Pixum

Alle reviews

Pixum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Fotogeschenk
0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Nikkel Art
0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
123TuinPoster
0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

Pixum

Welkom op de reviewpagina van Pixum. Dit is de plek om te ontdekken wat de ervaring is van anderen met deze online foto winkel. En, ook als jij ooit een fotoboek of ander foto-product hebt bestelt bij dit bedrijf dan zijn we heel benieuwd wat jouw ervaring is. Deel jouw mening zodat anderen een goed beeld krijgen van de service en kwaliteit en dit bedrijf. 

Pixum is een online webwinkel waar je terecht kunt voor de aanschaf van fotoproducten. Denk hierbij aan kalenders, fotoboeken en gsm-hoesjes. 

Laat jouw review hier achter zodat anderen een goed beeld hebben van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Als je jouw waardevolle foto’s laat afdrukken door een bedrijf wil je dat dit het eindresultaat van goede kwaliteit is. Daarom is het belangrijk om te weten of dit bedrijf volgens anderen voldoende kwaliteit levert. 

Over Pixum
Pixum is een Vlaams bedrijf dat in 2000 werd opgericht door Daniel Atallah. Sinds de oprichting in 2000 is het bedrijf mede dankzij hem uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op dit vlak in Europa. Buiten België zijn ze in meerdere andere Europese landen werkzaam zoals, Frankrijk, Ierland, Zwitserland, Portugal, Oostenrijk en Denemarken. 

Medewerkers geven aan dat werken voor Pixum heel veelzijdig is, en bovendien is het net een grote familie. Pixum is bovendien FSC®-gecertificeerd, wat betekent dat de producten van Pixum CO2 Neutraal is. 

Producten en diensten van Pixum
Bij Pixum kun je terecht voor gepersonaliseerde fotoproducten, zoals Gsm-hoesjes, kalenders, fotoboeken, wandfoto’s, of fotoafdrukken. 

Als je graag een fotoboek maakt kun je op de website terecht om jouw eigen fotoboek samen te stellen. Je kunt kiezen voor een aantal standaardontwerpen, of je boek persoonlijker te maken. Zo kun je zelf kiezen wat de afmetingen, kleuren, kaften, en lettertypes zijn. Om je inspiratie te geven hebben ze een aantal voorbeelden op de website gezet. Zo zijn er voorbeelden van receptenboeken, jubileumboeken, babyboeken, weekendje weg boeken, en nog vele anderen. 

Bij Pixum kun je ook kiezen voor het maken van fotocadeaus voor jezelf, je partner of iemand anders. Zo kun je bijvoorbeeld een huisnummerbord laten maken met jullie foto erop, of een klok met een leuke foto. Maar je kunt ook kiezen voor kussens, fotopuzzels en zelfs speelkaarten. Andere opties zijn om mokken te laten bedrukken, waaronder tovermokken. Deze zijn zwart als ze koud zijn, zodra er warme vloeistof in gaat wordt de foto zichtbaar. 

Als je op zoek bent naar een fotokalender als jaarplanner of verjaardagsplanner kun je ook hier terecht. Kies hiervoor uit verschillende ontwerpen en soorten papier. Kies bijvoorbeeld voor premium papier of hoogglans papier. 

Ervaringen, klachten en tips over Pixum
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Niet alleen zijn we benieuwd naar de kwaliteit van de producten, we willen ook graag weten wat je vindt van de service. Was de bestelling bijvoorbeeld op tijd binnen, en hoe was de eventuele nazorg? We zijn er heel benieuwd naar, jouw mening en ervaring helpt anderen bij het maken van de juiste keuze.