Vakantieveilingen.be

Alle reviews

Vakantieveilingen.be

45% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Schoutteet
ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irr...Lees verder
H
hier
'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakanti...Lees verder
A
Aga
YES! net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk! Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties....Lees verder
M
Maurice Taken
Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er...Lees verder
L
Liesbeth
Ik geef toe. Ik bied hier vaak op. Soms kan ik voor 15 euro naar de sauna gaan ipv de volle pot te betalen. Dus dit is super. Maar toch lijkt het me soms raar dat mensen bieden van 1 euro naar dire...Lees verder

Alle reviews (49)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De volhouder wint de veiling

  ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
  Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

  Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

  De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

  Wat eerlijker mag ook op sommige vlakke!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  steeds te hoog

  'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

  Dat zijn de regels van "bieden" ...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

  YES!

  net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

  Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

  werkt goed!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekendje weg = 3 euro!

  Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets sauna en pretparken

  Ik geef toe. Ik bied hier vaak op. Soms kan ik voor 15 euro naar de sauna gaan ipv de volle pot te betalen. Dus dit is super. Maar toch lijkt het me soms raar dat mensen bieden van 1 euro naar direct 50 euro? Waarom... is dit bedrog of zijn mensen gewoon niet slimmer om per 1 euro te bieden. Dan zou toch iedereen wel eens een goeie deal kunnen krijgen. Tickets van pretparken en sauna zijn super hier. Producten nooooooit kopen. Ik zag een tuinslang. Mensen bieden hierop en zitten aan 40 euro.terwijl dezelfde tuinslang online maar 25 euro kost... altijd eerst goed de prijs opzoeken. Want de prijzen die zij geven kloppen niet........ als je die kunt kopen voor 1 euro ja dan wel. Maar dit gebeurt niet echt vaak....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  drone

  nog steeds na anderhalve maand geduld geen drone
  Het enige dat ik heb is geld weg


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

  Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

  MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

  Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ideaal voor een laag budget

  Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bied-tip

  Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende

  Ik koop dikwijls wat spullen bij vakantieveiling maar de prijzen van de originele prijzen wat ze zeggen, klopt niet de prijzen zijn goedkoper ik heb stoelen geboden ze zijden dat de adviesprijs 400€ was maar ze kosten nieuw maar 250€ geen 400€


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ligstoelen

  De na zes werkdagen leveren is een fabeltje en misleidende reclame . Voor die leveringskosten kun je het beter afhalen en het op je rug naar huis dragen.
  Een mail beantwoorden zou ook vier dagen duren


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cursus

  Annulatie wordt niet aanvaard. Opletten met wat je koopt want iets van 1 euro kost plots 40 euro ! Bedrog !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DIY RGB LED

  Opletten op vakantieveilingen, 90% van de tijd komen er extra kosten als je na je winst daar je product wil bestellen met de voucher. Had mijn product voor 1€ dacht ik, tot ik op de site met de voucher kwam, kwam er 62€ bij + 11€ voor verzending. Ben een beetje op onderzoek uitgegaan en erachter gekomen dat je de producten beter rechtstreeks op AliExpress besteld, dan ben je goedkoper af dan als je het product voor 1€ wint.
  Bieden is leuk maar uiteindelijk betaal je voor alle producten uiteindelijk teveel. Inkomtickets daarentegen kun je wel eens koopjes doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  weegschaal,stofzuiger

  zeer tevreden zeer snelle levering


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wijn

  Product kan niet meer geleverd worden en er wordt geweigerd om terug te betalen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  "GEWONNEN" vakantieveilig (2 luxe binnenhuis-stoelen)

  Beste mogelijke klant bij Vakantieveilingen,

  [VAKANTIEVEILINGEN ANNULEERT TE GOEDKOPE VEILINGEN - OPLICHTERIJ]

  Je bent ALTIJD VERPLICHT BETALEN als je de hoogste bieder bent op de VEILING.

  Maar als je een veiling WINT met een mooie LAGE PRIJS ANNULEREN ze uw betaling en annuleren ze het zonder u op de hoogte te brengen...

  Pure oplichterij en je voelt u machteloos.

  Ik heb contact genomen met VakantieVeilingen en ze antwoorden dat ze niet wisten waarom het geannuleerd was en je kon het enkel krijgen door opnieuw deel te nemen aan een veiling. DIT BEVESTIGD DAT ZE PURE OPLICHTERS ZIJN!

  Ze proberen hun eronderuit te praten met een kortingsbon van 10,- euro op een volgende veiling..
  Terwijl ik VEEL MEER SCHADE verlies in deze gewonnen veiling...

  Heb blijven contact nemen, maar ze blijven zeer vaag en nemen het niet serieus. (Ze lachen ons gewoon uit naar mijn mening.)

  Vakantieveiligen neemt niet hun verantwoordelijkheid!

  IEDEREEN IS GEWAARSCHUWD ALS JE DENKT HIER MOOIE VEILINGEN TE WINNEN ;-)
  VERLIES NIET UW TIJD OM DE IDEALE DEAL TE MAKEN!
  (Het zijn allemaal mooie veilingen, maar als je genoeg/teveel betaald.....)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Staafmixer + potten en pannen

  Schandalige bedoening.
  Ik heb meer dan een maand gewacht op een bestelling die nooit is gekomen. Blijkbaar heeft vakantieveilingen zelf mijn bestelling geannuleerd zonder mij op de hoogte te brengen. Mijn geld hadden ze na een maand nog steeds niet terug gestort. Ik heb 3(!!) mails met als aanduiding ‘klacht’ moeten sturen nog voor ik een reactie kreeg. Uiteindelijk kreeg ik een reactie waarbij ze zeiden dat het geld die dag zelf gingen terug storten. Wat blijkt nu? Ze hebben maar 1 artikel teruggestort. Het tweede artikel, de zogezegde verzendkosten en de administratiekosten heb ik nog steeds niet terug gekregen. Ik blijf hier maar over mailen maar ik kreeg maar 1x een reactie en hier zeiden ze dat bij hun de bestelling als terug betaald staat. Ik heb hen terug gemaild met een screenshot van hun betaling waar duidelijk een ander bedrag staat dat het werkelijke bedrag maar hier reageren ze dan weer niet op. Het is echt schandalig! Koop hier niets want als ze zelf je bestelling annuleren houden ze sowieso ook je geld bij ook als je het terug eist! Ik vind dit een verschrikkelijke behandeling van hun klanten. Het is heel erg dat zo een bekende site zulke schandalige klantenservice heeft. Nog iets je bent hier ook verplicht van minstens twee sterren aan te duiden. Je kan niet maar 1 ster aanduiden bij hun 4 categorieën. Blijf dus weg van deze site.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spiraalsnijder kalorik

  Ooit spiraalsnijder via VakantieVeilingen besteld. Heb hem niet dadelijk uitgeprobeerd, maar toen ik dit wel deed bleek hij niet te werken. Sterker nog, er zit zelfs geen motor in om het apparaat te laten werken. Uiteraard was de termijn om hem terug te sturen verstreken. Dus heb ik hem maar naar het containerpark gebracht. Producten van niet bekende merken zijn van zeer slechte kwaliteit. Hetzelfde meegemaakt met de vensterreiniger van inventum. Na een paar keer werkt hij al niet meer naar behoren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Muurcirkel

  Er komen ook nog 8 euro verzendingskosten bij die niet mee zijn gerekend bij de veiling...

  Ondertussen al 11,95€ die erbij komt


Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...