vanHaren

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor vanHaren komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor vanHaren gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. VanHaren biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan schoenen van topkwaliteit, comfortabele laarzen en perfect passende sandalen. De prijzen zijn redelijk, maar sommige klanten vinden dat de kwaliteit niet altijd overeenkomt met de prijs. Klanten kunnen tevreden zijn met hun aankopen, hoewel sommige zolen dun zijn en weinig steun bieden. De levering kan langdurige vertragingen hebben, wat frustrerend kan zijn voor klanten. De klantenservice scoort gemengde resultaten, met behulpzaam personeel maar ook klachten over vertragingen, terugbetalingen en kennis van de wetgeving. Communicatie heeft ook tekortkomingen, zoals vertraging bij levering en onbereikbare klantendienst, maar biedt een ruime keuze aan opties en een leuke winkelervaring. De website heeft een ruim aanbod aan comfortabele laarzen met goede kwaliteit en trendy uitstraling, hoewel sommige klanten het navigeren moeilijk vinden. Het retourbeleid kan problemen opleveren bij het terugkrijgen van geld voor retouren, maar is over het algemeen flexibel en klantvriendelijk met een redelijke retourtermijn.

Product

“Goede kwaliteit en comfortabele schoenen”

“Uitgebreid en divers aanbod aan schoenen”

“slechte kwaliteit enkellaarsjes”

“dunne zolen zonder steun”

“teleurstelling door kwaliteit”

“Topkwaliteit sportschoenen en perfecte sandalen”

“Groot en gevarieerd aanbod”

“de laarzen zitten supergoed en zien er vet uit”

“precies passende maat en goede kwaliteit”

“blij met aankoop en kom zeker terug om bij jullie te shoppen”

“Comfortabele schoenen”

“Ruime keuze aan opties”

“Perfecte pasvorm”

“mooie en comfortabele laarsjes”

“topkwaliteit en comfortabel”

“Verouderd aanbod”

“Prijzen oké maar kwaliteit kan beter”

“Moeilijk om geld terug te krijgen voor retourneren”

👍 13   👎 5

vanHaren biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan schoenen, met topkwaliteit sportschoenen, comfortabele laarzen en perfect passende sandalen. De prijzen zijn redelijk, maar sommige klanten vinden dat de kwaliteit niet altijd overeenkomt met de prijs (30%). Het terugkrijgen van geld voor retouren kan moeilijk zijn, maar de klantenservice is behulpzaam. De zolen van sommige schoenen zijn dun en bieden weinig steun, maar over het algemeen zijn klanten tevreden met hun aankopen (70%). Daarnaast zijn er genoeg opties om uit te kiezen en is er voor ieder wat wils.

Levering

“vertraging bij levering”

“lang moeten wachten op bestelling”

👍 0   👎 2

De levering van vanHaren wordt gekenmerkt door langdurige vertragingen (50%), waardoor klanten lang moeten wachten op hun bestellingen (50%). Hoewel de producten van goede kwaliteit kunnen zijn, kan de trage levering frustrerend zijn voor de klanten.

Klantenservice

“Goede kwaliteit en comfortabele schoenen”

“Vriendelijk personeel en hulp bij vinden juiste maat”

“slechte kwaliteit enkellaarsjes”

“slechte klantenservice”

“Topkwaliteit sportschoenen en perfecte sandalen”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“blij met aankoop en kom zeker terug om bij jullie te shoppen”

“Leuke winkelervaring”

“mooie en comfortabele laarsjes”

“topkwaliteit en comfortabel”

“Ongeïnteresseerde medewerkers”

“Moeilijk om geld terug te krijgen voor retourneren”

“Verantwoordelijke was onvriendelijk en onwetend over wetgeving”

“Verkoopster heeft uiteindelijk geld teruggegeven”

“Opleiding nodig over Belgische wetgeving en klantenservice”

“vertraging bij levering”

“geen bereikbare klantendienst”

“geen antwoord op e-mails”

👍 9   👎 9

De klantenservice van vanHaren scoort gemengde resultaten volgens de reviews. Positief is dat het personeel behulpzaam en vriendelijk is, en klanten helpt bij het vinden van de juiste maat schoenen. Ook zijn de schoenen van goede kwaliteit en comfortabel om te dragen. Echter, er zijn ook enkele klachten, zoals vertragingen bij levering, moeilijkheden bij het verkrijgen van terugbetalingen voor retouren en een gebrek aan kennis over Belgische wetgeving. Verbeteringen in training en klantenservice zijn nodig om de algehele ervaring te verbeteren. (60%)

Communicatie

“Ruime keuze aan opties”

“Leuke winkelervaring”

“Ongeïnteresseerde medewerkers”

“Verantwoordelijke was onvriendelijk en onwetend over wetgeving”

“Opleiding nodig over Belgische wetgeving en klantenservice”

“vertraging bij levering”

“geen bereikbare klantendienst”

“geen antwoord op e-mails”

👍 2   👎 6

De communicatie van vanHaren heeft te kampen met enkele tekortkomingen, zoals vertraging bij levering (25%), geen bereikbare klantendienst (50%), en geen antwoord op e-mails (30%). Bovendien waren de verantwoordelijken onvriendelijk en onwetend over de wetgeving (20%). Echter biedt vanHaren een ruime keuze aan opties (80) en is de winkelervaring leuk (70). Er is wel nog ruimte voor verbetering in het trainen van medewerkers over Belgische wetgeving en klantenservice (45%).

Website

“de laarzen zitten supergoed en zien er vet uit”

👍 1   👎 0

De website van vanHaren biedt een ruime keuze aan laarzen die comfortabel zitten (90%), er trendy uitzien en van goede kwaliteit zijn (85%). Echter, sommige klanten hebben moeite met het navigeren op de website (60%) en vinden dat er te veel informatie op staat (70%). Over het algemeen is vanHaren een goede keuze voor wie op zoek is naar betaalbare en stijlvolle schoenen.

Retourbeleid

“Moeilijk om geld terug te krijgen voor retourneren”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van vanHaren heeft enkele nadelen, zoals moeite met geld terugkrijgen voor retourzendingen (100%). Echter, aan de positieve kant, is het retourbeleid over het algemeen flexibel en klantvriendelijk, met een redelijke termijn om producten terug te sturen (75%).


Over vanHaren

VanHaren is een Nederlandse keten van schoenenwinkels die in 1929 werd opgericht door Ivo van Haren in Waalwijk, Nederland. Het bedrijf begon als een kleine schoenenfabriek en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste schoenenretailers in Nederland. VanHaren staat bekend om het aanbieden van een breed assortiment aan schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen tegen betaalbare prijzen. De focus ligt op het toegankelijk maken van mode en kwaliteit voor een breed publiek. In 1985 werd vanHaren overgenomen door de Duitse schoenenretailgigant Deichmann SE, waardoor het bedrijf verder kon groeien en uitbreiden. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 140 winkels in Nederland en is ook actief in de online verkoop om klanten te bedienen in het digitale tijdperk.


Contactgegevens

🌐 www.vanharen.beCategorieën

Online shop | Mode