Zorgkiezer

Alle reviews

Zorgkiezer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Zorgkiezer

Sta je op het punt een zorgverzekering te kiezen? Wil je eerst een vergelijking trekken tussen verschillende verzekeringen en hun prijzen alvorens over te gaan tot het kiezen? Of zoek je simpelweg een huisarts, fysiotherapeut of tandarts in je omgeving? Het kan nuttig zijn om te lezen over ervaringen van anderen over een verzekering of zorgverlener. Zorgkiezer propageert een onafhankelijke vergelijkingssite die deskundig te werk gaat. Neem een kijkje naar de reviews en vergelijk de opties met elkaar om het juiste product of de beste service te kiezen. Lees zeker ook de reviews van anderen op ErvaringenSite en neem op basis daarvan een koopbeslissing.
 
Over Zorgkiezer.nl
Zorgkiezer.nl is al langer dan 15 jaren actief op de markt als zorgvergelijker die de klant voorziet van informatie over de verschillen tussen zorgverzekeringen, tandartsen, fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuizen. Via zorgkiezer.nl kan de klant zich uitgebreid laten informeren over onder andere de wachttijden bij diverse ziekenhuizen, tarieven van zorgverleners en de zorgpremies per verzekeringsmaatschappij. Doordat alle nodige informatie op een rijtje staat, kan de klant een goede afweging maken over de gewenste service en de prijs-kwaliteitverhouding om uiteindelijk doordacht te kiezen.
 
Diensten van Zorgkiezer.nl
Het inzichtelijk maken van de verschillen qua onder andere service, prijs en premies tussen diverse zorgverzekeringen, ziekenhuizen, tandartsen fysiotherapeuten en huisartsen is de core business van Zorgkiezer. Als onafhankelijke zorgvergelijker wordt er gratis zoveel als mogelijk informatie verschaft aan de consument over de inhoud van diensten en services van zorgverleners. Als extra voordeel komt bij kijken dat bezoekers van Zorgkiezer een collectieve korting kunnen krijgen op hun zorgverzekering.
 
Klachten, tips en complimenten over Zorgkiezer.nl
Zorgkiezer staat open voor tips ter verbetering van de dienstverlening. Voel je daarom vrij om zowel positieve als negatieve feedback te geven. Heb je een goede ervaring te delen over Zorgkiezer of ben je juist niet content over de dienstverlening? Schroom dan niet om dit te rechtstreeks te laten weten aan andere bezoekers op deze pagina.
 
Deel jouw ervaring over Zorgkiezer.nl
Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met dit bedrijf? Lees dan de reviews op ErvaringenSite. Welke ervaring heb jij als klant met Zorgkiezer.nl? Voor toekomstige klanten is het fijn als die een beeld hebben van de service van Zorgkiezer.nl. Deel daarom ook jouw ervaring over Zorgkiezer.nl op ErvaringenSite en laat potentiële klanten weten wat zij mogen verwachten.