Essaypro

Alle reviews

Essaypro

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Essaypro

Deadlines voor het inleveren van verslagen kunnen soms veel stress opleveren. Zeker in drukke tijden kan het wel eens voorkomen dat je niet genoeg tijd hebt om overal aan toe te komen. Het is in deze gevallen tegenwoordig mogelijk om een schrijver in te huren die het verslag voor jou (in het Engels) kan schrijven. Dit kun je doen via Essaypro.

Voordat je echter al je werk gaat delegeren, is het wel verstandig om vooraf te onderzoeken of de geleverde kwaliteit een beetje in orde is. Worden afspraken nagekomen en is de inhoud van het verslag van niveau? Om dit te onderzoeken kun je eens kijken naar de reviews van mensen die al eens een verslag hebben laten typen. Die informatie kun je hier vinden, lees daarom snel verder!

Over Essaypro
Essaypro is een dienst in de Verenigde Staten die je kan helpen bij het schrijven van Essays, papers en ander academisch werk. Het bedrijf is al enige jaren actief. Inmiddels voltooien de schrijvers bij Essaypro meer dan 900 000 academic papers in 2020.

Producten en diensten van Essaypro
Bij Essaypro kun je terecht voor het schrijven van academische verslagen voor je universiteit of andere studie. Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt het bedrijf samen met vele verschillende schrijvers over de wereld. Deze schrijvers hebben hun ID geverifieerd en hebben diploma’s in bepaalde vakgebieden, zodat ze kennis van het onderwerp hebben waarover ze schrijven.

Er zijn verschillende manieren waarop het bedrijft tracht de kwaliteit te leveren die ze beloven. Zo is er ten eerste een QA (Quality Assurance) die het geleverde werk extra controleert. Ook heb je de mogelijkheid om revisions te kunnen aanvragen indien je iets liever wat anders ziet. Indien je een schrijver hebt waar je graag mee samenwerkt, kun je een verzoek doen om vaker met dezelfde schrijver samen te werken bij volgende projecten. Je kunt hiervoor de klantenservice van de Essaypro contacteren.

Ook is het belangrijk dat alles legal is en er geen plagiaat wordt gepleegd. Om klanten te verzekeren dat er geen kans is voor plagiaat, krijg je voor elk verslag bij Essaypro een Turnitin-rapportage. Hiermee wordt plagiarism uitgesloten. Universiteiten zien echter liever dat scripties door studenten zelf worden geschreven.

How snel is Essaypro?
De website biedt aan om een paper binnen 6 uur af te krijgen indien je een dringende deadline hebt. Of Essaypro fast enough is voor jou, hangt daarmee af van jouw deadlines. De prijs van je verslag hangt overigens ook af van deze deadline, want vaak geldt: hoe dichterbij de deadline is, des te hoger de prijs is die je betaald.

Is Essaypro scam of kwaliteit?
Of Essaypro legit is of niet, is belangrijk om goed te onderzoeken. Het aantal gebruikers van de website geeft het vermoeden dat Essaypro legit is en er in ieder geval een dienst geleverd wordt. Om de kwaliteit van die dienst te kunnen bepalen, is het goed om eens te kijken naar de reviews van de mensen die al gebruik hebben gemaakt van Essaypro.

Klachten, complimenten of tips voor Essaypro
Heb jij al eens verslagen laten schrijven door iemand bij Essaypro? Was het een beetje in orde? Was het voldoende? Graag horen we het allemaal terug in je beoordeling. Door je ervaring van Essaypro te beoordelen, help je anderen bij het zoeken naar een oplossing voor hun deadline, zodat ook zij op tijd hun verslagen kunnen inleveren en een goed cijfer kunnen ontvangen.