Pimsleur

Alle reviews

Pimsleur

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Pimsleur

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u de taal van daar alvast leren? Woont u misschien in het buitenland en wil u de lokale taal volledig onder de knie krijgen? Dan zijn daar verschillende aanbieders van taalcursussen die u daarbij zou kunnen helpen. Zo ook Pimsleur een bedrijf dat al meer dan 50 jaar taalcursussen aanbiedt en claimt erg effectief te zijn. Maar hoe komt u als consument er nu achter of ze betrouwbaar zijn? Of hetgeen ze aanbieden u wellicht kan helpen? Hier op ErvaringenSite kunt u ervaringen en meningen van anderen lezen die u een helder beeld kunnen geven van wat u van Pimsleur en haar taalcursussen kan verwachten.

Over Pimsleur
Het bedrijf Pimsleur bestaat sinds 1961 en is op gericht door Dr. Paul Pimsleur. Het bedrijf biedt taalcursussen aan volgens een door Pimsleur zelf ontwikkelde methode. Hij was van mening dat er een grote behoefte was aan materiaal om een vreemde taal zelf onder de knie te krijgen. Pimsleur ontwikkelde een taalprogramma en begon met het aanbieden van Nieuwgrieks als eerste taal waar hij zijn theorie en methode bij uitprobeerde. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid en bieden ze nu meer dan 60 verschillende talen aan. Ze claimen op hun site dat je de basis van een bepaalde taal al in 30 dagen onder de knie hebt. De cursussen zouden een erg effectief zijn en een goede start om vloeiend een taal te kunnen gaan spreken. Zowel het leger als de FBI in Amerika maakt gebruik van de leermethoden van Pimsleur.

Producten en Diensten Pimsleur
Met de taalcursussen van Pimsleur leert u de nieuwe taal geheel zelf en op dezelfde manier als uw eerste taal als kind. U bouwt uw woordenschat op met behulp van melodie, ritme en intonatie zoals de taal gebruikt wordt in het dagelijks leven. Tijdens de cursussen worden met name door vragen te stellen en te beantwoorden de cursisten geprikkeld om verbanden te leggen en betekenis te geven. Tevens leert men hierdoor de grammaticale basis te gebruiken en hoort men naderhand het antwoord met de juiste intonatie en klemtonen.
In totaal biedt Pimsleur meer dan 60 verschillende talen, je kunt dan denken aan Frans, Spaans, Italiaans, Mandarijn, Japans, en Duits, maar ook talen als Noorweegs, Perzisch, Arabisch, Tagalog. Het complete pakket kan via internet online, offline of via de app doorlopen worden. Het bestaat uit de basis lessen van ieder 30 minuten en wordt aangevuld met lessen om de nieuwe taal te leren lezen, rollenspel, digitale geheugenkaarten,spelletjes en tevens wordt er aandacht gespendeerd aan cultuur en geschiedenis. Pimsleur geeft u een bedenktijd van 30 dagen om er achter te komen of de leer methode die ze hanteren iets voor u is.

Ervaringen, bevindingen, mening, tips en klachten Pimsleur
Heeft u een onlangs een cursus gevolgd via Pimsleur? Heeft Pimsleur u misschien geholpen om vloeiend in Mandarijn te worden? Of heeft u halverwege een taalcursus besloten er mee op te houden? In alle gevallen dat u bekent bent met Pimsleur en haar producten dan horen we dit graag. We willen u vragen om hier op onze site een review van het bedrijf achter te laten en met ons uw bevindingen en ervaringen te delen. Uw mening en misschien wel tips en klachten over Pimsleur dragen bij aan het objectieve beeld wat we als ErvaringenSite van bedrijven schetsen. Op voorhand dank voor de genomen moeite.