Yoga Shop

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Yoga Shop komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Yoga Shop gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van Yoga Shop wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die waarderen dat ze een duidelijke website hebben, een groot aanbod aan kwaliteitsproducten, vriendelijke klantenservice, en snelle levering met goed ingepakte bestellingen. Sommige klanten vinden het echter dat er tekort schiet in de mogelijkheden voor retourneren, met een klein percentage van slechts 10% die aangeeft dat ze niet tevreden zijn met de uitleg over materialen en retourprocedure.

“duidelijke website, groot aanbod, kwaliteit van producten, vriendelijke klantendienst, snelle levering, goed ingepakte bestelling, goede uitleg over materialen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

lucas - 6 maanden geleden

  • duidelijke website, groot aanbod, kwaliteit van producten, vriendelijke klantendienst, snelle levering, goed ingepakte bestelling, goede uitleg over materialen