ErvaringenSite

  Ervaringen Ashford

  Als het gaat om consumeren heeft iedereen wel een bepaalde productgroep waar men het liefst helemaal los gaat en veel geld aan uit wil geven. Als je kijkt naar de clichés dan kopen vrouwen het liefst zoveel mogelijk sieraden en geven mannen veel geld uit aan horloges. Er zijn veel sites die zich online richten op de verkoop van juist dat; horloges en sieraden. Ashford is een van deze online verkoopsites. Ze hebben een breed aanbod aan horloges en sieraden. Als consument is het belangrijk om te weten of je een bepaalde website kunt vertrouwen en wil je weten hoe de service is. Hoe is de kwaliteit van de aangeboden producten? Naast de kwaliteit is prijs ook erg belangrijk, maar hoe kom je er nou achter dat dit goed in orde is zonder zelf daadwerkelijk de gok te nemen? Hier op Ervaringensite.be helpen we je graag daarbij. Hier lees je echte reviews van consument die je voor zijn gegaan en ervaring hebben met Ashford. Honderd procent betrouwbaar en geschreven door mede Belgen.

  Over Ashford

  Het bedrijf Ashford is gevestigd in New York en is operationeel sinds 1997. Vanaf oprichting verkopen ze luxe horloges via internet en zijn daarmee een van de eerste die zich daarmee bezig hielden. Door de jaren zijn ze naast horloges onder andere ook sieraden en brillen gaan verkopen. Ashford heeft meer dan een miljoen online klanten wereldwijd. Doordat men groot in koopt kan men ook stevig onderhandelen bij de producenten en leveranciers en hierdoor de producten voor een scherpe prijs aanbieden aan de consument. Ashford heeft veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en is gecertificeerd door Better Business Bureau (BBB), wat dit precies inhoudt, lees je hier.

  Niet op TV: Nathalie Meskens kan wél algemeen Nederlands praten | Jonas & Van Geel | VTM

  Producten en service van Ashford

  Op de website van Ashford zijn diverse merken en type horloges te vinden, allen gesorteerd op merk en op mannen- of vrouwenmodel. Ashford richt zich naast de verkoop van horloges voor mannen en vrouwen ook op andere producten, zoals sieraden, brillen, handtassen, sjalen, schoenen, portemonnees en schrijf instrumenten. De producten staan gesorteerd op productgroep en merk op hun site. Doormiddel van drop down menu’s is vrij eenvoudig door het hele aanbod heen te lopen. Men claimt dat al hun producten uniek en honderd procent nieuw zijn. Ze bieden een 30 dagen, niet goed geld terug regeling en 2 jaar garantie op de bestelde artikelen.

  Uw mening en ervaringen met Ashford

  Heb je ooit online iets besteld bij Ashford? Heb je ooit iets cadeau gekregen via Ashford? Ooi op het punt gestaan om iets te bestellen? Of hele slechte ervaringen met het bedrijf? Dan lezen we graag jouw review die je hier kunt achterlaten op onze site. Heb je een horloge of sieraad via Ashfold in huis gehaald dan weet u als geen ander hoe hun service is. Was u hierover tevreden? Of juist helemaal niet? Graag horen we je mening zowel positief als negatief. Je helpt hiermee een duidelijk beeld scheppen van het bedrijf Ashfold en de service die ze aanbieden. Belgen die dit lezen zullen je dankbaar zijn.

  Ashford
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ashford

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ashford een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ashford. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ashford actief?

  Ashford is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ashford gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.