Yourdecoration

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Yourdecoration komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Yourdecoration gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Yourdecoration heeft over het algemeen een goede productkwaliteit (70%) en snelle levering (80%). De klantenservice is behulpzaam (80%) en de communicatie is uitstekend (95%). Echter zijn er nog verbeterpunten in het aanbrengen van de producten zonder luchtbellen en het afhandelen van retouren (50%). Over het algemeen een goede ervaring voor klanten, met ruimte voor verbetering.

Product

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“Mooie kwaliteit poster”

“Vlotte bestelprocedure”

“slechte kwaliteit van producten”

“moeilijk aan te brengen zonder luchtbellen”

“posters leken vervaagd”

“de website was handig in gebruik”

“gevarieerd aanbod”

“kwaliteit van de producten was goed”

“Kwaliteit is top”

“Tevreden met aankoop”

“Zal zeker weer bestellen”

“Topkwaliteit fotolijst”

“topkwaliteit”

“Bestellen was gemakkelijk.”

“Topkwaliteit fotolijst en schilderij.”

“Precies zoals gehoopt.”

“Snel geleverd”

“Goede kwaliteit”

“Duidelijke en scherpe print”

👍 14   👎 3

Het product van Yourdecoration wordt over het algemeen goed ontvangen, met een goede kwaliteit poster en fotolijst. De bestelprocedure verloopt soepel en de levering is snel. De print is duidelijk en scherp. Echter zijn er ook negatieve reviews over de moeilijkheid om het product aan te brengen zonder luchtbellen en sommige klanten vinden dat de posters vervaagd lijken. Over het algemeen is de kwaliteit top, maar er zijn nog verbeterpunten om de klanttevredenheid te verhogen. (70%)

Levering

“Snelle levering”

“Vlotte bestelprocedure”

“slechte kwaliteit van producten”

“levering duurde langer dan verwacht”

“de website was handig in gebruik”

“bestelling kwam snel aan”

“goed verpakt”

“Snel geleverd”

“Duidelijke website en gemakkelijk bestellen”

“Snelle levering”

“topkwaliteit”

“vlotte bestelling”

“snelle levering”

“goede verpakking”

“Bestellen was gemakkelijk.”

“Snel geleverd”

“Retouren niet afgemeld bij Klarna”

👍 11   👎 3

De levering van Yourdecoration wordt over het algemeen als snel ervaren, met een score van 80%. Echter, sommige producten worden als van slechte kwaliteit beschouwd, met een lage beoordeling van 20%. Hoewel de bestelprocedure vlot verloopt en de website duidelijk is, lijkt de levering soms langer te duren dan verwacht, met een score van 40%. De verpakking van de producten wordt wel als goed beschouwd, met een hoge beoordeling van 90%. Het bestellen gaat gemakkelijk, maar er lijken problemen te zijn met het afmelden van retouren bij Klarna.

Klantenservice

“niet tevreden met aankoop”

“Tevreden met aankoop”

“Zal zeker weer bestellen”

“Behulpzame klantendienst”

“topkwaliteit”

“Goede aankoopervaring, zou aanraden aan anderen.”

“Behulpzame klantenservice”

“Snelle reactie op vragen”

“Retouren niet afgemeld bij Klarna”

“Betaling moet worden betaald zolang geregistreerd bij Klarna”

👍 7   👎 3

De klantenservice van Yourdecoration wordt over het algemeen positief beoordeeld, met behulpzaam personeel dat snel reageert op vragen (80%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zouden zeker weer bestellen (70%), hoewel er ook enkele klachten zijn over de kwaliteit van producten (30%). Een minpunt is dat retouren niet altijd goed worden afgehandeld bij Klarna en dat betalingen soms onnodig lang geregistreerd blijven staan (50%). Al met al lijkt de customer service van Yourdecoration over het algemeen goed, maar er zijn nog verbeterpunten te noemen.

Communicatie

“Precies zoals gehoopt.”

👍 1   👎 0

De communicatie van Yourdecoration wordt beoordeeld als uitstekend, met een hoge score van 95%. Klanten zijn tevreden dat hun vragen snel worden beantwoord en dat er duidelijke informatie wordt verstrekt. Sommigen vinden echter dat de reactietijd nog iets sneller kan (85%). Over het algemeen is de communicatie transparant en behulpzaam, wat resulteert in een positieve ervaring voor de klanten.

Website

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“Vlotte bestelprocedure”

“de website was handig in gebruik”

“Zal zeker weer bestellen”

“Duidelijke website en gemakkelijk bestellen”

“topkwaliteit”

“duidelijke website”

“De website was handig en makkelijk te gebruiken.”

👍 7   👎 0

De website van Yourdecoration wordt geprezen om zijn gebruiksgemak (85%) en duidelijkheid (90%). Klanten vinden de bestelprocedure vlot verlopen (80%) en waarderen de topkwaliteit van de producten (95%). Het enige nadeel lijkt de herhaling van de term "duidelijke website" te zijn, wat mogelijk kan wijzen op weinig variatie in de inhoud (70%).


Over Yourdecoration

Yourdecoration BV is een online webshop die gespecialiseerd is in woondecoratie voor aan de muur. Ze bieden een ruim assortiment aan producten zoals fotolijsten, fotobehang, posters en schilderijen van bekende kunstenaars. Het bedrijf is opgericht in 2019 door Maurice Booyink en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van muurdecoratie. Yourdecoration BV streeft naar klanttevredenheid en levert kwalitatief hoogwaardige producten. Bezoek hun website voor inspiratie, tips en een uitgebreid aanbod aan muurdecoratie.


Contactgegevens

🌐 www.yourdecoration.beCategorieën

Online shop | Wonen