Skillshare

Alle reviews

Skillshare

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Skillshare

Door de komst van het internet wordt ook het volgen van een studie zoveel makkelijker. Je kunt op verschillende nationale en internationale sites kiezen uit allerlei soorten cursussen waarvan er vele zelfs met gecertificeerde diploma's werken. Juist omdat er nu zoveel aanbod is wordt het er niet makkelijker op om een goede cursus te kiezen. Je kunt heel eenvoudig de hulp inroepen van mensen die online al een cursus of opleiding gevolgd hebben door de reviews die zij hebben geschreven te lezen. Op die manier krijg je een beter inzicht in het grote aanbod, welk resultaat je mag verwachten en hoe de bedrijven die de opleidingen aanbieden gewaardeerd worden. Je vindt dit soort op reviews op onze website. Hierdoor wordt het je een stuk makkelijker gemaakt om voor een cursus te kiezen die echt bij je past.

Over Skillshare
Skillshare is een Amerikaanse website die een grote diversiteit aan cursussen biedt. Het bedrijf is al meerdere jaren actief op het internet en biedt voornamelijk cursussen die gericht zijn op alles wat met het internet te maken hebben. Inmiddels heeft de site meer dan 8 miljoen leden wereldwijd. Op het moment dat je een online cursus gaat volgen bij Skillshare kun je met leden uit de community contact zoeken en kennis en vragen uitwisselen. Het platform maakt gebruik van bekende internetberoemdheden, artiesten en ontwerpers die cursussen over hun eigen vak geven. De cursussen zijn via je desktop en laptop te volgen maar ook zijn er apps voor Android en Apple beschikbaar. Je kunt dus waar en wanneer het jou uitkomt op elk moment van de dag aan jouw cursus werken.

De producten van Skillshare
Zodra je een account aanmaakt bij Skillshare dan mag je de eerste periode gratis gebruik maken van dat account en alle cursussen die er op de website te vinden zijn. Je kunt een nieuw account aanmaken of inloggen met je accountgegevens van je sociale media. Ondanks dat je de eerste periode gratis krijgt wordt je wel direct gevraagd hoe je na deze periode wilt betalen. Je kunt dat doen met PayPal of creditcard en je betaalt maandelijks of een keer per jaar voor je account. Je krijgt behoorlijke korting als je kiest voor de jaarlijkse betaling. Zodra je account actief is heb je keuze uit duizenden cursussen in vele verschillende categorieën zoals Animatie, Ontwerp, Illustratie, Business en Lifestyle.

Reviews en commentaren over Skillshare
Het is belangrijk dat mensen weten wat hen te wachten staat als ze een account aan willen maken bij Skillshare. Wat vinden de cursisten van de cursussen en hoe goed zijn de leraren? Omdat de antwoorden op dit soort vragen niet op de  site van het platform te vinden zijn hebben wij jouw hulp als lid van Skillshare nodig. Door je de ruimte te geven een review over dit platform op onze website te plaatsen zijn wij in staat andere gebruikers te laten zien hoe het gesteld is met de kwaliteit die Skillshare haar leden biedt. Samen met jouw beoordeling komt zo de algehele klantenwaardering goed in beeld. Nieuwe cursisten zullen ons dankbaar zijn dat wij hen de mogelijkheid bieden deze informatie te lezen. Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat iedereen weet welke ervaring ze op zullen doen bij Skillshare.