Anthropologie

26 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Anthropologie komt uit 26 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Anthropologie gevonden hebben:

ErvaringenSite (15)
TrustPilot (11)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourpolicy van Anthropologie heeft beperkte retourmogelijkheden (50%), wat kan leiden tot problemen bij het retourneren van items zoals bijvoorbeeld een jeans in de verkeerde kleur. Echter, de retourpolicy biedt wel een redelijke mate van flexibiliteit (70%) voor klanten die items willen retourneren om andere redenen.

“Beperkte retourmogelijkheden”

“Verkeerde kleur jeans”

👍 0   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

nicolas - 5 maanden geleden

  • Kleurstof liep uit na eerste wasbeurt
  • Geen reactie op e-mail
  • Onbereikbaarheid van klantenservice
  • Beperkte retourmogelijkheden

elias - 6 maanden geleden

  • Verkeerde kleur jeans