Scarlet

Alle reviews

Scarlet

56% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Manal oukhita
Geen minpunten heel goeie service Lees verder
J
Jori Esmotases
Excellent service.Lees verder
M
Mat Waber
Op 12-11 heb ik akkoord gegeven om Scarlet TV, internet en 2 mobiele telefoons in jullie abonnement op te nemen. Dit kon zonder extra installatiekosten gerealiseerd worden. Bij nader inzien zou e...Lees verder
J
John Doe
Rotslecht over gans de lijn! Altijd problemen, dagen wachten voor een reactie. Nog meer problemen indien je verhuist.. Ze vinden géén verbinding ook al heb je de bevestiging meer dan een maand op...Lees verder
Y
Yeraldin Cecilia
Zijn oplichters, Ik ben enkele maanden geleden overgestapt en we weten allemaal dat overstap word geregeld onderling de nieuwe provider en scarlett. Ik betaal elke maand mijn nieuwe provider en s...Lees verder

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wilrijk

  Geen minpunten heel goeie service


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobile, TV, Internet

  Excellent service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV, internet en mobiel

  Op 12-11 heb ik akkoord gegeven om Scarlet TV, internet en 2 mobiele telefoons in jullie abonnement op te nemen.
  Dit kon zonder extra installatiekosten gerealiseerd worden.
  Bij nader inzien zou er een kabel van de kast in het appartementenblok naar de straatzijde op mijn kosten?? Ik zit gehuurd en zou in principe de volgende dag al kunnen verhuizen. Dus heb ik op 19-11-‘21 en 22-11-‘21 heb ik met de klantendienst gebeld om mijn afgesproken abonnement te stoppen omdat jullie de afspraken, zonder extra kosten, niet konden nakomen. Dit was geen probleem.
  Dat kunnen ze nakijken omdat de gesprekken worden opgenomen.
  Niemand heeft me destijds verteld dat ik de GSM abonnementen schriftelijk moest opzeggen.
  Op 24-11-‘21 wordt er gemeld dat er een probleem is met de activering van de simkaarten.. en nogmaals op 26-11-’21. Omdat ik mijn abonnement heb opgezegd, heb ik niet gereageerd. Op 9-12-’21 wordt weer een dezelfde mail gestuurd dat het niet lukt.
  Al deze tijd, vanaf 19-11-’21 ben ik klant van Telenet.
  Op 11-01-’22 !!!! blijken we niet meer te kunnen bellen en geen 4G te hebben.
  Wie schetst mijn verbazing dat we van Telenet vernemen dat jullie mijn GSM nummers hebben overgenomen? Geen voorafgaande mail met een waarschuwing of iets dergelijks. Ik heb bijna 2 maanden niets van Scarlet vernomen en nu kapen ze deze nummers!!!!?????
  Je kunt niet bellen of internetten, heb een vaste telefoon moeten zoeken, om überhaupt info te krijgen.
  Na overleg met de Telenet klantendienst zou ik, om eea geregeld te krijgen, bij de Telenetwinkel in Maasmechelen langs moeten gaan om alles voor mijn mobiele diensten te regelen. Hier werd mij verteld dat dit vaker gebeurd en ik een klacht bij testaankoop moet indienen. Omdat ik bij Telenet klant ben kon in de winkel eea geregeld worden zodat we met dezelfde nummers konden blijven bellen. Omdat er simkaart nummers bekend moesten zijn van Scarlet heeft de medewerkster van Telenet met Scarlet gebeld voor deze info. In eerste instantie werd gezegd dat ik geen klant was? Waarop de mevrouw van Telenet deze info eiste. Dit werd niet verstrekt tenzij dit schriftelijk aangevraagd moest worden en een week overheen kon gaan.
  Hierop heeft Telenet mij 2 nieuwe nummers verstrekt….
  Op 12-1 –“21 krijg ik van Scarlet bericht dat mijn overdracht van Telenet naar Scarlet is voltooid?
  Ik heb hier geen aandacht aan besteedt…… allen via een reply het relaas en mijn onvrede weergegeven. Hier is nooit één reactie op gekomen.
  Wat schetst mijn verbazing dat ik alsnog een aanrekening van €26 euro ontvang die van mijn rekening is gehaald. Dit heb ik dus ingetrokken.
  Bij contact werd mij gezegd dat ik deze diensten schriftelijk moest opzeggen wat ik ook gedaan heb en alweer het relaas
  Nu krijg ik dus wel herinneringen via mail om te betalen.

  De ellende en kosten wat dit circus heeft gekost zijn niet te beschrijven. Het heen- en weer gerij plus verlies aan arbeidsuren….Op de bewuste dag is mijn zoon naar Spanje vertrokken en heeft zich aldaar prepaid kaarten moeten kopen…..

  15.03.22 Vanochtend gebeld naar de klantendienst en wordt ik na enkele minuten gewoon eraf gegooid. Voor de zoveelste keer neem ik telefonisch dan wel schriftelijk via klachtenformulier en mail contact op over een klacht en krijg geen terugkoppeling op generlei wijze. Jullie blijven gewoon volharden in het sturen van facturen voor diensten die ik niet gewild heb. Nu stuur ik het door naar de Vlaamse ombudsman en naar allerlei forums. Bijgaand nogmaals het document wat ik op 4.3.22 heb gestuurd. Waarom krijg ik geen bevestiging via de mail van deze ingediende klacht?
  Tevens de 15e nog 2x gebeld maar werd na enkele minuten gewoon onderbroken....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet + digitaal tv pakket

  Rotslecht over gans de lijn!
  Altijd problemen, dagen wachten voor een reactie.
  Nog meer problemen indien je verhuist.. Ze vinden géén verbinding ook al heb je de bevestiging meer dan een maand op voorhand ontvangen dat alles in orde komt!
  Niets van aan dus, stelletje oplichters en onbenullen!
  Lage tarieven om klanten (eerder onwetende sukkelaars) te paaien, maar owee als er wat misgaat of je komt op een nieuw appartement te wonen..
  Nooit meer, en hopelijk zien duizenden dat spoedig en liefst tijdig ook zo in!
  Schandalig!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiele data

  Zijn oplichters,
  Ik ben enkele maanden geleden overgestapt en we weten allemaal dat overstap word geregeld onderling de nieuwe provider en scarlett.
  Ik betaal elke maand mijn nieuwe provider en scarlet blijft rare betaalverzoeken sturen.
  Ik heb verschillende keren gebeld en iedereen zegtbiets anders.
  De ene zegt dat het abonement gestopt is maar dat ik nog een laatste factuur moet betalen, de andere zegt een datum wanneer de overstap gebeurt is, wat niet de juiste datum was, een andere zei vandaag nog dat de overstap nooit gedaan werd en dat ik nog altijd een mobielabonement bij scarlet heb, en dat er nog eennopenstaande factuur staat die betaald moest worden en hij noemde een bedrag dat ook verkeerd was er stond een ander bedrag op de factuur die ik had ontvangen. Toen wist ik dat het niet te vertrouwen is en had toen gezegd dat ik ju al genoeg weet en dat ik nooit meer naar scarlett zou bellen omdat ik nu zie dat ik te veel heb betaald. Ik ga aangifte hierover doen bij de politie ik heb alle bewijzen van betalingen.
  Mensen PAS OP Scarlett is een oplichters bedrijf die mensen laten betalen terwijl.ze.geen diensten van scarlet meer hebben!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scarlet trio en mobile hot

  Slechtste provider ooit. Ik heb maanden geleden mijn trio, aangepast naar enkel mobile hot, aanpassing is nooit gebeurd. Gsm contract probeer ik al maanden af te zeggen en ik blijf facturen aankrijgen en moet steeds bellen naar de betalende klantendienst. Al veel geld uitgegeven aan die slechte service en wifi die meeste van de tijd niet werkte. Bij Scarlet gaan was de slechtste beslissing die ik tot nu toe gemaakt heb. Ik raad het niemand aan. Blijf er van weg want het is alleen maar afpersing.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Getracht Scarlet trio

  Zeer slecht bedrijf, lachwekkend hoe ik 1 maand ben behandeld. Zogenaamd moest er iemand van Proximus voorbereidende werkzaamheden verrichten op 1 Oct.. niets gehoord.. gebeld: nu op 11 Oct.. 12 Oct gebeld: alles in orde en op 15 Oct wordt alles geïnstalleerd. 15 Oct.. niemand komt langs, dus gebeld: klantenservice zegt dat er toch meer voorbereiding nodig is.. oh afspraak vandaag is gecancelled.. bedrijf is een farce, beter niet mee in zee gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scarlet Trio

  Na bijna 2 weken nog steeds geen bijkomende telefoon opties.Niemand bij Scarlet die hier ook maar vaart achter zet. Heb al meermaals klachten gestuurd op de site, gebeld, via Messenger...... Een osdier is opgemaakt voor dit technisch probleem en van zodra in orde zullen ze mij contacteren. Benieuwd wanneer dit zal zijn. Ondertussen aan het uitkijken naar een andere provider die mij wel de gevraagde diensten kan geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scarlet Trio

  In het begin van mijn abbonement duurde het maanden voordat we een beetje snel internet hadden.
  aan het eind van het abbonement, wilde ik verhuizen maar scarlet heeft de bal laten vallen en we zijn naar proximus gegaan. Nu wilt Scarlet dat ik nog altijd een factuur betaal, terwijl ik nooit internet heb gehad.
  Boeven. Geen zaken mee doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet

  Jammer genoeg heb ik geen plus punten,
  Ik voel me bedrogen bij scarlet.
  Ze beloven veel maar komen niets na !
  Had beter eens de reviews gelezen, dan had ik nu geld gespaard.
  Op de 30 reviews 1met 2 sterretjes, verder allemaal maar 1 omdat men geen 0 kan geven.
  Van de beloofde stabiele en snelle verbinding kreeg ik met moeite 10mb/s maar grotendeels amper 2a5 mb/s !!! Bij de beloofde 50mb.
  Onder een stabiele verbinding versta ik iets anders, en bij hulp vragen krijg je zeer onbeschofte medewerkers aan de lijn.
  Wat een teleurstelling, dat de overheid hier niets aan doet, en ze zomaar laat doen !!!
  Ze bedriegen enkel de mensen, wat is hier de zin van ?
  Hoe kan men hier spreken van 50% tevreden klanten, men moet al heel goed zoeken om een review te vinden met meer dan 2a3 sterretjes!
  Van de 100 reviews heb ik maar een paar gevonden die matig positiv waren, maar op gebruik van internet geen,al de klachten, geen surf snelheid, dat heb ik nu ook mogen ervaren .Maar een gepaste oplossing is uit gebleven .
  Ze proberen klanten te lokken , en die komen dan niet meer onderuit de 50 euro te betalen !!
  Want daar draait het bij scarlet gewoon om. In welke wereld leven we nu !!! Dat scarlet dit ongestraft kan blijven doen.
  Nu bij andere aanbieders is niet veel anders, ook daar krijgt men maar een klein deel van de beloofde snelheid. Jammer dat eerlijk handelen zo een probleem is geworden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  scarlet trio

  2x een afspraak gemaakt.

  1e afspraak waren de installateurs een uur te vroeg. Op zich is dit geen probleem, maar ik had duidelijk aangegeven dat ik moest werken en dat ik speciaal verlof had gevraagd voor in de namiddag. Deze afspraak is nadien zonder pardon geannuleerd.
  Na meerdere keren bellen eindelijk een nieuwe afspraak kunnen maken, waarbij er toch excuses werden aangeboden.

  De dag voor de 2e afspraak telefoon: 'Ik bel om u mee te delen dat uw afspraak niet doorgaat, het is nog niet in orde'. Alweer hele namiddag verlof aangevraagd en opnieuw geen wifi en tv. Weer een half uur aan de telefoon... 'Ja ik kan de oorzaak niet vinden, ik bel u nog terug'. En zo blijft dit circus rondjes draaien. Ik ben al 2 weken verhuisd en heb nog steeds geen wifi of tv.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scarlet Loco en Scarlet Poco

  Scarlet leverde zodanig slechte service op mijn poco lijn dat telewerk niet mogelijk was. Dat was nochtans de reden waarom ik internet aangekocht had. Toen ik wou opwaarderen naar de snelle Loco dienst kon dit niet en extra volume kon ik niet bijbestellen omdat mijn upgrade administratief niet behandeld kon worden. Scarlet weigerde mij gebruik te laten maken van mijn herroepingsrecht en op het moment dat mijn contract verviel sloten ze de foute lijn op mijn andere verblijfsplaats af. Nadat ik heb bedreigd had hadden ze de dienst stopgezet maar dit zonder me de kans te geven bij een andere operator dienst te vragen. Gedurende de tientallen gesprekken hebben ze me steeds beloftes gemaaakt maar nooit gehouden. ik ben belogen en bedrogen. Maanden nadat mijn dienst stopgezet was blijven ze factureren. Gedurende de hele leidensweg is hun portal voor klanten onbruikbaar gebleken en kreeg ik nooit communicatie per email of portal. Scarlet heeft me honderden euro's gekost en vele uren aan de telefoon en in schrijven. NOOIT MEER MET DEZE BENDE OPLICHTERS


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet en mobiel abbonement

  Op 10 november heb ik onze verhuis doorgegeven, en aangegeven dat we 28 november verhuizen. Tot heden hebben we geen afspraak gekregen voor de installatie! Als ik zelf bel voor het maken van een afspraak worden we van de kastje naar de muur gestuurd! Super slechte service vind ik dit!


Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

GSMLoket

2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

UnitedConsumers

10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Scarlet

Wilt u weten of u bij Scarlet het voordeligste uit bent voor een telefoon- of internetabonnement? Lees alle reviews die klanten over Scarlet hebben geschreven. Wanneer u op zoek bent naar voordelige mogelijkheden om goedkoop te kunnen bellen of te internetten dan heeft u keuze uit meerdere telecombedrijven. Elk bedrijf heeft zo zijn voor- en nadelen. Door klantenreviews te lezen, bent u op de hoogte van de mogelijkheden en service die het bedrijf u aanbiedt. Bent u zelf klant bij Scarlet? Dan willen anderen graag uw ervaringen met dit bedrijf lezen. Deel uw ervaring met anderen en schrijf een beoordeling.

Over Scarlet
Scarlet is een onderdeel van het grote telecombedrijf Proximus. Proximus biedt voor alle klanten complementaire merken die voorzien in de behoeften van klanten. Scarlet is zo’n complementair merk. Proximus is in 1994 ontstaan toen Belgacom mobile de eerste mobiele telefoniediensten op de Belgische markt bracht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de belangrijkste leverancier van telecomproducten op de Belgische markt. Proximus streeft ernaar om klanten altijd en overal verbonden met elkaar te laten zijn en om klanten altijd de nieuwste technologieën aan te bieden. Onderdeel Scarlet richt zich op de klanten die kiezen voor flexibiliteit en voordelig willen internetten of bellen. 


Het grote bedrijf Proximus richt zich niet alleen op de consumentenmarkt, maar ook op de zakelijke markt. Het bedrijf biedt diensten aan die professionele oplossingen hebben op het gebied van telefonie. Op deze manier bedienen zij kleine- en grote bedrijven en overheden. Bij Scarlet kunnen alleen particulieren terecht. Zakelijke klanten kunnen terecht bij het moederbedrijf Proximus.

Diensten
Bij de telecomprovider Scarlet kunt u terecht voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding als het gaat om telefoneren, internetten en digitale televisie. Het bedrijf biedt vaste- en mobiele telefoniediensten aan. Zo kunt hier voordelig een telefoonabonnement aanschaffen of gebruik maken van een prepaid kaart. Daarnaast biedt het bedrijf ADSL en VDSL internet en digitale televisie aan voor consumenten. Bij Scarlet kunt u voordelig kiezen uit het Multipay aanbod. Als klant betaalt u bij Scarlet nooit voor diensten die u niet gebruikt. Voor u als klant betekent dit dat Scarlet eenvoudige diensten aanbiedt zonder verborgen kosten.

Op de website van Scarlet vindt u een heldere tarievenoverzicht waar u duidelijk alle prijzen ziet staan. Als u klant wordt dan is het mogelijk om uw verbruiksoverzicht en facturen in te zien met Mijn Scarlet. Dit kan via uw computer of via uw mobiele telefoon door de Scarlet App te downloaden. Wanneer u kiest voor digitale televisie via dit bedrijf dan kunt u uw pakket uitbreiden met extra zenders. U kunt ook kiezen voor een voordelig alles in één pakket. 

Klachten
Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Scarlet dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Ook via internet is het mogelijk om uw klacht in te dienen door een contactformulier in te vullen. Vaak hoeven problemen niet te resulteren in een klacht. Door direct contact op te nemen met de klantenservice kunnen zij een probleem proberen op te lossen. Op de website van Scarlet vind u een aparte pagina, klantendienst, daar kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Indien er geen gepaste oplossing komt dan staat het u uiteraard vrij om een klacht in te dienen.

Heeft u ervaring met het indienen van een klacht bij Scarlet? Laat het anderen weten door een beoordeling te schrijven over dit bedrijf.

Hoe gaat Scarlet met klanten om? Lees de reviews en besluit zo of je wel een abonnement voor internet, telefoon, televisie of GSM hier wilt afsluiten!