ErvaringenSite

  Ervaringen Vakantieveilingen.be

  Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.be hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.be betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.be. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. ErvaringenSite is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.be, voor u hier aan begint.

  Over Vakantieveilingen.be

  Vakantieveilingen.be, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

  Nieuwsberichten:

  Diensten

  Vakantieveilingen.be zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.be

  Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.be!

  Klachten

  Vakantieveilingen.be is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van ErvaringenSite verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.be? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met België, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.be!


  Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
  - Nieuw logo vakantieveilingen

  Vakantieveilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

  Vakantieveilingen.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

  6
  47% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  De volhouder wint de veiling

  ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
  Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

  Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

  De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

  Door: Schoutteet01-10-2016
  Ferlando mcdee11-12-2020

  Wat eerlijker mag ook op sommige vlakke!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  steeds te hoog

  'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

  Door: hier29-09-2015
  Nandje03-09-2016

  Dat zijn de regels van "bieden" ...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

  YES!

  net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

  Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

  werkt goed!

  Door: Aga24-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Weekendje weg = 3 euro!

  Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

  Door: Maurice Taken25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  DIY RGB LED

  Opletten op vakantieveilingen, 90% van de tijd komen er extra kosten als je na je winst daar je product wil bestellen met de voucher. Had mijn product voor 1€ dacht ik, tot ik op de site met de voucher kwam, kwam er 62€ bij + 11€ voor verzending. Ben een beetje op onderzoek uitgegaan en erachter gekomen dat je de producten beter rechtstreeks op AliExpress besteld, dan ben je goedkoper af dan als je het product voor 1€ wint.
  Bieden is leuk maar uiteindelijk betaal je voor alle producten uiteindelijk teveel. Inkomtickets daarentegen kun je wel eens koopjes doen.

  Door: Dries Nijs06-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  weegschaal,stofzuiger

  zeer tevreden zeer snelle levering

  Door: schoefs marlies19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

  Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

  MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

  Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

  Door: Joachim_Karels21-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ideaal voor een laag budget

  Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

  Door: Maxime 26-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bied-tip

  Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

  Door: Horst30-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Verschillende

  Ik koop dikwijls wat spullen bij vakantieveiling maar de prijzen van de originele prijzen wat ze zeggen, klopt niet de prijzen zijn goedkoper ik heb stoelen geboden ze zijden dat de adviesprijs 400€ was maar ze kosten nieuw maar 250€ geen 400€

  Door: Kjell01-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Wijn

  Product kan niet meer geleverd worden en er wordt geweigerd om terug te betalen.

  Door: Jessie lagey 30-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  "GEWONNEN" vakantieveilig (2 luxe binnenhuis-stoelen)

  Beste mogelijke klant bij Vakantieveilingen,

  [VAKANTIEVEILINGEN ANNULEERT TE GOEDKOPE VEILINGEN - OPLICHTERIJ]

  Je bent ALTIJD VERPLICHT BETALEN als je de hoogste bieder bent op de VEILING.

  Maar als je een veiling WINT met een mooie LAGE PRIJS ANNULEREN ze uw betaling en annuleren ze het zonder u op de hoogte te brengen...

  Pure oplichterij en je voelt u machteloos.

  Ik heb contact genomen met VakantieVeilingen en ze antwoorden dat ze niet wisten waarom het geannuleerd was en je kon het enkel krijgen door opnieuw deel te nemen aan een veiling. DIT BEVESTIGD DAT ZE PURE OPLICHTERS ZIJN!

  Ze proberen hun eronderuit te praten met een kortingsbon van 10,- euro op een volgende veiling..
  Terwijl ik VEEL MEER SCHADE verlies in deze gewonnen veiling...

  Heb blijven contact nemen, maar ze blijven zeer vaag en nemen het niet serieus. (Ze lachen ons gewoon uit naar mijn mening.)

  Vakantieveiligen neemt niet hun verantwoordelijkheid!

  IEDEREEN IS GEWAARSCHUWD ALS JE DENKT HIER MOOIE VEILINGEN TE WINNEN ;-)
  VERLIES NIET UW TIJD OM DE IDEALE DEAL TE MAKEN!
  (Het zijn allemaal mooie veilingen, maar als je genoeg/teveel betaald.....)

  Door: Tibo Gielen09-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Staafmixer + potten en pannen

  Schandalige bedoening.
  Ik heb meer dan een maand gewacht op een bestelling die nooit is gekomen. Blijkbaar heeft vakantieveilingen zelf mijn bestelling geannuleerd zonder mij op de hoogte te brengen. Mijn geld hadden ze na een maand nog steeds niet terug gestort. Ik heb 3(!!) mails met als aanduiding ‘klacht’ moeten sturen nog voor ik een reactie kreeg. Uiteindelijk kreeg ik een reactie waarbij ze zeiden dat het geld die dag zelf gingen terug storten. Wat blijkt nu? Ze hebben maar 1 artikel teruggestort. Het tweede artikel, de zogezegde verzendkosten en de administratiekosten heb ik nog steeds niet terug gekregen. Ik blijf hier maar over mailen maar ik kreeg maar 1x een reactie en hier zeiden ze dat bij hun de bestelling als terug betaald staat. Ik heb hen terug gemaild met een screenshot van hun betaling waar duidelijk een ander bedrag staat dat het werkelijke bedrag maar hier reageren ze dan weer niet op. Het is echt schandalig! Koop hier niets want als ze zelf je bestelling annuleren houden ze sowieso ook je geld bij ook als je het terug eist! Ik vind dit een verschrikkelijke behandeling van hun klanten. Het is heel erg dat zo een bekende site zulke schandalige klantenservice heeft. Nog iets je bent hier ook verplicht van minstens twee sterren aan te duiden. Je kan niet maar 1 ster aanduiden bij hun 4 categorieën. Blijf dus weg van deze site.

  Door: Inès15-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Spiraalsnijder kalorik

  Ooit spiraalsnijder via VakantieVeilingen besteld. Heb hem niet dadelijk uitgeprobeerd, maar toen ik dit wel deed bleek hij niet te werken. Sterker nog, er zit zelfs geen motor in om het apparaat te laten werken. Uiteraard was de termijn om hem terug te sturen verstreken. Dus heb ik hem maar naar het containerpark gebracht. Producten van niet bekende merken zijn van zeer slechte kwaliteit. Hetzelfde meegemaakt met de vensterreiniger van inventum. Na een paar keer werkt hij al niet meer naar behoren.

  Door: Ellen17-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Muurcirkel

  Er komen ook nog 8 euro verzendingskosten bij die niet mee zijn gerekend bij de veiling...

  Door: Iris gobbaerts28-04-2020
  Sharon05-07-2020

  Ondertussen al 11,95€ die erbij komt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Voucher foto

  Applicatie levert gebrekkige informatie betreffende annulatie van een product of voucher. In de algemene voorwaarden beschrijft met dat er een onderscheid gemaakt werd tussen product en waardebon. Een product zou na 10 dagen automatisch geannuleerd worden (indien geen betaling), dit geldt niet voor vouchers. De klantendienst pagina geeft het verschil tussen beiden (waardebon / product) niet weer.

  Door: John Bijnens13-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Saunabon 't Mineraal.

  VAKANTIEVEILINGEN/
  Zeer slechte ervaring met beschikbaarheid sauna 't Mineraal. 14 dagen voor einde geldigheidsdatum bon geen enkele dag meer beschikbaar. Bij telefonisch contact met de sauna wordt verwezen naar Vakantieveligingen zelf. Op de website staat contact op te nemen met klantendienst. Waarom? Ze vertikken het om enige moeite te doen om de klant tegemoet te komen. geld kwijt, niets voor terug gekregen. Geen verlenging mogelijk terwijl op hetzelfde moment nieuwe veilingen voor de zelfde sauna worden aangeboden met dagelijkse beschikbaarheid, Duidelijk de bedoeling van dergelijke websites; zoveel mogelijk cash binnenhalen in de hoop dat de klanten niet tijdig reserveren. Geld gewonnen voor hen.
  Schande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Door: Paul Verschueren29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Verblijf Fletcher hotel

  Zo aangekocht fatsoenlijke prijs.om te verzilveren waardeloos.ik vind het ook bizar dat bij levering 1sterretje niet werkt.2 wel.raar?!er moet duidelijk gemaakt worden dat het onmogelijk is om zaterdag in te checken.ingeen enkel hotel(zijn er meer dan 50).ook het reserveren kan slechts 5 dagen van te voren.vind je dan niets,pech.gevolg: mijn waardebon moet de vuilbak in.bedankt VakantieVeilingen !..

  Door: Wilfrid19-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Stoomstrijkijzer

  Hou nooit rekening met advies prijs op website.
  Stoomstrijkijzer geveild via vakantieveilingen.
  Wat blijkt nu bij bol.com kan je zelfde strijkijzer kopen aan de helft van advies prijs !!!!!

  Door: Himeleers14-11-2019
  Eke Huber21-04-2021

  Heel slim, eerst iets kopen, dan checken, chapeau monsieur

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Vakantieveilingen.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vakantieveilingen.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 45 ervaringen geplaatst over Vakantieveilingen.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vakantieveilingen.be actief?

  Vakantieveilingen.be is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vakantieveilingen.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.