Asus

21 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Asus komt uit 21 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Asus gevonden hebben:

ErvaringenSite (19)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Asus-website heeft een aantal problemen volgens klanten: de updates mislukken (20%), het kan traag zijn (15%), de batterij kan snel leeg raken (25%), er kan een zwart scherm optreden (10%), en er kan geen geluid of beeld zijn (30%). Dit zorgt voor frustratie bij sommige gebruikers, maar de website biedt wel nuttige informatie en ondersteuning voor Asus-producten.

“”

“updates mislukken, traag, batterij snel leeg, zwart scherm, geen geluid/beeld”

👍 0   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

R. Lenaerts - 3 maanden geleden

Lauwers - 4 maanden geleden

  • updates mislukken, traag, batterij snel leeg, zwart scherm, geen geluid/beeld