Finday

Alle reviews

Finday

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Jongverzekerd
0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

Finday

Zoek je financiering voor een bepaald project of wil je een verzekering afsluiten? Dan zou het aanbod van Finday misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Finday zou willen schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat op deze pagina alle reviews hoe dan ook worden gepubliceerd, maakt het echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

Over Finday
Finday biedt een brede waaier aan krediet- en verzekeringsoplossingen. De adviseurs van dit bedrijf zouden tot uw beschikking staan en u helpen de voor u beste lening en/of verzekering te kiezen. De producten van deze onderneming worden aangeboden via een netwerk van makelaars. Deze bevinden zich in het Franstalige deel van België en in Luxemburg, zoals Bergen, Charleroi, Aarlen, Sprimont, Anderlecht, Esch-sur-Alzette en Mersch. Het aanbod bestaat onder andere uit persoonlijke leningen, hypotheekleningen, renovatieleningen, moto- en autoleningen en verzekeringen. De medewerkers van Finday zouden allemaal gediplomeerd en gecertificeerd zijn door Febelfin. Verder is deze onderneming actief op verschillende social media, zoals Twitter, Facebook en Linkedin. 

Producten en diensten van Finday
Als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan in het zoekvenster een algemene of meer specifieke term invoeren. Uiteraard kun je ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals Home, Crédit, Assurances en A propos. De tab Crédit is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het aanbod van soorten leningen kunt navigeren. Op de site van Finday kun je ook online je krediet simuleren, door je soort lening, bedrag en maandelijkse afbetaling te selecteren. Volgens de informatie op de website kun je bij Finday rekenen op een snelle reactie zonder enige verbintenis, een gepersonaliseerde dienstverlening, een verantwoordelijk krediet, geen dossierkosten en private en beveiligde persoonlijke gegevens. Op de homepage van dit bedrijf krijg je ook een overzicht van de verschillende partners waarmee Finday samenwerkt, zoals bijvoorbeeld Baloise, Cardif BNP Paribas Group, Bpost, Alliance en AG Insurance. Heb je nog een vraag voor het team van Finday? Dan kun je de klantenservice van deze onderneming telefonisch, per e-mail of via het online contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Finday
Heb je ooit al een beroep gedaan op de producten en diensten van dit bedrijf? En ben je nog op zoek naar een platform waar je een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Finday kunt schrijven? Dan hoef je niet verder te zoeken, want op deze pagina is het allemaal mogelijk. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de communicatie met de werknemers van dit bedrijf, hoe lang het gemiddeld duurt voordat een kredietaanvraag wordt goedgekeurd en of de klantenservice je snel en vriendelijk te woord staat indien nodig. Wij zijn alvast benieuwd naar een verslag van jouw unieke ervaring! Wil je graag weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!