Winparts

Alle reviews

Winparts

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Winparts

Om uw auto in de beste staat te houden is het onderhouden en verwisselen van auto-onderdelen een bijbehorende taak. Laat het kleine geluid van vandaag niet de grote hoofdpijn van morgen worden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u online via ErvaringenSite in uw vertrouwde comfortabele omgeving uw auto-onderdelen bestellen en het wordt voor u thuis geleverd. Bekijkt u de reviews van anderen op de site en maak uw keuze! De ervaringen van personen vermeld in de reviews, vergemakkelijkt uw zoektocht naar auto-onderdelen online. U bent ook vrij om uw ervaringen te delen om zo ander te helpen met hun zoektocht!

Over Winparts
Winparts is in 2004 opgericht door de broers van Essen, Ari en Meinard. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Nederland, Winneweer in Groningen. De passie voor een auto-onderdelen shop startte door een defect in hun eigen BMW E12 auto. Een defect, welk in 1986 leidde tot de oprichting van D-parts in Groningen. D-parts verhuisde een jaar later (in 1987) naar Winneweer. En, met de toenemende vraag naar Fiat auto-onderdelen, werd in 2001 het idee geboren om te beginnen met Allparts. Echter, door het ontbreken van partners voor de logistieke afwikkeling werden ze genoodzaakt om deze afdeling op te heffen. Ondanks deze terugval dreef hun doorzettingsvermogen hen ertoe om niet bij de pakken neer te zitten, maar over te gaan tot de bouw van een nieuwe website; genaamd Winparts.

Producten en diensten van Winparts
Winparts is een online autoshop, die auto-onderdelen en auto-accessoires te koop aanbiedt. Ze beschikken over een onderdelen catalogus, welke de klant in staat stelt om online het geheel productassortiment te bekijken. Door een ingestelde zoekfunctie voor auto-onderdelen kan de klant makkelijk de onderdelen vinden. Winparts maakt gebruik van get TecDoc systeem. U kunt er voertuig specifieke onderdelen zoeken, door uw voertuig te selecteren en het kenteken in te voeren. De website sorteert dan de onderdelen op toepasbaarheid voor het voertuig. Voor het vervangen van ruitenwissers of gloeilampen zou u bij Winparts terecht kunnen. Net als voor tune-up items, zoals riemen en bougies.

Verzending, klachten, garantie en betalingen bij Winparts
Voor het verzenden van de bestelde artikelen werkt Winparts samen met PostNL, Koopman Transmission en DHL. De bestelling wordt tot aan huis of op een afhaallocatie van PostNL bezorgd. Is er een verkeerd product aangeleverd de klant, dan kan deze binnen 30 dagen in te ruilen, zonder dat er kosten daarvoor in rekening wordt gebracht.  Als het juiste product is ontvangen, maar de klant besluit het toch te retourneren, dan zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Klachten en retourzendingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden gerapporteerd bij de klantenservice op het nummer 085 070 5200 of klantenservice@winparts.nl. Garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek worden toegepast als een product niet aan de verwachtingen van de klant voldoen. Bij Winparts kan worden betaald met iDEAL, visa, Mastercard, PayPal, Bancontact, Klarna, Afterpay en Applepay.

Complimenten en tips voor Winparts
Wat vindt u van de onderdelen catalogus van winparts.nl? Kunt u makkelijk uw onderdelen vinden? Wat vindt u van de helpdesk? Wat is uw mening over de levering?

Deel uw ervaringen op onze website. U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over winparts.nl.