ErvaringenSite

  Ervaringen Winparts

  Om uw auto in de beste staat te houden is het onderhouden en verwisselen van auto-onderdelen een bijbehorende taak. Laat het kleine geluid van vandaag niet de grote hoofdpijn van morgen worden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u online via ErvaringenSite.be in uw vertrouwde comfortabele omgeving uw auto-onderdelen bestellen en het wordt voor u thuis geleverd. Bekijkt u de reviews van anderen op de site en maak uw keuze! De ervaringen van personen vermeld in de reviews, vergemakkelijkt uw zoektocht naar auto-onderdelen online. U bent ook vrij om uw ervaringen te delen om zo ander te helpen met hun zoektocht!

  Over Winparts
  Winparts is in 2004 opgericht door de broers van Essen, Ari en Meinard. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Nederland, Winneweer in Groningen. De passie voor een auto-onderdelen shop startte door een defect in hun eigen BMW E12 auto. Een defect, welk in 1986 leidde tot de oprichting van D-parts in Groningen. D-parts verhuisde een jaar later (in 1987) naar Winneweer. En, met de toenemende vraag naar Fiat auto-onderdelen, werd in 2001 het idee geboren om te beginnen met Allparts. Echter, door het ontbreken van partners voor de logistieke afwikkeling werden ze genoodzaakt om deze afdeling op te heffen. Ondanks deze terugval dreef hun doorzettingsvermogen hen ertoe om niet bij de pakken neer te zitten, maar over te gaan tot de bouw van een nieuwe website; genaamd Winparts.

  Producten en diensten van Winparts
  Winparts is een online autoshop, die auto-onderdelen en auto-accessoires te koop aanbiedt. Ze beschikken over een onderdelen catalogus, welke de klant in staat stelt om online het geheel productassortiment te bekijken. Door een ingestelde zoekfunctie voor auto-onderdelen kan de klant makkelijk de onderdelen vinden. Winparts maakt gebruik van get TecDoc systeem. U kunt er voertuig specifieke onderdelen zoeken, door uw voertuig te selecteren en het kenteken in te voeren. De website sorteert dan de onderdelen op toepasbaarheid voor het voertuig. Voor het vervangen van ruitenwissers of gloeilampen zou u bij Winparts terecht kunnen. Net als voor tune-up items, zoals riemen en bougies.

  Verzending, klachten, garantie en betalingen bij Winparts
  Voor het verzenden van de bestelde artikelen werkt Winparts samen met PostNL, Koopman Transmission en DHL. De bestelling wordt tot aan huis of op een afhaallocatie van PostNL bezorgd. Is er een verkeerd product aangeleverd de klant, dan kan deze binnen 30 dagen in te ruilen, zonder dat er kosten daarvoor in rekening wordt gebracht. Als het juiste product is ontvangen, maar de klant besluit het toch te retourneren, dan zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Klachten en retourzendingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden gerapporteerd bij de klantenservice op het nummer 085 070 5200 of klantenservice@winparts.nl. Garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek worden toegepast als een product niet aan de verwachtingen van de klant voldoen. Bij Winparts kan worden betaald met iDEAL, visa, Mastercard, PayPal, Bancontact, Klarna, Afterpay en Applepay.

  Complimenten en tips voor Winparts
  Wat vindt u van de onderdelen catalogus van winparts.nl? Kunt u makkelijk uw onderdelen vinden? Wat vindt u van de helpdesk? Wat is uw mening over de levering?

  Deel uw ervaringen op onze website. U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over winparts.nl.

  Внедорожники Volvo XC цена. Авто из Литвы, Март 2020.

  Winparts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Winparts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Winparts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Winparts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Winparts actief?

  Winparts is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Winparts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.