ErvaringenSite

  Ervaringen OnafhankelijkAdvies.be

  Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indien u op zoek bent naar goede verzekeringen of spaarmogelijkheden dan wilt u het beste product voor de beste prijs. Wanneer u op zoek bent naar een spaarproduct dan wilt u dat uw spaarplan iets oplevert, namelijk rente. Het is daarom goed om verschillende spaarproducten met elkaar te vergelijken, zodat u zeker weet dat u niet alleen uw inleg spaart, maar ook nog eens extra rente hierop krijgt. Heeft u zelf ervaring met de vergelijkingssite Onafhankelijkadvies? Schrijf dan uw ervaringen op in een beoordeling. Op deze manier helpt u anderen met het maken van een keuze.

  Over Onafhankelijkadvies

  Nikkibo b.v. is de eigenaar van de website Onafhankelijkadvies. Het bedrijf bemiddelt zelf niet in verzekeringen, maar geeft klanten de mogelijkheid om vrijblijvende offertes op te vragen. De verzekeringen worden bemiddeld en afgesloten door erkende tussenpersonen in Vlaanderen en Brussel. Het bedrijf ontvangt hiervoor een vergoeding wanneer een klant een financieel product afneemt via de website Onafhankelijkadvies. De erkende tussenpersonen zijn experts op het gebied van vermogingsplanning, vastgoedfinanciering, verzekeringen en spaarproducten. De namen van de deze bedrijven zijn niet zichtbaar op deze website. Heeft u meer informatie over de desbetreffende bedrijven? Schrijf dan uw ervaringen op en informeer anderen.


  Besluiten omtrent spaarboekjes

  Diensten

  Bij Onafhankelijkadvies kunt u offertes aanvragen over verschillende financiële producten. Wanneer u meer informatie nodig heeft over schenkingen, erven, vermogensplanning en financieel advies dan kunt u hiervoor kijken bij vermogingsplanning. U dient dan een aantal vragen te beantwoorden en u krijgt een vrijblijvende offerte van een expert op dit gebied. Indien u van plan bent om te investeren in vastgoed dan kunt u dit bij vastgoedfinanciering aanvragen. Zo kunt u investeren in een tweede huis of in vastgoed in Duitsland. Via Onafhankelijkadvies kunt u verzekeringen check ups uit laten voeren. Dit kan gaan over uw zelfstandigen pensioen, gewaarborgd inkomen of bijvoorbeeld een hospitalisatieverzekering.

  Daarnaast is het mogelijk om meer informatie te ontvangen omtrent sparen. Er worden verschillende soorten spaarverzekeringen aangeboden, zoals (klein)kind sparen, spaarverzekeringen, IPT en VAPZ. Door uw aanvraag in te dienen, krijgt u van tussenpersonen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Deze kunt u met elkaar vergelijken en hieruit de beste keuze maken. Het netwerk van financiële experts bevinden zich in de regio Vlaanderen en Brussel. Bent u klant geworden bij een tussenpersoon van Onafhankelijkadvies? Schrijf een beoordeling over Onafhankelijkadvies.

  Klachten

  Omdat Onafhankelijkadvies slechts een vergelijkingssite is, dient u voor klachten over de dienstverlening van uw tussenpersoon zich rechtstreeks te wenden tot de tussenpersoon waarbij u een financieel product heeft afgenomen. Bij de desbetreffende tussenpersoon kunt u uw klacht neerleggen. Dit bedrijf zal dan met een passende oplossing komen. De klachtenprocedure is afhankelijk van de tussenpersoon zelf. Mocht u er met de financiële dienstverlener niet uitkomen dan kunt u zich altijd wenden tot de Ombudsdienst in Brussel.

  Investeren in vastgoed brengt risico’s met zich mee

  Wanneer u van plan bent om te investeren in vastgoed dan krijgt u vaak te horen dat u een bepaalde rendement met uw investering kunt behalen. Dit rendement is gebaseerd op hypothetische berekeningen. Het kan zijn dat een project in een goede tijd een hoog rendement heeft behaald. Echter, er worden nooit garanties voor de toekomst gegeven. Wanneer u investeert dan dient u dit verstandig te doen. Het beste is om te investeren met geld dat u daadwerkelijk kunt missen en niet met bijvoorbeeld uw pensioengeld.

  Lees hier de ervaringen van klanten van OnafhankelijkAdvies.be die zich hebben laten adviseren op het gebied van sparen, beleggen en vermogensplanning. Is het betrouwbaar?

  OnafhankelijkAdvies.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OnafhankelijkAdvies.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OnafhankelijkAdvies.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OnafhankelijkAdvies.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OnafhankelijkAdvies.be actief?

  OnafhankelijkAdvies.be is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OnafhankelijkAdvies.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.