ErvaringenSite

  Ervaringen Mobile Vikings

  Wat vinden klanten van de diensten van Mobile Vikings? Zijn ze blij met de service die ze krijgen? Is een Mobile Viking abonnement voordeliger dan een abonnement bij een andere gsm-provider? Lees wat andere klanten vinden van Mobile Vikings op ErvaringenSite!

  Over Mobile Vikings

  Mobile Vikings is actief in België en Polen. De provider heeft geen eigen licentie en werkt onder een eigen merknaam die mobiele telefonie verkoopt over het netwerk van een andere gsm-provider, in dit geval het netwerk van de Telenet groep. Mobile Vikings richt zich vooral op gebruikers met een smartphone die graag mobiel surfen. De Belgische tak van Mobile Vikings bevindt zich in Hasselt. Mobile Vikings werd opgericht in 2008 door Frank Bekkers. In 2016 had de provider 250 000 Belgische gebruikers. De slogan van de provider is 'Stay restless'.

  Mobile Vikings was in 2008 de eerste Belgische provider die tariefplannen opstelde specifiek gericht op mobiel internet. Toen maakte het bedrijf nog gebruik van het netwerk van BASE. Mobile Vikings zette vooral in op reclame via sociale media en bereikte zo heel wat studenten. Mobile Vikings is ook een tijd actief geweest in Nederland. Hier bood het vooral prepaidkaarten aan maar in december 2015 werd besloten om die activiteit in Nederland stop te zetten.


  Mobile Vikings, met echte vikings!

  Diensten van Mobile Vikings

  Bij Mobile Vikings kan je terecht voor gsm-abonnementen en prepaidkaarten. Je kan zelf je abonnement samenstellen aan de hand van hoeveel gigabyte mobiel internet en hoeveel belminuten je maandelijks wil.

  Als klant van Mobile Vikings krijg je ook heel wat voordelen, zo zijn er de Viking Deals. Als je aankopen doet bij één van de partners van Mobile Vikings ontvang je Vikingpunten. Iedere Vikingpunt is één euro waard en die kan je gebruiken bij het betalen van je herlaadkaart of abonnement.

  Klachten of vragen over Mobile Vikings

  Heb je een klacht of vraag voor Mobile Vikings? Neem dan contact op met hun klantendienst. Alle informatie kan je terugvinden op de site van Mobile Vikings of je kan ook rechtstreeks contact met ze opnemen. De klantendienst is bereikbaar via de telefoon of Messenger van Facebook.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mobile Vikings? Vind je jouw abonnement fantastisch? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goed beeld van de service van Mobile Vikings.

  Ben je van plan om over te stappen naar Mobile Vikings? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Mobile Vikings
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4,2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Te snel willen groeien

  Sinds het prille begin trouwe klant geweest, maar het laatste jaar vooral HEEL vaak onbereikbaar. Met een beroep als brandweerman moet ik op m'n gsm kunnen rekenen IVM oproepen, maar ook de verkoop aan aankoop van een huis werden er niet op vergemakkelijkt...
  Redelijk wat financiële schade opgelopen door berichten die dagen later pas toekwamen . Lees : in het midden van de nacht opstaan, zien dat er een interventie is.. richting kazerne rijden om dan te merken dat deze 3 dagen geleden was.

  Mobile vikings klantendienst hield zich dom, stelde steeds de zelfde vragen waar ze alle antwoorden op gekregen hebben (inclusief screenshots)
  Na 2 weken het zelfde liedje - heen en weer gemail-
  Heb ik de ombudsdienst telecommunicatie ingeschakeld,
  Hierbij deden ze het zelfde.
  Intussen 4 maand verder en nog steeds geen schot in de zaak.
  Ben al bij een andere provider intussen en raad iedereen af (als je bereikbaar wil zijn) om geld aan deze onbekwame provider te geven.

  Te snel willen groeien heeft de kwaliteit ongelofelijk veel verminderd..
  Jammer, want vroeger had ik hen op elk moment aan iedereen gepromoot

  Door: Maxim De parade05-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Geen klantendienst

  Ik heb een week geleden de klantendienst gecontacteerd omdat ik problemen heb met sms berichten, nog altijd geen antwoord gekregen!

  Door: Steven18-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

  Uw beoordeling