Vakantieveilingen.be
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,4

Totaal

6,4

Bestellen

7,4

Service

4,6

Prijs

7,6

Leveren

6
11 rating58 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

24-01-2018
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Aga

Vakantieveilingen.be - Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

YES!

net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

werkt goed!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marco

Vakantieveilingen.be - Heliwens nl is een pure geldklopperij - NIET DOEN !!!!

heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Frank19-12-2017

Na twee aankopen kon ik plots de derde en vierde per visa niet meer betalen, men zou mij na vier mislukte pogingen een manuele overschrijvng sturen, mijn wokpan die ik goedkoop kon kopen is geannuleerd, een restaurant cheque staat momenteel als te innen via incasso, ik ontving nochtans om de twee dagen mail dat ze snel zullen antwoorden maar krijg binnen de voorgestelde termijn enkel mail dat het te druk is en ze weer met twee dagen uitstel verlengen. Prutsers zijn het

28-08-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: brauwers

Vakantieveilingen.be - heliwens nl pure geldklopperij

Heb 2 vouchers gekocht voor een helivlucht met heliwens.nl op vakantieveilingen.
Heliwens is een pure geldklopperij. Na aankoop van de vouchers krijg je een waslijst met wat je allemaal mag bijbetalen: aan venster zitten, op een bepaalde dag vliegen, uur, foto...
Nooit genoeg want kort voor de vlucht (nadat wij al bijbetaald hadden om op een bepaalde dag en uur te kunnen vliegen, kreeg ik nog telefoon dat als ik met mijn vrouw in dezelfde vlucht wilde zitten , ik nog eens 15 euro mocht bijbetalen - zoniet zouden zeker niet niet samen zitten en zeker niet aan het venster (pure chantage)
Toppun(t is dan nog dat de vlucht zeoals aangekondigd en verkocht boven Gent gewoon verplaatst werd naar Hoevenen terwijl op facebook zij nog altijd vluchten boven Gent op die datum verkochten. Oplichterij?
Vakantieveilingen gaat in de fout door gewoon de vlucht te verkopen zonder melding te maken van alle bijkomende kosten
Lesje : Heliwens te mijden, vakantieveilingen : opletten voor bijkomende voorwxaarden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Marco30-09-2017

heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.

20-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jent

Vakantieveilingen.be - Heliwens idd geldklopperij

Wij hadden hetzelfde twee vouchers 1 x 25 +5 administratie kosten 1 x 27 + 5 = 62 euro.
Eerst gebeld of er genoeg plek was op een vrijdag, was geen probleem ik moest gewoon even een mailtje sturen.
Dus ik een mail gestuurd om te reserveren, met de vraag of ze ons bij voorkeur in de ochtend willen inplannen.
Krijg ik een mail terug of ik binnen 7'dagen 35 euro extra wil betalen: 10 euro voorkeurstoeslag en 25 euro combinatietoeslag.
In totaal dus al 97 euro kwijt.
Als we dan in het weekend willen komt er nog 20 euro pp bij dus reken uit je voordeel? ????
Kortom dit is idd geldklopperij. K

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: johan

Vakantieveilingen.be - heliwens : NOOIT DOEN PURE GELDKLOPPERIJ

Ik had 2 veilingen gekocht voor heliwens nl. 25 euro en 35 euro + kosten
Na ontvangstbevestiging begon het geldafzettingsspel van HELIWENS
Voor 6 MINUTEN VLUCHT (stijgen en dalen is waarschijnlijk al 6 minuten) moet je bijbetalen voor:
een vaste dag en uren waartussen de vlucht kan plaats hebben (10 euro per man), een foto, een video, een langere vlucht, aan het venster zitten.....
Toppunt van de geldafzetterij: wij hebben dus betaald voor een vrijdag in Gent tss 15 en 17h, ik krijg telefoon waarbij gesteld wordt dat als ik en mijn vrouw dezelfde vlucht willen (wat wij uitdrukkelijk gevraagd hebben), wij 15 euro moeten bij betalen en als wij dat niet doen wij ZEKER NIET dezelfde vlucht zullen hebben en ZEKER NIET aan het venster zullen zitten (ruikt naar pure chantage)
Dus voor 6 MINUTEN VLUCHT hebben wij betaald 80 euro en moeten nog eens 15 euro bijbetalen dus 95 euro en dan nog niet aan het venster
pure afzetterij, geldklopperij

Wie een helivlucht wil maken vind talrijke aanbiedingen op het net waarbij je voor een kleiner bedrag een veel interessantere (en vooral langere) vlucht kan maken

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-06-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Patrick

Vakantieveilingen.be - tickets moviepark

Tijdje geleden heb ik geboden op 4 tickets voor Moviepark Duitsland. Eigenlijk ben ik zelf wat dom geweest door te snel te reageren. De prijs die ik betaal was eigenlijk het zelfde als op de site van Moviepark. Dus het is opletten,want het is soms misleidend.
Maar nu . Ik kreeg via mail dadelijk een bevestiging dat de betaling in orde was , in bijlage een factuur maar geen tickets!!
Na een paar dagen wachten nog steeds geen tickets , terwijl er duidelijk vermeld stond dat ik ze dadelijk kon uitprinten na betaling.
Dus stuur ik een mail naar de klantenservice met de vraag "worden deze tickets met de post of via mail verstuurd". Daarna kreeg ik een mail terug met het antwoord " binnen de twee dagen zal een mail terug ontvangen". En juist, na twee dagen kreeg ik deze mail terug.

" Beste heer/mevrouw,

Onze excuses dat je nog geen antwoord van ons hebt ontvangen op je vraag, maar we zijn je niet vergeten! Het is helaas wat drukker dan normaal.
Wij doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Is je vraag dringend? Bel ons dan op telefoonnummer: 020 - 760 50 70. Bel je vanuit België? Dan kunt je ons bereiken op telefoonnummer 02 808 49 93.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice VakantieVeilingen

Ondertussen zijn er weer een paar dagen voorbij zonder resultaat. Geen tickets nog een mail.
Bedankt zou ik zeggen , en tot nooit meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Natascha07-08-2017

Wij hebben vorige maand ook op deze veiling geboden, en we zijn dit weekend naar duitsland gegaan. Ik doe alles via mijn gsm. De tickets stonden klaar na betaling en we hebben een super weekend gehad. Ik vind het erg jammer voor jullie maar ik denk dat jullie gewoon pech hebben gehad... :(

16-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: stijn

Vakantieveilingen.be - nooit doen!!

eens een etentje gewonnen in gent... als je belt om te reserveren is alles ok, tot je vermeld dat het met een bon is via vakantieveilingen... dan is er plots geen plaats meer, we bellen je terug wnr het kan, als ze dan eens plekje over hebben over de middag bv wnr iedereen moet werken bv... zo is mijn bon verlopen gegaan contact opgenomen werd met een maand verlengd maar opnieuw het zelfde probleem nooit geen plek... byebye centjes....
verrassing trip naar Europese stad, eerst moet je boeken je weet nog niet naar waar spannend... bij het boeken moet je eventueel bijbetalen voor ontbijt, steden uitsluiten, extra bagage, voor naast elkaar op het vliegtuig te zitten tegen veel te hoge prijzen.... 55 euro extra voor ons voor de optie naast elkaar op vliegtuig en ontbijt.
de stad kregen we dan te horen was venetie super blij waren we... tot we aankwamen een vuil en krot van hotelkamer in afgelegen gebied, moeten een auto huren bussen reden er niet meer en een auto huren kwam voordeliger uit dan een taxi... onze kamer was vol kalk schimmel, kapotte douche bak, je moest een kabouter zijn om te douchen en een reus voor opt wc te zitten vol stof vlekken op lakens en het licht moest aan om stroom te hebben dus snachts je gsm laden zat er niet in tenzij je de lampen uitdraaide...
ontbijt ws erg duur voor wat ik maar kreeg en ook daar spetter van koffie op de muur en ranzig... blij dak weg was... dan geklaagd en ze zeiden u moest het direct laten weten wnr je aankwam..... voor de mensen die geboekt hebben hou je maar al vast..... ik had overal fotos getrokken, maarja kreeg geen gehoor meer... beter goed informeren voor je ergens op bied...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Laura04-07-2017

Hey Stijn! Heb onlangs ook geboden op zo'n Europees verassingstripje. Ben wel benieuwd hoe het eruit zag want we vertrouwen ook niet helemaal? Kan je even de foto's doorsturen naar mijn e-mail? Lauravanemelen7@gmail.com Alvast dank, Laura Van Emelen

10-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lieke

Vakantieveilingen.be - Saunabezoek

Leuk saunabezoekje geboekt met Vakantieveilingen, op deze manier veel goedkoper dan aan de deur.

Je moet wel even je moment afwachten

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lemke

Vakantieveilingen.be - Met veel korting naar Spanje op reis

Met veel korting een reisje naar Spanje geboekt
ik moest even geduld hebben en heb veel moeten bieden, maar daarmee heb ik nu echt veel bespaard dus het was het waard!!!

We gaan in juni!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: stijn16-06-2017

hopelijk heb je een beter hotel dan ons in italie... zag er goed uit maar was een vuil stoffig krot vol mankementen

01-10-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Schoutteet

Vakantieveilingen.be - De volhouder wint de veiling

ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-08-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Boudewijn Gerts

Vakantieveilingen.be - Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.be

Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.be hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

Mensen in België: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

Bij voorbaat dank

Boudewijn

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-09-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: roxane

Vakantieveilingen.be - afzetters

We wonnen de veiling 'Bowling Antwerp'.
We bellen dus om te reserveren - waarna de persoon aan de telefoon zei: 'we zijn volgeboekt voor het hele seizoen'.
Onze bon was geldig tot augustus. We leggen dus uit dat we deze zo snel mogelijk moeten gebruiken. 'Deze bon zal verlengd worden, u krijgt een mailtje van vakantieveilingen'.

De mail nooit gezien.. Dus bellen we naar vakantieveilingen - zij willen onze bon NIET verlegen! Dus zijn wij ons geld KWIJT! Ik vind dit abnormaal, ik heb 27 euro voor 2 bonnen betaald en ik ben dat geld KWIJT!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joachim_Karels

Vakantieveilingen.be - goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mathilde van de Wetering

Vakantieveilingen.be - Goedkope dagjes weg

Leuk voor goedkope dagjes weg

Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Laura

Vakantieveilingen.be - bonnen verlopen! weggegooid geld

echt heel erg oneerlijk dat die bonnen aflopen!

je hebt toch betaald!!

dan is het toch niet eerlijk dat je er geen gebruik meer van kan maken!!

Mag dat wel?

Wjj hadden een uitje geboekt naar de sauna via vakantieveilingen, maar hadden dus niet gezien dat dat maar heel erg kort geldig was.
En nu is het dus verlopen!

Veertig euro weggegooid geld ik vind het belachelijk ik heb toch betaald?!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: roxane26-09-2016

Wij hebben hetzelfde voor!! We wonnen de veiling 'Bowling Antwerp'. We bellen dus om te reserveren - waarna de persoon aan de telefoon zei: 'we zijn volgeboekt voor het hele seizoen'. Onze bon was geldig tot augustus. We leggen dus uit dat we deze zo snel mogelijk moeten gebruiken. 'Deze bon zal verlengd worden, u krijgt een mailtje van vakantieveilingen'. De mail nooit gezien.. Dus bellen we naar vakantieveilingen - zij willen onze bon NIET verlegen! Dus zijn wij ons geld KWIJT! Ik vind dit abnormaal, ik heb 27 euro voor 2 bonnen betaald en ik ben dat geld KWIJT! En ik wou in augustus reserveren maar de bowling was volgeboekt!

Reactie op deze post:

Door: stijn16-06-2017

ook bij de restaurants zo, je belt voor te reserveren alles goed en wel tot je zegt dat het met bon van vakantieveilingen is, plots geen plek meer enkel wnr zij zeggen op onmogelijke data bv over de middag

30-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Horst

Vakantieveilingen.be - Bied-tip

Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: O.vanL.

Vakantieveilingen.be - Zoek geen contact!

Als je een goede deal hebt dan is het leuk, maar als er ook maar iets misgaat en je moet ze bellen, reken dan op zeer onvriendelijk personeel aan de telefoon en geen enkele vorm van medewerking. Een datum verschuiven? Daar gaan ze heeel moeilijk over doen. Dus prima als je geen contact met ze hoeft, anders zwaar &%^&

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: nee

Vakantieveilingen.be - Service kansloos

De service is kansloos. Maar wat wil je met die prijzen. Ze hebben ook helemaal geen binding met de producten die ze verkopen dus als er klachten zijn, dan los je het zelf maar op.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: hier

Vakantieveilingen.be - steeds te hoog

'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Nandje03-09-2016

Dat zijn de regels van "bieden" ...

Reactie op deze post:

Door: Nandje03-09-2016

Dat zijn de regels van "bieden" ...

28-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robbert

Vakantieveilingen.be - tja

Als je voor noppes op vakantie wil dan kun je dat via vakantieveilingen doen. maar je moet niet gaan zitten miepen dat het dan tegenviel, want natúúrlijk is de service en alles dan flop. ik wist wat ik kon verwachten en werd dus ook niet teleurgesteld, maar was wel lekker spotgoedkoop een weekje naar frankrkijk geweest.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacqueline

Vakantieveilingen.be - in de bus met allemaal mensen die meer hadden betaald

Voor een busreisje naar Parijs betaalden we via Vakantieveilingen maar een paar tientjes voor twee personen, geen geld. Maar het leukste was nog eigenlijk toen we erachter kwamen hoeveel onze medereizigers voor precies dezelfde reis hadden betaald, VEEL MEER. Soms gewoon méér dan het dubbele. Hahahaha. Dat was dan meestal via andere aanbieders, maar soms ook gewoon via vakantieveilingen.be. Je moet gewoon slim bieden daar. Hadden wij wel gedaan. :PP

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: M. Teunisse

Vakantieveilingen.be - Al you can eat tapas voor een prikkie!

All you can eat griekse tapas geboden en voor 16 euro meegenomen! Superspannend trouwens of je het wel/niet krijgt uiteindelijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Levi van den Gronde

Vakantieveilingen.be - relaxed idee

Ik heb via vakantieveilingen nu al meerdere dingen gekocht of 'gewonnen'. superrelaxed om iets voor zo weinig mogelijk te krijgen. en spannend natuurlijk of je gaat winnen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maxime

Vakantieveilingen.be - Ideaal voor een laag budget

Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gast

Vakantieveilingen.be - Niet veel verwachten

Je hoeft er niet heel veel van te verwachten. Zowel van de prijzen, want die gaan vaak aan je voorbij (omdat ik het dan te duur vond worden) en ook niet van de aanbiedingen. Maar goed alles bij elkaar, de prijs is er naar dus was prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maurice Taken

Vakantieveilingen.be - Weekendje weg = 3 euro!

Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Vakantieveilingen.be

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Vakantieveilingen.be?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Vakantieveilingen.be

Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.be hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.be betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.be. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. ErvaringenSite is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.be, voor u hier aan begint.

Over Vakantieveilingen.be
Vakantieveilingen.be, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

Diensten
Vakantieveilingen.be zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.be

Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.be!

Klachten
Vakantieveilingen.be is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van ErvaringenSite verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.be?  Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met België, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.be!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
- Nieuw logo vakantieveilingen
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!