ErvaringenSite

  Ervaringen Autodoc

  Autodoc is een onderneming die streeft naar het leveren en voorzien van auto onderdelen. Autodoc bestaat al elf jaar en heeft een opslagruimte van 40000 vierkante meter, en meer dan 2500000 artikelen. Vandaag de dag zijn ze actief in 26 Europese landen met meer dan 1000 werknemers.

  Welke onderdelen kan je bestellen

  Klanten kunnen kiezen tussen autobanden tot en met remsystemen. Heb je banden nodig met een specifieke maat? Dat is geen probleem, want je kan kiezen uit vrijwel elke bandenmaat die je maar kan bedenken. Je kan ook de keuze maken voor verschillenden accessoires. Je zou dan kunnen denken aan automatten, wieldoppen, en parkeersensoren. Vrijwel alle autonderdelen zijn beschikbaar bij autodoc.

  Geluiden onder de motorkap die u niet mag negeren | AUTODOC

  Bezorging

  De bezorging is als volgt:, voor bestellingen onder €120 betaal je bezorgkosten van €9.95. Maar als je een bestelling plaatst voor €120 en meer, zijn de bezorgkosten gratis. Als je vanaf het buitenland een bestelling plaatst, zouden er nog wel extra kosten bij kunnen komen. Bijvoorbeeld als je uit Nederland besteld, betaal je extra kosten van €9.95. Voor banden betaal je nooit extra verzendkosten. Het kan altijd zo zijn dat je niet tevreden bent met een product, of dat je het verkeerde hebt besteld. Met de 14 dagen terug garantie heb je genoeg bedenktijd, om het product goed te kunnen inspecteren. Je zou het ook nog is kunnen verlengen tot 200 dagen, zodat je meer dan genoeg bedenktijd hebt om het product te testen. Om dit te kunnen doen moet je de retouraanvraag in dienen, dat kan in je persoonlijke account die je kan aanmaken op autodoc.nl

  Bonusprogramma

  Er word gewerkt met een bonusprogramma. Er zijn bepaalde artikelen die gemarkeerd zijn met een bonusteken, het bedrag van de bonus kan verschillen per product. Als je een product koopt met bonus zal de bonus bijgeschreven worden op je account. let er wel op dat het bonus bedrag pas na 7 dagen op je account word bijgeschreven. 1 bonus euro staat gelijk aan €1, je kan er voor kiezen met je volgende bestelling je bonustegoed te gebruiken. Je kan de bonus euro's tot en met 12% van het volgende bestelling bedrag meerekenen.

  Reviews en beoordelingen

  Dus heb jij ervaringen met autodoc, en zou je graag een beoordeling willen plaatsen? Reviews en ervaringen worden altijd gewaardeerd. Zo weet iedereen of het wel of toch niet zo'n goed idee is om bij Autodoc jouw onderdelen voor jouw auto te bestellen. Deel dus jouw ervaringen met dit bedrijf!

  Autodoc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.4
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 gasveren kofferdeksel

  Goed van prijs, zolang alles goed gaat. Ik had 2 gasveren besteld voor mijn kofferdeksel open te houden. Bij de levering bleek dat er 1 gasveer iets korter was. Bij de plaatsing blijkt dat die veer veel langzamer terug dicht gaat dan de andere waardoor de koffer niet meer dicht gaat. Ik heb hier voor gemaild, waarop ze elke keer na een paar dagen terug mailen met een nieuwe vraag. Als ik daar op antwoord, weer een nieuwe vraag... enzovoort. Ze moeten zelfs weten welke diploma ik heb om deze gasveer te plaatsen. Dit gaat dan over een artikel van amper 12 euro. Dan heb ik er voor gebeld en moest ik garantiepapieren invullen. Deze heb ik doorgemaild en beginnen ze terug te zagen en vragen over vanalles. Zolang alles direct goed is geleverd geen probleem maar anders ben je gejosd.

  Door: robin17-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Trekhaak citroen c4

  Bestelling wordt niet geleverd en betaling is reeds gebeurd wacht nu meer dan 1 maand

  Door: Muylaert Dirk 08-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Ruitenwissers BOSCH

  Ruitenwissers voor VW T5, na 2 weken al strepen, vlekken en lawaai.
  Verkopen ofwel namaak, of derde keus, of verouderde ruitenwissers.
  Schandalig en levensgevaarlijk, dat deze ondermaatse kwaliteit verkocht mag worden.
  Voor garantie, mag je heen en weer mailen, en formulieren invullen. De tijd die je erin steekt staat niet in verhouding tot de besparing van online te kopen.

  Door: Raf BIJNENS02-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  2 veren voor kofferdeksel

  Blijf weg van dit bedrijf! Al 2 maanden bezig om een terugbetaling van 32€ te krijgen. Veren voor kofferdeksel aangekocht, na een week al stuk. Hopen mails en foto's gestuurd, maar blijkbaar nog steeds niet voldoende voor dit bedrijf. Slechtste klantenservice EVER! Communiceren ook naar eigen goeddunken in het Nederlands en Engels.

  Stay away from this company!!! It's been 2 months sinds we've ordered some gaskets for the car. They broke down after a week. We're now 2 moths later and like 30 e-mails further and I still didn't provide enough proof for a refund of 32€. Also one time they send mails in Dutch, the other time in English. Really bad custumor service.

  Door: Leila Bosmans25-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Autodoc

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Autodoc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Autodoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Autodoc actief?

  Autodoc is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autodoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.