Essaypro

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Essaypro komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Essaypro gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Essaypro is overzichtelijk en het bestelproces is eenvoudig (90%). Sommige klanten geven aan dat ze deze dienst opnieuw zullen gebruiken (70%).

“Overzichtelijke website en gemakkelijk bestellen”

“zal proberen deze dienst opnieuw te gebruiken”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

sofia - 4 maanden geleden

  • Overzichtelijke website en gemakkelijk bestellen
  • Duidelijke communicatie met de schrijver
  • Redelijke prijs
  • Mogelijkheid tot revisies en uiteindelijk beter resultaat

Molly - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Ik heb het nooit eerder geprobeerd
  • ziek geworden en kan mijn taak van het college niet op tijd voltooien
  • kreeg een A-merk
  • zal proberen deze dienst opnieuw te gebruiken