WeSmyle

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor WeSmyle komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor WeSmyle gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. WeSmyle biedt fantastische producten die handig, duurzaam en van goede kwaliteit zijn, met een tevredenheidspercentage van 87%. De levering is snel en efficiënt, met respectievelijk 90% en 95%. Klanten zijn tevreden met de klantenservice (80-90-85%) en bevelen WeSmyle aan (95%). Echter kan de verpakking vatbaar zijn voor beschadiging tijdens transport. Algemeen gezien is WeSmyle een uitstekende keuze voor iedereen op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor gewone tandpasta.

Product

“Kwaliteit van de elektrische tandenborstel”

“Stevigheid van de tandenborstel”

“Goede reiniging van de tanden”

“Duurzaamheid van de producten”

“Milieuvriendelijk ontwerp”

“Kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de producten”

“Handige tandpastatabletten en effectieve elektrische tandenborstel”

“Lekker smakend mondwater voor een frisse adem”

“Tevreden met aankoop en van plan om opnieuw te bestellen in de toekomst”

“Duurzaam en effectief. Geweldige klantenservice.”

“Fantastische producten. Handig en duurzaam. Elektrische tandenborstel.”

“milieuvriendelijk alternatief voor gewone tandpasta”

“makkelijk in gebruik”

“lekker fris van smaak”

“laat mond schoon en gezond voelen”

“vermindert plastic afval”

“goede ervaringen met WeSmyle”

“product van goede kwaliteit”

“duurzaam product”

“inzet voor verminderen van plastic afval”

👍 20   👎 0

WeSmyle biedt fantastische producten die handig, duurzaam en van goede kwaliteit zijn. De elektrische tandenborstel en tandpastatabletten zorgen voor een goede reiniging en laten je mond schoon en gezond aanvoelen. Daarbij is het milieuvriendelijke ontwerp ervan gericht op het verminderen van plastic afval. De klantenservice is geweldig en de producten zijn duurzaam en effectief. Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met hun aankoop en van plan om opnieuw te bestellen in de toekomst, waardoor WeSmyle een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijk alternatief voor gewone tandpasta. (87%)

Levering

“Handige tandpastatabletten en effectieve elektrische tandenborstel”

“snelle verwerking en levering”

👍 2   👎 0

De levering van WeSmyle is snel en efficiënt, met een verwerkingstijd en leveringstijd van respectievelijk 90% en 95%. De tandpastatabletten en elektrische tandenborstel worden als handig en effectief beoordeeld. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de verpakking vatbaar is voor beschadiging tijdens transport, wat een mogelijke zorg kan zijn bij het ontvangen van de bestelling. (80%)

Klantenservice

“Tevreden met aankoop en van plan om opnieuw te bestellen in de toekomst”

“Duurzaam en effectief. Geweldige klantenservice.”

“Snelle en professionele reactie op vragen.”

“goede ervaringen met WeSmyle”

“aanraden van WeSmyle”

“professionele service”

👍 6   👎 0

De klantenservice van WeSmyle wordt geprezen om zijn professionaliteit (80%) en effectiviteit, met snelle en professionele reacties op vragen (90%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en van plan om opnieuw te bestellen in de toekomst, en hebben goede ervaringen met WeSmyle (85%). WeSmyle wordt ook aanbevolen door tevreden klanten (95%). Al met al heeft de klantenservice van WeSmyle een positieve reputatie opgebouwd vanwege de kwaliteit en efficiëntie.


Over WeSmyle

WeSmyle is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame mondzorgproducten. Het bedrijf is opgericht met als doel de tandheelkundige wereld te transformeren en plastic afval te verminderen. WeSmyle biedt een breed scala aan producten, waaronder tandpasta-tabletten, elektrische tandenborstels en mondwater, die allemaal zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. WeSmyle werkt nauw samen met tandartsen om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om effectieve en milieuvriendelijke producten te leveren. Met een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid heeft WeSmyle al duizenden tevreden klanten bediend.


Contactgegevens

🌐 www.wesmyle.nlCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging