ErvaringenSite

  Ervaringen FloraQueen

  Zeg het met bloemen! Iedereen heeft wel een keer een bosje bloemen of een ruiker gekocht voor een andere of zelf ontvangen. Bloemen zijn veelal bruikbaar bij huwelijken, verjaardagsfeestjes, bij ziekte, als grafstuk maar soms ook gewoon om een boodschap te geven of om iemand blij te maken. Anderen kopen regelmatig bloemen voor in de vaas in huis, omdat bloemen niet alleen leuk staan, maar ook sfeer brengen en een goed humeur geven.

  Tegenwoordig kunnen bloemen ook online gekocht en bezorgd worden. Een van de bedrijven die dit mogelijk maakt is FloraQueen, een bedrijf dat bloemen verzendt naar landen over de hele wereld. De bloemen zijn gesorteerd naar gelegenheid maar ook naar type bloem. Voordat je ervoor kiest om een bloem bij FloraQueen te laten bezorgen is het raadzaam om even na te gaan hoe anderen dit hebben ervaren. Dit kan gedaan worden door hun beoordelingen te lezen en kritisch na te gaan wat zij vonden van het bedrijf en haar dienstverlening.

  Over shop FloraQueen
  FloraQueen richtte in 2004 haar online webshop op en leverde sinds dien bloemen vanuit hun hoofdkwartier te Barcelona. Met het leveren van een paar geselecteerde boeketten groeide het bedrijf uit naar een van de leidende bedrijven in de wereld op het gebied van bloemen verzending. Anno 2021 wordt er naar meer dan 100 landen over de hele wereld bloemen verzonden.

  FloraQueen is zich ervan bewust dat het verzenden van bloemen gepaard gaat met een oprechte boodschap naar een speciale persoon overbrengen. Dit kan een uiting zijn van liefde, geluk, gezondheid en nog veel meer. De klant probeert zo goed mogelijk zijn of haar emoties over te brengen in de vorm van verse bloemen. Op die behoefte speelt het bedrijf in en heeft daarom ook als doel een glimlach te brengen op het gezicht van anderen. Als kernwaarden heeft het FloraQueen professionaliteit, klantgerichtheid, een teamgeest hebben, gericht zijn op groei en innovatie en een positieve attitude uitstralen.

  Producten en diensten van FloraQueen
  FloraQueen levert haar bloemen naar landen zoals Duitsland, Italie, Frankrijk, Spanje en Engeland. Via de website kan er gekozen worden voor een boeketje, maar ook voor planten. De boeketten staan gesorteerd naar gelegenheid, bijvoorbeeld bloemen voor een verjaardag, voor de geboorte van een baby, om sympathie of liefde en romantiek tot uiting te brengen. De bloemen zijn tot wel 7 dagen na ontvangst houdbaar. Ook wordt er geadviseerd welke bloemen passen bij welke gelegenheden en is er bijvoorbeeld ook een overzicht te zien van bloemen die horen bij de maanden van het jaar. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor specifieke bloemen zoals Lelies, Gerbera’s of rozen. Er zijn verder ook giften te vinden, waaronder baby cadeautjes en chocolade pakketjes.

  Er zijn leveringskosten verbonden van tussen de 7 en 14 Euro’s en indien het boeketje sneller geleverd moet worden, zullen er extra kosten in rekening gebracht worden. Het is mogelijk om binnen 24 uren een boeket te laten leveren.

  Complimenten, klachten en tips voor FloraQueen
  Laat anderen weten wat je vond van de dienstverlening van FloraQueen. En wat was de houdbaarheid van de bloemen? Hoe tevreden was je met de snelheid van levering? Door jouw mening te uiten hebben andere klanten een beeld van wat zij kunnen verwachten als ze ook beslissen om een bloemetje te bestellen via FloraQueen.

  Algemeen Dagblad 'Angela' WOEDEND OP ARTS!! NPO OP1

  FloraQueen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FloraQueen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FloraQueen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FloraQueen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FloraQueen actief?

  FloraQueen is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FloraQueen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.