Vloerkledenloods

26 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Vloerkledenloods komt uit 26 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Vloerkledenloods gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Vloerkledenloods heeft gemengde beoordelingen. Sommige klanten hebben geklaagd over slechte communicatie en moeilijkheden bij het terugkrijgen van hun geld, wat resulteerde in een lage tevredenheidsscore van 45%. Anderen waren echter tevreden met de mogelijkheid om gratis stalen te ontvangen voordat ze een aankoop deden, wat resulteerde in een hogere tevredenheidsscore van 65%. Over het algemeen lijkt de Return Policy van Vloerkledenloods redelijk, maar er is ruimte voor verbetering om klanten beter van dienst te zijn.

“Teleurgesteld door 'gratis' stalen”

“Slechte communicatie over vertraging en geen geld terug”

“Gratis stalen”

“Niet echt gratis”

👍 1   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

raphaël - 7 weken geleden

  • Teleurgesteld door 'gratis' stalen

E. Nicolas - 6 maanden geleden

  • Slechte communicatie over vertraging en geen geld terug

N. - 9 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Gratis stalen
  • Niet echt gratis
  • Negatieve ervaring met 'packs'