WeSmyle

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor WeSmyle komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor WeSmyle gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van WeSmyle is snel en efficiënt, met een verwerkingstijd en leveringstijd van respectievelijk 90% en 95%. De tandpastatabletten en elektrische tandenborstel worden als handig en effectief beoordeeld. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de verpakking vatbaar is voor beschadiging tijdens transport, wat een mogelijke zorg kan zijn bij het ontvangen van de bestelling. (80%)

“Handige tandpastatabletten en effectieve elektrische tandenborstel”

“snelle verwerking en levering”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

mathéo - 3 maanden geleden

  • Kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de producten
  • Handige tandpastatabletten en effectieve elektrische tandenborstel
  • Lekker smakend mondwater voor een frisse adem
  • Tevreden met aankoop en van plan om opnieuw te bestellen in de toekomst

Warre De Winter - 7 maanden geleden

  • product van goede kwaliteit
  • duurzaam product
  • professionele service
  • snelle verwerking en levering
  • inzet voor verminderen van plastic afval