Auto Onderdelen

Alle reviews

Auto Onderdelen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

WijKopenAutos

0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten

tankpas.nl

0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten

Caraudioshop.nl

0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

Aerosus merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Aerosus

0 reviews

Wil je graag weten wat er op de markt zoal verkrijgbaar is als het gaat om luchtveringsystemen? Dan kun je eventueel eens een kijkje nemen op de we...

Auto Onderdelen

Wie auto-onderdelen online zoekt komt al snel tot de ontdekking dat er veel webwinkels zijn die deze producten aanbieden. Zowel in binnen- en buitenland zijn diverse grote en kleine aanbieders te vinden. Je vraagt je op zo'n moment waarschijnlijk af waar je het beste terecht kunt en welke shop het meest betrouwbaar is. Om al je vragen en twijfels beantwoord te krijgen raden we je aan om reviews van klanten te lezen. Zij zijn tenslotte degene die je uit ervaringen kunnen vertellen wat je te wachten staat. Je vindt deze reviews voor je gemak overzichtelijk gerangschikt op onze website. Doe er je voordeel mee, zodat je uiteindelijk kunt kiezen voor de beste gewaardeerde online shop.

Over Auto Onderdelen
Auto Onderdelen is een online shop die reserveonderdelen voor auto's verkoopt. De site is wordt beheerd door het Duitse bedrijf Wemax Group GmbH. uit Berlijn. De site is in vele landen in Europa online en je kunt daardoor in onder andere het Nederlands, Frans en Duits het assortiment bekijken. De klantenservice die op werkdagen tussen 08.00 en 23.00 uur open is kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier op de site van Auto Onderdelen. Op het moment dat je een bestelling af wilt rekenen  heb je een creditcard of PayPal account nodig. Ook kun je vooruit betalen met een bankoverschrijving. Wil je weten wat andere klanten vinden van de producten en betrouwbaarheid van de Auto Onderdelen site? Lees dan hun reviews op onze website.

De producten en diensten van Auto Onderdelen
Zodra je de homepagina van Auto Onderdelen opent is het duidelijk dat er veel verschillende producten verkocht worden. Het keuzemenu laat meerdere categorieën artikelen zien die je kunt bestellen. Er zijn onder andere onderdelen voor remsystemen, wielophanging en carrosserie verkrijgbaar net zoals diverse filters. pakkingen en allerlei accessoires. Voor een bestelling van minder dan € 120 in Nederland en € 150 in België betaal je € 9,95 verzendkosten, daarboven krijg je jouw producten gratis thuisbezorgd. Net zoals bij vele andere bedrijven biedt ook Auto Onderdelen je een retourbeleid van 14 dagen vanaf het moment dat je jouw order ontvangen hebt. De instructies hoe je producten terug kunt sturen vind je net als de algemene voorwaarden op de site van Auto Onderdelen.

Reviews en commentaren over Auto Onderdelen
Heb jij als klant ook auto onderdelen online besteld bij deze webshop? Dan willen wij daar alles over weten. Overigens niet voor onszelf maar om andere consumenten jouw beoordeling over deze online shop te kunnen tonen. Je kunt namelijk jouw review op onze website plaatsen zodat we samen kunnen laten zien wat de plus- en minpunten van het shoppen bij Auto Onderdelen zijn. Met alle reviews die we laten zien komt er uiteindelijk een duidelijk beeld naar voren over de werkwijze van deze site. Zo komen nieuwe klanten snel te weten of deze online winkel voor reserveonderdelen wel betrouwbaar is. Omdat steeds meer mensen commentaren en klachten van klanten lezen is het daarom van belang dat jij die van jou ook deelt.