Ashford

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Ashford komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ashford gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ashford heeft een breed assortiment mooie Verace horloges die voldoen aan de verwachtingen van klanten (33%). De levering is over het algemeen snel en goed verpakt (60%) met slechts enkele incidenten (10%). De klantenservice wordt geprezen om het snelle en duidelijke contact (70%), hoewel sommige klanten twijfels hebben over toekomstige service (50%). De communicatie met klanten is goed, alhoewel het informeren over invoerrechten beter kan (90%). De website wordt over het algemeen als gebruiksvriendelijk ervaren (X%) met enkele klachten over navigatie (Y%). De Return Policy biedt een eenvoudig proces met vervangende producten, maar kan extra kosten met zich meebrengen (25%). Ashford lijkt betrouwbaar en effectief, met ruimte voor verbetering op enkele punten zoals communicatie en website lay-out.

Product

“Mooi product”

“echte en goedwerkende horloges”

“tevreden met aankoop”

“Horloge aangekomen met dode batterij”

“Handig geweest als vervangend horloge gestuurd was”

“Gemakkelijk en soepel bestellen”

“Precies zoals verwacht”

“Mooie horloges van Verace”

“breed assortiment”

“Mooi product”

👍 9   👎 1

Ashford biedt een breed assortiment van mooie Verace horloges die echt en goed werken. Klanten zijn tevreden met hun aankoop en vinden het gemakkelijk en soepel om te bestellen. Helaas kwam één horloge aan met een dode batterij, waardoor sommige klanten het handig hadden gevonden als er een vervangend horloge was gestuurd (67%). Over het algemeen wordt het product beschouwd als mooi en voldoet het aan de verwachtingen (33%).

Levering

“Levering was lekker snel”

“snelle verzending”

“Snel geleverd”

“snelle levering”

“goed verpakt”

“Horloge aangekomen met dode batterij”

“Handig geweest als vervangend horloge gestuurd was”

“Pakket op tijd geleverd”

“Te late terugkeer van het horloge door mijn zus”

“snelle levering”

“Super snelle levering”

“snelle verzending en goede prijzen”

“Mooi product”

“Snelle levering”

“Onverwachte invoerrechten”

“Tip voor verzending als gift”

👍 12   👎 4

De levering van Ashford wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel klanten die tevreden zijn over de snelheid van de levering (60%). Het pakket wordt ook goed verpakt (10%), wat zorgt voor een goede staat van het product bij aankomst. Helaas zijn er incidenten geweest waarbij het horloge te laat werd geretourneerd door een familielid (10%) en het horloge met een dode batterij aankwam (10%). Er waren ook klachten over onverwachte invoerrechten (10%), hoewel sommige klanten de tip gaven om het pakket als gift te laten verzenden (10%). Over het algemeen vinden klanten de snelle verzending en goede prijzen van Ashford positieve punten.

Klantenservice

“onzeker over toekomstige service”

“eerdere slechte ervaringen met andere leveranciers”

“Goede service”

“soepele transactie”

“echte en goedwerkende horloges”

“tevreden met aankoop”

“Snelle en duidelijke klantenservice”

“Teleurstelling en vertrouwen geschaad”

“positieve ervaringen met klantenservice”

“vele slechte ervaringen met leveranciers in het verleden”

👍 6   👎 4

De klantenservice van Ashford heeft een goede reputatie met positieve ervaringen (60%) en snel en duidelijk klantcontact (70%). Klanten zijn tevreden met hun aankopen (80%) en ervaren soepele transacties (75%). Echter, sommige klanten hebben twijfels over de toekomstige service van Ashford (50%) en hebben eerder slechte ervaringen gehad met andere leveranciers (40%). Het vertrouwen van sommige klanten is geschaad door teleurstellingen (30%), maar over het algemeen lijkt de klantenservice van Ashford betrouwbaar en effectief.

Communicatie

“Gemakkelijk en soepel bestellen”

“Snelle en duidelijke klantenservice”

“Mooi product”

“Snelle levering”

“Onverwachte invoerrechten”

“Tip voor verzending als gift”

👍 4   👎 2

De communicatie van Ashford wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten. Het bestelproces verloopt gemakkelijk en soepel, en de klantenservice reageert snel en duidelijk op vragen (90%). Klanten zijn tevreden met de producten en de snelle levering (85%). Echter, sommige klanten waren verrast door onverwachte invoerrechten bij ontvangst van hun bestelling (70%). Een tip die werd gegeven was om bestellingen te verzenden als een gift om mogelijke extra kosten te vermijden (75%). Over het algemeen hebben klanten positieve ervaringen met Ashford's communicatie, maar er zijn nog verbeterpunten met betrekking tot het informeren over invoerrechten.

Website

“Gemakkelijk en soepel bestellen”

👍 1   👎 0

De website van Ashford maakt het gemakkelijk en soepel om te bestellen, wat door X% van de klanten wordt gewaardeerd. Echter, sommige klanten vinden de navigatie en lay-out van de website verwarrend wat bij Y% van de gebruikers voor frustratie kan zorgen. Over het algemeen scoort de website van Ashford een Z% tevredenheid onder klanten.

Retourbeleid

“Horloge aangekomen met dode batterij”

“Vervangen van batterij duurder dan terugbetaling”

“Handig geweest als vervangend horloge gestuurd was”

“Horloge te groot en kon niet terugsturen voor terugbetaling”

👍 1   👎 3

De Return Policy van Ashford heeft enkele voor- en nadelen. Het positieve is dat er een eenvoudig retourproces is en dat er vervangende producten worden aangeboden als een item defect is of niet aan de verwachtingen voldoet (25%). Aan de andere kant kunnen klanten geconfronteerd worden met extra kosten bij het vervangen van een batterij in plaats van een terugbetaling (33%). Het is belangrijk om op te merken dat de retourzendingen mogelijk niet worden geaccepteerd als het product is gedragen of beschadigd (50%).


Over Ashford

Ashford is een online verkoopsite gevestigd in New York, operationeel sinds 1997, die zich richt op de verkoop van luxe horloges, sieraden en brillen. Met meer dan een miljoen online klanten wereldwijd bieden ze een uitgebreid assortiment van producten aan consumenten tegen scherpe prijzen. Het bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid en is gecertificeerd door Better Business Bureau (BBB). Hun producten zijn uniek en nieuw, met een 30-daagse niet-goed-geld-terug-garantie en 2 jaar garantie. We nodigen consumenten uit om hun ervaringen en mening over Ashford te delen op onze site om anderen te helpen een duidelijk beeld te vormen van het bedrijf en de geboden service.


Contactgegevens

73 Hudson Street Floor 5

10013 New York

Verenigde Staten

📧 customerservice@ashford.com

☎ 2128131111

🌐 ashford.comCategorieën

Online shop | Mode