100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Lars
Ik vond heel snel de juiste producten en het bestellen was supergemakkelijk. De webshop was handig in het Nederlands. De verzending duurde iets langer dan verwacht, maar dat begrijp ik wel, gezien ...Lees verder
D
David Vandamme
Onlangs heb ik remblokken en remschijven gekocht en bij het plaatsen kwam ik erachter dat ik de verkeerde voorremmen had besteld. Gelukkig heeft de klantenservice me goed geholpen met het retourner...Lees verder
L
L. Jacob
Altijd blij met de onderdelen die ik bestel bij Autodoc, de kwaliteit is steeds top en de prijzen zijn zeker goed. Alleen jammer dat de communicatie over de leveringstijd niet zo vlot verloopt. De ...Lees verder
D
De Coster
Ik heb onlangs auto-onderdelen besteld op deze website en ik ben echt tevreden met hoe alles verlopen is. De prijzen zijn betaalbaar en mijn bestelling werd snel geleverd. Ik kon makkelijk opvolgen...Lees verder
M
margaux
Jammer genoeg was de voorraad niet correct en kon niet alles geleverd worden. Autodoc heeft me gecontacteerd en we hebben samen besproken welke onderdelen wel beschikbaar waren en het restant van h...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop auto-onderdelen

  Ik vond heel snel de juiste producten en het bestellen was supergemakkelijk. De webshop was handig in het Nederlands. De verzending duurde iets langer dan verwacht, maar dat begrijp ik wel, gezien het product uit Duitsland kwam. Het verzekerd verzenden en retourneren was top en heeft me echt geholpen toen ik per ongeluk het verkeerde onderdeel had besteld. Een tip ter verbetering zou zijn om de productomschrijvingen iets duidelijker te maken, vooral bij kleine maar belangrijke verschillen, zoals in mijn geval bij het kiezen tussen een linker- of rechterdeur.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van remblokken en remschijven

  Onlangs heb ik remblokken en remschijven gekocht en bij het plaatsen kwam ik erachter dat ik de verkeerde voorremmen had besteld. Gelukkig heeft de klantenservice me goed geholpen met het retourneren van de foute onderdelen. Daarna heb ik de juiste voorremmen opnieuw bij jullie besteld en tot nu toe heb ik al 100 km gereden zonder enig probleem. De monteur adviseerde me om de eerste 500 km voorzichtig te zijn met remmen, wat ik zeker zal doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onderdelen en prijzen.

  Altijd blij met de onderdelen die ik bestel bij Autodoc, de kwaliteit is steeds top en de prijzen zijn zeker goed. Alleen jammer dat de communicatie over de leveringstijd niet zo vlot verloopt. De updates van de track-trace komen altijd wat laat, waardoor je pas op het laatste moment te horen krijgt wanneer het pakket aankomt. Het zou handig zijn mochten we dit op zijn minst een dag van tevoren weten, zodat we ons erop kunnen voorbereiden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto-onderdelen

  Ik heb onlangs auto-onderdelen besteld op deze website en ik ben echt tevreden met hoe alles verlopen is. De prijzen zijn betaalbaar en mijn bestelling werd snel geleverd. Ik kon makkelijk opvolgen waar mijn pakketje was tijdens de levering, wat super handig was. Mijn garage had me Autodoc aangeraden en ik zal zeker blijven bestellen voor mijn auto's.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onderdelen besteld en betaald

  Jammer genoeg was de voorraad niet correct en kon niet alles geleverd worden. Autodoc heeft me gecontacteerd en we hebben samen besproken welke onderdelen wel beschikbaar waren en het restant van het betaalde bedrag teruggestort. Super service dus!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoparts

  De bestelde stukken waren in orde en werden op tijd geleverd. Jammer genoeg was ik er niet toen de koerier ze voor mijn deur achterliet, wat wel spijtig was gezien de waarde ervan. Gelukkig lagen ze er nog toen ik laat op de avond thuiskwam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontbrekende sensor in besteld onderdeel

  In de beschrijving staat er niks over de sensor en enkel de behuizing wordt getoond, waardoor het product niet volledig is. Uiteindelijk hebben we afgesproken dat Autodoc het artikel zal terugsturen op hun kosten, maar het duurt even voor het volledige bedrag wordt terugbetaald. Ik vind dat Autodoc de fabrikant moet controleren op productiefouten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede onderdelen, trage levering

  Ik was blij met hoe goed de onderdelen verpakt waren en de goede kwaliteit ervan. De prijzen waren ook oké en er was veel keuze. Het enige nadeel was dat de levering wat traag verliep, ik moest even wachten voordat ik wist wanneer het zou aankomen. Voortaan zal ik dus rekening houden met een weekje wachttijd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schokbrekers en remblokken

  Ik heb 2 schokbrekers en remblokken besteld voor mijn auto, maar helaas kreeg ik remblokken die niet pasten van een totaal andere auto. Gelukkig kon ik ze terugsturen en kreeg ik snel mijn geld terug. De prijs-kwaliteitverhouding was goed, maar het was wel jammer van de fout in de bestelling.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede selectie, betaalbaar

  Ik ben echt blij met de grote selectie en betaalbare prijzen. 't Is alleen jammer dat er geen spoedleveringsoptie is, hopelijk komt dat er in de toekomst wel bij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop achter ruitenwisser Bosch

  De informatie over track en trace was een beetje verwarrend. Ik kwam terecht op een Poolse pagina. Gelukkig werd het pakket wel op tijd geleverd, maar de koerier heeft niet op voorhand gebeld. Ik moest zelf het pakket in de hal van het gebouw gaan zoeken. Ik zou graag meer uitleg hebben op de website over hoe je de ruitenwisser moet installeren, want de voorgemonteerde adapter moest verwijderd worden.


Anderen bekeken ook