OnafhankelijkAdvies.be

Alle reviews

OnafhankelijkAdvies.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
sharon
Ik ben erg positief over onafhankelijk advies be. Het is erg fijn om soms van een ander inzicht te krijgen in de opties die ik op finaniceel niveau heb. Zo had ik een huis en hypotheek en wist ik n...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hypotheek

  Ik ben erg positief over onafhankelijk advies be. Het is erg fijn om soms van een ander inzicht te krijgen in de opties die ik op finaniceel niveau heb. Zo had ik een huis en hypotheek en wist ik niet goed wat ik hiermee moest, maar zij gaven me inzichten die wel wat waard waren voor mij. Ik raad zeker aan om eens langs te gaan voor advies als je dit nodig hebt op het gebied van geld. Soms is financien een wat gesloten onderwerp en je weet nooit zeker wie je een bepaald advies geeft, maar met onafhankelijk advies .be ben ik in elk geval erg tevreden.


Anderen bekeken ook

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Bigbank

0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

KBC merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

KBC

0 reviews

KBC, ook wel KBC Groep NV voluit, is een bank met hoofdzetel in België. KBC haalt spaargeld op, geeft leningen uit en is daarnaast ook nog een...

OnafhankelijkAdvies.be

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indien u op zoek bent naar goede verzekeringen of spaarmogelijkheden dan wilt u het beste product voor de beste prijs. Wanneer u op zoek bent naar een spaarproduct dan wilt u dat uw spaarplan iets oplevert, namelijk rente. Het is daarom goed om verschillende spaarproducten met elkaar te vergelijken, zodat u zeker weet dat u niet alleen uw inleg spaart, maar ook nog eens extra rente hierop krijgt. Heeft u zelf ervaring met de vergelijkingssite Onafhankelijkadvies? Schrijf dan uw ervaringen op in een beoordeling. Op deze manier helpt u anderen met het maken van een keuze.

Over Onafhankelijkadvies
Nikkibo b.v. is de eigenaar van de website Onafhankelijkadvies. Het bedrijf bemiddelt zelf niet in verzekeringen, maar geeft klanten de mogelijkheid om vrijblijvende offertes op te vragen. De verzekeringen worden bemiddeld en afgesloten door erkende tussenpersonen in Vlaanderen en Brussel. Het bedrijf ontvangt hiervoor een vergoeding wanneer een klant een financieel product afneemt via de website Onafhankelijkadvies. De erkende tussenpersonen zijn experts op het gebied van vermogingsplanning, vastgoedfinanciering, verzekeringen en spaarproducten. De namen van de deze bedrijven zijn niet zichtbaar op deze website. Heeft u meer informatie over de desbetreffende bedrijven? Schrijf dan uw ervaringen op en informeer anderen.


Diensten
Bij Onafhankelijkadvies kunt u offertes aanvragen over verschillende financiële producten. Wanneer u meer informatie nodig heeft over schenkingen, erven, vermogensplanning en financieel advies dan kunt u hiervoor kijken bij vermogingsplanning. U dient dan een aantal vragen te beantwoorden en u krijgt een vrijblijvende offerte van een expert op dit gebied. Indien u van plan bent om te investeren in vastgoed dan kunt u dit bij vastgoedfinanciering aanvragen. Zo kunt u investeren in een tweede huis of in vastgoed in Duitsland. Via Onafhankelijkadvies kunt u verzekeringen check ups uit laten voeren. Dit kan gaan over uw zelfstandigen pensioen, gewaarborgd inkomen of bijvoorbeeld een hospitalisatieverzekering.

Daarnaast is het mogelijk om meer informatie te ontvangen omtrent sparen. Er worden verschillende soorten spaarverzekeringen aangeboden, zoals (klein)kind sparen, spaarverzekeringen, IPT en VAPZ. Door uw aanvraag in te dienen, krijgt u van tussenpersonen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Deze kunt u met elkaar vergelijken en hieruit de beste keuze maken. Het netwerk van financiële experts bevinden zich in de regio Vlaanderen en Brussel. Bent u klant geworden bij een tussenpersoon van Onafhankelijkadvies? Schrijf een beoordeling over Onafhankelijkadvies. 

Klachten
Omdat Onafhankelijkadvies slechts een vergelijkingssite is, dient u voor klachten over de dienstverlening van uw tussenpersoon zich rechtstreeks te wenden tot de tussenpersoon waarbij u een financieel product heeft afgenomen. Bij de desbetreffende tussenpersoon kunt u uw klacht neerleggen. Dit bedrijf zal dan met een passende oplossing komen. De klachtenprocedure is afhankelijk van de tussenpersoon zelf. Mocht u er met de financiële dienstverlener niet uitkomen dan kunt u zich altijd wenden tot de Ombudsdienst in Brussel.

Investeren in vastgoed brengt risico’s met zich mee
Wanneer u van plan bent om te investeren in vastgoed dan krijgt u vaak te horen dat u een bepaalde rendement met uw investering kunt behalen. Dit rendement is gebaseerd op hypothetische berekeningen. Het kan zijn dat een project in een goede tijd een hoog rendement heeft behaald. Echter, er worden nooit garanties voor de toekomst gegeven. Wanneer u investeert dan dient u dit verstandig te doen. Het beste is om te investeren met geld dat u daadwerkelijk kunt missen en niet met bijvoorbeeld uw pensioengeld. 

Lees hier de ervaringen van klanten van OnafhankelijkAdvies.be die zich hebben laten adviseren op het gebied van sparen, beleggen en vermogensplanning. Is het betrouwbaar?