6 MINUTEN VLUCHT hebben wij betaald 80 euro en moeten nog eens 15 euro bijbetalen dus 95 euro en dan nog niet aan het venster
    pure afzetterij, geldklopperij

    Wie een helivlucht wil maken vind talrijke aanbiedingen op het net waarbij je voor een kleiner bedrag een veel interessantere (en vooral langere) vlucht kan maken

    Door: johan 18-08-2017
    Cindy 02-12-2018

    Hallo, ik lees net u bericht, maar heb hem helaas al aangekocht. Ik krijg via hun site geen datum gereserveerd..... Zijn jullie uiteindelijk wel geweest? Ik hoop niet dat get ook nog eens een echte aanfluiting was ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    tickets moviepark

    Tijdje geleden heb ik geboden op 4 tickets voor Moviepark Duitsland. Eigenlijk ben ik zelf wat dom geweest door te snel te reageren. De prijs die ik betaal was eigenlijk het zelfde als op de site van Moviepark. Dus het is opletten,want het is soms misleidend.
    Maar nu . Ik kreeg via mail dadelijk een bevestiging dat de betaling in orde was , in bijlage een factuur maar geen tickets!!
    Na een paar dagen wachten nog steeds geen tickets , terwijl er duidelijk vermeld stond dat ik ze dadelijk kon uitprinten na betaling.
    Dus stuur ik een mail naar de klantenservice met de vraag "worden deze tickets met de post of via mail verstuurd". Daarna kreeg ik een mail terug met het antwoord " binnen de twee dagen zal een mail terug ontvangen". En juist, na twee dagen kreeg ik deze mail terug.

    " Beste heer/mevrouw,

    Onze excuses dat je nog geen antwoord van ons hebt ontvangen op je vraag, maar we zijn je niet vergeten! Het is helaas wat drukker dan normaal.
    Wij doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Is je vraag dringend? Bel ons dan op telefoonnummer: 020 - 760 50 70. Bel je vanuit België? Dan kunt je ons bereiken op telefoonnummer 02 808 49 93.

    Met vriendelijke groet,

    Klantenservice VakantieVeilingen

    Ondertussen zijn er weer een paar dagen voorbij zonder resultaat. Geen tickets nog een mail.
    Bedankt zou ik zeggen , en tot nooit meer.

    Door: Patrick 30-06-2017
    Natascha 07-08-2017

    Wij hebben vorige maand ook op deze veiling geboden, en we zijn dit weekend naar duitsland gegaan. Ik doe alles via mijn gsm. De tickets stonden klaar na betaling en we hebben een super weekend gehad. Ik vind het erg jammer voor jullie maar ik denk dat jullie gewoon pech hebben gehad... :(

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    nooit doen!!

    eens een etentje gewonnen in gent... als je belt om te reserveren is alles ok, tot je vermeld dat het met een bon is via vakantieveilingen... dan is er plots geen plaats meer, we bellen je terug wnr het kan, als ze dan eens plekje over hebben over de middag bv wnr iedereen moet werken bv... zo is mijn bon verlopen gegaan contact opgenomen werd met een maand verlengd maar opnieuw het zelfde probleem nooit geen plek... byebye centjes....
    verrassing trip naar Europese stad, eerst moet je boeken je weet nog niet naar waar spannend... bij het boeken moet je eventueel bijbetalen voor ontbijt, steden uitsluiten, extra bagage, voor naast elkaar op het vliegtuig te zitten tegen veel te hoge prijzen.... 55 euro extra voor ons voor de optie naast elkaar op vliegtuig en ontbijt.
    de stad kregen we dan te horen was venetie super blij waren we... tot we aankwamen een vuil en krot van hotelkamer in afgelegen gebied, moeten een auto huren bussen reden er niet meer en een auto huren kwam voordeliger uit dan een taxi... onze kamer was vol kalk schimmel, kapotte douche bak, je moest een kabouter zijn om te douchen en een reus voor opt wc te zitten vol stof vlekken op lakens en het licht moest aan om stroom te hebben dus snachts je gsm laden zat er niet in tenzij je de lampen uitdraaide...
    ontbijt ws erg duur voor wat ik maar kreeg en ook daar spetter van koffie op de muur en ranzig... blij dak weg was... dan geklaagd en ze zeiden u moest het direct laten weten wnr je aankwam..... voor de mensen die geboekt hebben hou je maar al vast..... ik had overal fotos getrokken, maarja kreeg geen gehoor meer... beter goed informeren voor je ergens op bied...

    Door: stijn 16-06-2017
    Laura 04-07-2017

    Hey Stijn! Heb onlangs ook geboden op zo'n Europees verassingstripje. Ben wel benieuwd hoe het eruit zag want we vertrouwen ook niet helemaal? Kan je even de foto's doorsturen naar mijn e-mail? Lauravanemelen7@gmail.com Alvast dank, Laura Van Emelen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Saunabezoek

    Leuk saunabezoekje geboekt met Vakantieveilingen, op deze manier veel goedkoper dan aan de deur.

    Je moet wel even je moment afwachten

    Door: Lieke 10-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Met veel korting naar Spanje op reis

    Met veel korting een reisje naar Spanje geboekt
    ik moest even geduld hebben en heb veel moeten bieden, maar daarmee heb ik nu echt veel bespaard dus het was het waard!!!

    We gaan in juni!

    Door: Lemke 09-04-2017
    stijn 16-06-2017

    hopelijk heb je een beter hotel dan ons in italie... zag er goed uit maar was een vuil stoffig krot vol mankementen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    De volhouder wint de veiling

    ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
    Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

    Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

    De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

    Door: Schoutteet 01-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.be

    Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

    We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

    Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.be hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

    Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

    Mensen in België: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

    Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

    Bij voorbaat dank

    Boudewijn

    Door: Boudewijn Gerts 26-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    afzetters

    We wonnen de veiling 'Bowling Antwerp'.
    We bellen dus om te reserveren - waarna de persoon aan de telefoon zei: 'we zijn volgeboekt voor het hele seizoen'.
    Onze bon was geldig tot augustus. We leggen dus uit dat we deze zo snel mogelijk moeten gebruiken. 'Deze bon zal verlengd worden, u krijgt een mailtje van vakantieveilingen'.

    De mail nooit gezien.. Dus bellen we naar vakantieveilingen - zij willen onze bon NIET verlegen! Dus zijn wij ons geld KWIJT! Ik vind dit abnormaal, ik heb 27 euro voor 2 bonnen betaald en ik ben dat geld KWIJT!

    Door: roxane 26-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Vakantieveilingen.be

    Uw beoordeling