ActievandeDag

11 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor ActievandeDag komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor ActievandeDag gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van ActievandeDag heeft een groot assortiment aan producten, maar de foto's komen niet altijd overeen met de werkelijkheid (50%). Gelukkig is de kwaliteit van de beschermhoes goed en past deze perfect (100%). Het is handig om dit in gedachten te houden bij het winkelen op de website van ActievandeDag.

“Foto's op de website kloppen niet met de werkelijkheid.”

“De beschermhoes past perfect en lijkt van goede kwaliteit te zijn”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Laura - 3 maanden geleden

  • Voor elk wat wils!
  • Foto's op de website kloppen niet met de werkelijkheid.
  • Teleurstellende ervaring.

Lise - 7 maanden geleden

  • De beschermhoes past perfect en lijkt van goede kwaliteit te zijn
  • De hoes bleek toch niet helemaal waterdicht te zijn
  • De klantenservice reageerde snel
  • Geen terugbetaling aangeboden, maar wel een nieuw exemplaar om te proberen
  • Ik had liever een andere oplossing gezien
  • Benieuwd of het nieuwe exemplaar aan mijn verwachtingen zal voldoen