Scarlet Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

Scarlet

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Manal oukhita
Geen minpunten heel goeie service Lees verder
J
Jori Esmotases
Excellent service.Lees verder
S
Satinder Raj
Ik zou eigenlijk een score onder ‘0’ moeten doorgeven, maar dat gaat niet. Overdracht van vorige telecomprovider naar Scarlet is dramatisch verlopen door Scarlet. Het vorige abonnement heeft Scarl...Lees verder
M
Mat Waber
Op 12-11 heb ik akkoord gegeven om Scarlet TV, internet en 2 mobiele telefoons in jullie abonnement op te nemen. Dit kon zonder extra installatiekosten gerealiseerd worden. Bij nader inzien zou e...Lees verder
J
John Doe
Rotslecht over gans de lijn! Altijd problemen, dagen wachten voor een reactie. Nog meer problemen indien je verhuist.. Ze vinden géén verbinding ook al heb je de bevestiging meer dan een maand op...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wilrijk

  Geen minpunten heel goeie service


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobile, TV, Internet

  Excellent service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet televisie amp mobiel abonnement

  Ik zou eigenlijk een score onder ‘0’ moeten doorgeven, maar dat gaat niet.
  Overdracht van vorige telecomprovider naar Scarlet is dramatisch verlopen door Scarlet. Het vorige abonnement heeft Scarlet niet opgezegd, terwijl Scarlet dit op papier bevestigd heeft. Na meerdere malen Scarlet gecontacteerd te hebben, de aanmaningen bij de vorige provider reeds betaald te hebben om extra kosten te voorkomen, krijg ik na 4 maand een mail van Scarlet met de info dat zij dit niet willen vergoeden & de vorige provider voor mij een uitzondering moet maken om de bedragen terug te storten + de openstaande facturen te annuleren. Waarom zou in Godsnaam de vorige provider dit doen, terwijl de schuld bij Scarlet ligt. Tot op heden geen betaling van Scarlet ontvangen, sluiten de dossiers steeds af & willen mij niet helpen.
  Ondertussen net begonnen met verdere stappen te ondernemen & wordt vervolgd


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV, internet en mobiel

  Op 12-11 heb ik akkoord gegeven om Scarlet TV, internet en 2 mobiele telefoons in jullie abonnement op te nemen.
  Dit kon zonder extra installatiekosten gerealiseerd worden.
  Bij nader inzien zou er een kabel van de kast in het appartementenblok naar de straatzijde op mijn kosten?? Ik zit gehuurd en zou in principe de volgende dag al kunnen verhuizen. Dus heb ik op 19-11-‘21 en 22-11-‘21 heb ik met de klantendienst gebeld om mijn afgesproken abonnement te stoppen omdat jullie de afspraken, zonder extra kosten, niet konden nakomen. Dit was geen probleem.
  Dat kunnen ze nakijken omdat de gesprekken worden opgenomen.
  Niemand heeft me destijds verteld dat ik de GSM abonnementen schriftelijk moest opzeggen.
  Op 24-11-‘21 wordt er gemeld dat er een probleem is met de activering van de simkaarten.. en nogmaals op 26-11-’21. Omdat ik mijn abonnement heb opgezegd, heb ik niet gereageerd. Op 9-12-’21 wordt weer een dezelfde mail gestuurd dat het niet lukt.
  Al deze tijd, vanaf 19-11-’21 ben ik klant van Telenet.
  Op 11-01-’22 !!!! blijken we niet meer te kunnen bellen en geen 4G te hebben.
  Wie schetst mijn verbazing dat we van Telenet vernemen dat jullie mijn GSM nummers hebben overgenomen? Geen voorafgaande mail met een waarschuwing of iets dergelijks. Ik heb bijna 2 maanden niets van Scarlet vernomen en nu kapen ze deze nummers!!!!?????
  Je kunt niet bellen of internetten, heb een vaste telefoon moeten zoeken, om überhaupt info te krijgen.
  Na overleg met de Telenet klantendienst zou ik, om eea geregeld te krijgen, bij de Telenetwinkel in Maasmechelen langs moeten gaan om alles voor mijn mobiele diensten te regelen. Hier werd mij verteld dat dit vaker gebeurd en ik een klacht bij testaankoop moet indienen. Omdat ik bij Telenet klant ben kon in de winkel eea geregeld worden zodat we met dezelfde nummers konden blijven bellen. Omdat er simkaart nummers bekend moesten zijn van Scarlet heeft de medewerkster van Telenet met Scarlet gebeld voor deze info. In eerste instantie werd gezegd dat ik geen klant was? Waarop de mevrouw van Telenet deze info eiste. Dit werd niet verstrekt tenzij dit schriftelijk aangevraagd moest worden en een week overheen kon gaan.
  Hierop heeft Telenet mij 2 nieuwe nummers verstrekt….
  Op 12-1 –“21 krijg ik van Scarlet bericht dat mijn overdracht van Telenet naar Scarlet is voltooid?
  Ik heb hier geen aandacht aan besteedt…… allen via een reply het relaas en mijn onvrede weergegeven. Hier is nooit één reactie op gekomen.
  Wat schetst mijn verbazing dat ik alsnog een aanrekening van €26 euro ontvang die van mijn rekening is gehaald. Dit heb ik dus ingetrokken.
  Bij contact werd mij gezegd dat ik deze diensten schriftelijk moest opzeggen wat ik ook gedaan heb en alweer het relaas
  Nu krijg ik dus wel herinneringen via mail om te betalen.

  De ellende en kosten wat dit circus heeft gekost zijn niet te beschrijven. Het heen- en weer gerij plus verlies aan arbeidsuren….Op de bewuste dag is mijn zoon naar Spanje vertrokken en heeft zich aldaar prepaid kaarten moeten kopen…..

  15.03.22 Vanochtend gebeld naar de klantendienst en wordt ik na enkele minuten gewoon eraf gegooid. Voor de zoveelste keer neem ik telefonisch dan wel schriftelijk via klachtenformulier en mail contact op over een klacht en krijg geen terugkoppeling op generlei wijze. Jullie blijven gewoon volharden in het sturen van facturen voor diensten die ik niet gewild heb. Nu stuur ik het door naar de Vlaamse ombudsman en naar allerlei forums. Bijgaand nogmaals het document wat ik op 4.3.22 heb gestuurd. Waarom krijg ik geen bevestiging via de mail van deze ingediende klacht?
  Tevens de 15e nog 2x gebeld maar werd na enkele minuten gewoon onderbroken....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet + digitaal tv pakket

  Rotslecht over gans de lijn!
  Altijd problemen, dagen wachten voor een reactie.
  Nog meer problemen indien je verhuist.. Ze vinden géén verbinding ook al heb je de bevestiging meer dan een maand op voorhand ontvangen dat alles in orde komt!
  Niets van aan dus, stelletje oplichters en onbenullen!
  Lage tarieven om klanten (eerder onwetende sukkelaars) te paaien, maar owee als er wat misgaat of je komt op een nieuw appartement te wonen..
  Nooit meer, en hopelijk zien duizenden dat spoedig en liefst tijdig ook zo in!
  Schandalig!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiele data

  Zijn oplichters,
  Ik ben enkele maanden geleden overgestapt en we weten allemaal dat overstap word geregeld onderling de nieuwe provider en scarlett.
  Ik betaal elke maand mijn nieuwe provider en scarlet blijft rare betaalverzoeken sturen.
  Ik heb verschillende keren gebeld en iedereen zegtbiets anders.
  De ene zegt dat het abonement gestopt is maar dat ik nog een laatste factuur moet betalen, de andere zegt een datum wanneer de overstap gebeurt is, wat niet de juiste datum was, een andere zei vandaag nog dat de overstap nooit gedaan werd en dat ik nog altijd een mobielabonement bij scarlet heb, en dat er nog eennopenstaande factuur staat die betaald moest worden en hij noemde een bedrag dat ook verkeerd was er stond een ander bedrag op de factuur die ik had ontvangen. Toen wist ik dat het niet te vertrouwen is en had toen gezegd dat ik ju al genoeg weet en dat ik nooit meer naar scarlett zou bellen omdat ik nu zie dat ik te veel heb betaald. Ik ga aangifte hierover doen bij de politie ik heb alle bewijzen van betalingen.
  Mensen PAS OP Scarlett is een oplichters bedrijf die mensen laten betalen terwijl.ze.geen diensten van scarlet meer hebben!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scarlet Trio

  Na bijna 2 weken nog steeds geen bijkomende telefoon opties.Niemand bij Scarlet die hier ook maar vaart achter zet. Heb al meermaals klachten gestuurd op de site, gebeld, via Messenger...... Een osdier is opgemaakt voor dit technisch probleem en van zodra in orde zullen ze mij contacteren. Benieuwd wanneer dit zal zijn. Ondertussen aan het uitkijken naar een andere provider die mij wel de gevraagde diensten kan geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet

  Jammer genoeg heb ik geen plus punten,
  Ik voel me bedrogen bij scarlet.
  Ze beloven veel maar komen niets na !
  Had beter eens de reviews gelezen, dan had ik nu geld gespaard.
  Op de 30 reviews 1met 2 sterretjes, verder allemaal maar 1 omdat men geen 0 kan geven.
  Van de beloofde stabiele en snelle verbinding kreeg ik met moeite 10mb/s maar grotendeels amper 2a5 mb/s !!! Bij de beloofde 50mb.
  Onder een stabiele verbinding versta ik iets anders, en bij hulp vragen krijg je zeer onbeschofte medewerkers aan de lijn.
  Wat een teleurstelling, dat de overheid hier niets aan doet, en ze zomaar laat doen !!!
  Ze bedriegen enkel de mensen, wat is hier de zin van ?
  Hoe kan men hier spreken van 50% tevreden klanten, men moet al heel goed zoeken om een review te vinden met meer dan 2a3 sterretjes!
  Van de 100 reviews heb ik maar een paar gevonden die matig positiv waren, maar op gebruik van internet geen,al de klachten, geen surf snelheid, dat heb ik nu ook mogen ervaren .Maar een gepaste oplossing is uit gebleven .
  Ze proberen klanten te lokken , en die komen dan niet meer onderuit de 50 euro te betalen !!
  Want daar draait het bij scarlet gewoon om. In welke wereld leven we nu !!! Dat scarlet dit ongestraft kan blijven doen.
  Nu bij andere aanbieders is niet veel anders, ook daar krijgt men maar een klein deel van de beloofde snelheid. Jammer dat eerlijk handelen zo een probleem is geworden.


Anderen bekeken ook

Orange merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Orange

32 reviews

Welke aanbieder van mobiele telefonie kies je voor een nieuw abonnement? Of is overstappen van je huidige provider naar een andere voordeliger? Hoe...

Abonnementen merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Abonnementen

1 reviews

Lees Beoordelingen en Ervaringen over AbonnementenAls consument is het van groot belang om goed geïnformeerd te zijn voordat je een aankoop do...

T Mobile merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

T Mobile

1 reviews

Reviews in de Telecommunications IndustryReviews play a crucial role in helping consumers make informed decisions about products and services in va...

Online merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Online

1 reviews

Beoordelingen in de branche: een introductieBeoordelingen hebben de manier waarop consumenten keuzes maken en winkelen aanzienlijk beïnvloed. ...